proiectoare
![]() ![]() ![]() |
proiectoare
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
shake , se gaseste H11 , dar nu culori bune , adica sub 5000K . Toti aduc numai 6000 , ca numai asa face chinezu multe .
Iulikk - cred ca sunt super , dar pana nu pica vreun bec , nu ma apuc sa le schimb si pe astea . E bine de stiut ca se pot gasi . Eu acum vre-o 4 ani nu am gasit decat de 5000 si 4300 . Dupa ce le montezi , poate pui o poza pe un perete , cu farurile si proiectoarele aprinse . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://rd-xenon.ro/index.php?dispatch=prod...roduct_id=29949
http://rd-xenon.ro/index.php?dispatch=prod...roduct_id=29951 De aici le-am luat... la intrdumarea unui alt coforumist (de pe reno.ro) Uite si poze cu masina lui: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=138...dpost&p=3346904 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe far cu lupa ... normal ca e alta treaba . Dar acele xenoane ale lui cred ca erau 5000 - 6000 K . Acele balasturi mici le-am vazut si eu , dar tiuiau rau .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
solenza mea a facut azi buba
mergeam civilizat prin oras cu 30 la ora sare o pietricica de la masina din fata,se aude un poc subtire, trag pe dreapta, se phutu geamul la proiectorul din dreapta L-am lipit cu scoch cam cat o costa? Oricum nu cred ca il schimb pana in primavara |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Iulikk |
![]()
|
70 lei bucata la Casa de Cultura in Constanta. Se mai vindeau pe forum sticle cu vreo 30 de lei, dar nu stiu de ce, nu mai gasesc topicul... o sa iti las PM cand il gasesc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
ms Iulica
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 02:15 |