dacia logan in cuba, sub marca nissan, dar tot dacie e
![]() ![]() ![]() |
dacia logan in cuba, sub marca nissan, dar tot dacie e
bavareze |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
diverse
diverse
div
|
|||
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai din cite stiu se fabrica undeva si in Sud America,sub alta denumire.Asa ca platforma RenaultNissan...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
xaser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 October 07 From: Bucharest ![]() |
Se numeste Nissan Aprio
|
--------------------
Peugeot
308
Confort Pack 1.6 HDi ex-Logan Laureate Plus 2007
Peugeot 308 |
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si este fabricat in Mexic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
bavareze |
![]()
|
|
--------------------
diverse
diverse
div
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
misto albumul ...mai ai si alte fotografii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
loganu ala e masina de lux comparativ cu masinile care sunt la ei
oricum sunt de apreciat pt ca isi pastreaza trecutul,sper ca locomotivele respective erau intrun muzeu nu erau in trafic:) |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
stai in cuba?
ARO ai vazut pe acolo? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
in poza urmatore e si un ARO...
da' 13XX nu sunt? stiam ca s-au exportat si prin cuba... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Superbe pozele!!!
Cuba e de fapt o expoziție cu mașini de epocă!!! ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@ bavareze ... sa-nteleg ca ti-ai rupt piciorul acolo ? Cum ai "reusit" ?
P.S. : in poza asta ce e cu motorul ala ? Adica la ce e folosit ? This post has been edited by cosmin_2300: 12 Mar 2009, 21:46 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 12 Mar 2009, 20:28) loganu ala e masina de lux comparativ cu masinile care sunt la ei oricum sunt de apreciat pt ca isi pastreaza trecutul,sper ca locomotivele respective erau intrun muzeu nu erau in trafic:) e , dar daca apari tu cu o decapotabila din aia pe strazile tarisoarei noastre , cam cum crezi ca intoarce lumea capu ? si nu au treaba cu luxosul logan. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
... si-un Aro.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Mai degraba aici
![]() Totusi nu te-am vazut cu un trabuc in gura ![]() Erai in excursie sau... ![]() This post has been edited by kodrix: 12 Mar 2009, 23:29 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
aroul ala are stergator? Oricum , nu patesti nimic daca faci fotografii pe acolo? Sau nu sunt asa de paranoici?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Stergator, stergator intr-adevar.
Cubanezii astia au un adevarat cult pentru masinile care le-au mai ramas. Neavand la dispozitie piese de schimb originale o sa observi tot felul de modificari care mai de care mai ciudate....si in acelasi timp interesante. |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
bavareze |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 12 Mar 2009, 20:18) am destule, dar online numai ce e pe aici: http://picasaweb.google.com/bavareze QUOTE(cosmin_2300 @ 12 Mar 2009, 21:38) @ bavareze ... sa-nteleg ca ti-ai rupt piciorul acolo ? Cum ai "reusit" ? P.S. : in poza asta ce e cu motorul ala ? Adica la ce e folosit ? imi plac catararile, locurile inalte. pe stanci, pe statui, pe macarale ma suiam de cand eram mic ![]() dupa ce am terminat de fotografiat tunurile si fortareata, mi-am pus problema sa cobor de pe zidul cetatii altfel decat urcasem. urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca eram pe bancheta din spate intr-un plymouth de prin '50, in drum spre spital ![]() motorul ala era de la camionul care apre in spate, cu cabina albastra. era in functiune, echipat cu radiator, esapament, baterie. cred ca il reparasera si era in rodaj. QUOTE(kodrix @ 12 Mar 2009, 23:26) nu fumez tutun. QUOTE(aphophis @ 12 Mar 2009, 23:27) aroul ala are stergator? Oricum , nu patesti nimic daca faci fotografii pe acolo? Sau nu sunt asa de paranoici? nu e frate ca in corea de nord. nu uita, mare parte din veniturile cubei este din turism. turistii nu vin daca nu fac poze. asa ca... QUOTE(kodrix @ 12 Mar 2009, 23:35) Stergator, stergator intr-adevar. Cubanezii astia au un adevarat cult pentru masinile care le-au mai ramas. Neavand la dispozitie piese de schimb originale o sa observi tot felul de modificari care mai de care mai ciudate....si in acelasi timp interesante. din pacate putine mai erau cu motoare v8 originale. in general erau echipate cu motoare de cobra/bot de cal (mercedes benz 4-5 pistoane), toyota si parca am vazut daihatsu. 13 Mar 2009, 01:37: QUOTE(B30KDT @ 12 Mar 2009, 20:28) loganu ala e masina de lux comparativ cu masinile care sunt la ei oricum sunt de apreciat pt ca isi pastreaza trecutul,sper ca locomotivele respective erau intrun muzeu nu erau in trafic:) trenurile alea vopsite si colorate erau la Museo del Ferrocarril din Havana, in timp ce alea date doar cu grund (sau ruginite) erau in fata garii centrale. de notat faptul ca a 5a tara din lume care a avut cale ferata a fost cuba, pe la 1837 parca. This post has been edited by bavareze: 13 Mar 2009, 01:37 |
--------------------
diverse
diverse
div
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bavareze @ 13 Mar 2009, 01:28) nu fumez tutun. Esti prieten cu Maria Juana ![]() Interesante foto. Ceva impresii poti posta p`aici? Asa, un mic jurnal... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bavareze |
![]()
|
QUOTE(bion @ 13 Mar 2009, 19:03) Esti prieten cu Maria Juana ![]() Interesante foto. Ceva impresii poti posta p`aici? Asa, un mic jurnal... nu pot sa zic ca sunt prieten cu maria dar oricum mai degraba m-as imprieteni cu ea temporar decat cu tutunul ![]() impresii: orase superbe; multe din ele in stil colonial dar cel mai frumos mi s-a parut havana unde m-am simtit nu ca pe continentul american ci mult mai mult ca in europa. oameni simpatici si prietenosi, foarte ingrijiti (fff rar am vazut pe cineva cu o haina in neregula sau netuns sau jegos, asta in ciuda salariilor f mici) si mult mai relaxati / nestresati comparat cu ce am vazut in america dar mai cu seama in romania. mereu cu zambetul pe buze, mereu cu muzica, mojitos, salsa, gata de discutii, niciodata ursuzi, stresati, aroganti etc. atat la oras cat si in zone rurale. aproape tot ce exista in tara se importa, industria e ca si inexistenta. in general m-am simtit acolo ca si cum ma teleportasem intr-un film despre anii '50. foarte rar aveam contact cu orice chestie care sa imi aminteasca de faptul ca ma aflam in 2009 (fie masini, electronice, reclame etc) turisti din toate colturile lumii: sua, canada, america de sud, europa, australia, noua zeelanda etc. una peste alta, cand mai am chef de ceva inedit si chillout probabil ma voi intoarce in cuba. r. |
--------------------
diverse
diverse
div
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:50 |