DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Putin ajutor, va rog!

johnny_driver17
post 9 Mar 2009, 22:40
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: bucuresti

Salutare tuturor ! Va rog sa-mi scuzati indrazneala dar am si eu o mica problema si as avea nevoie de putin ajutor! Am o dacie berlina care rugineste foarte mult in zona aripilor fata. Nu stiu ce sa mai fac! Am auzit de la cineva ca o cunostinta de-a lui are si-a pus pe berlina un soi de "contra-aripi" , le-a numit el, care cica ar fii de logan! Nu stiu exact daca asa se numesc dar stiu ca sunt un fel de aparatori din plastic care se monteaza in interiorul aripii si protejeaza aripa de apa aruncata de cauciuc cand e ud jos! As vrea sa stiu daca are cineva asa ceva sau daca se pot pune PE BERLINA SI CUM SE NUMESC MAI EXACT! Mentionez ca este prima oara cand postez si sper sa nu fac vreo greseala! Va multumesc!

--------------------
dacia 1310 2000/Li
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
freddybb
post 9 Mar 2009, 22:45
Post #2

Membru

Cea mai buna metoda de a preveni rugina este sa cureti tabla pana la luciu met dupa care sa-l dai cu grund ori chit de stropit dupa care sa-l revopsesti, sau sa-l antifonezi important e sa fie tebla curata sub vopsea, iar vopseaua sa fie rezistenta la intemperii

--------------------
dacia 1300 - AB 01 HXS
+
neamtzu25
post 10 Mar 2009, 22:30
Post #3

cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate...

sal,eu ma schimbat de curand aripile si doar le-am grunduit atata si nu am probleme cu rugina;;dar ar fi si mai bine sa le antifonezi reeduce zgomotul si au un plus de protectie,conteaza grundul ....dai un ban da face biggrin.gif

--------------------
DACIA 1,4 berlina S 1997 - BR 28 PSM
cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 03:20
Forum Renault