vitezometrul baraie
![]() ![]() ![]() |
vitezometrul baraie
brysk |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
|
|||
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
incearca sa schimbi cablul , daca nu merge inseamna ca este ceasul de vina fapt care cred eu ca se si intampla la tine, si il poti inlocui cu unul de la dezmembrari pt ca unul nou costa aprox. 200 de ron, eu zic ca nu se merita sa dai atatia bani cand poti lua de la dez. tot panoul de bord cu maxim 50 de ron
This post has been edited by yon: 12 Mar 2009, 07:46 |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
bufaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 October 08 ![]() |
QUOTE(yon @ 12 Mar 2009, 08:44) incearca sa schimbi cablul , daca nu merge inseamna ca este ceasul de vina fapt care cred eu ca se si intampla la tine, si il poti inlocui cu unul de la dezmembrari pt ca unul nou costa aprox. 200 de ron, eu zic ca nu se merita sa dai atatia bani cand poti lua de la dez. tot panoul de bord cu maxim 50 de ron sa-ti explic : vitezometru are in el un fel de ambreiaj...(sunt 2 placai de aluminiu care se cupleaza intre ele .....)de reparat nu prea ai cum ca trebui sa il reglezi la parametrii normali dupa ce il desfaci..asa ca mai bine iei unu nou. poate gasesti pe la vecinu,unchiu....cineva care vrea sa duca masina la rabla sau la remat si il iei de la el. |
--------------------
dacia
1310
1976
- b-20-GFY
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
bufau...daca tu crezi ca placile alea sunt responsable pentru zgomot...multa stima si respect in continuare...
yon buna ideea cu ceasurile din dezmembrari, probabil alea bazaie mai dulce ![]() Nu e de la cablu beleaua mai mult ca sigur. Poti incerca sa cureti kilometrajul si sa il ungi cu ceva vaselina fina, nu va mai scaratai o perioada. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Bucsele uzate si/sau neunse sau axele din plastic corespunzatoare "clichetilor" uzate. Mai degraba as spune bucsele axului principal, ele cauzeaza aparitia acelui "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" destul de ascutit.
Tentativele de reparatie de regula dau "rateu"; pot "reusi" pe moment si revin in timp scurt. Vitezometru SH=loterie, mai ceva ca 6/49 din ultima vreme. Poate functiona mult si bine ori poate crapa imediat. Pacat de munca depusa pentru inlocuire. This post has been edited by diaconuliviu: 12 Mar 2009, 09:58 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ceasuri SH Takosan, desi nu cred sa gasesti. Nu e loterie, din simplu motiv ca nu se strica. Asa am luat eu ce se vede in avatar.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
atata doar ca arata mai urat decat cele de 1310 cu turometru.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ce vb, sunt mult mai frumos lucrate. asta daca e bordu complet si panaramele alea de ace nu se indoaie in timp.
si eu am vut takosan, dar pe foaia de circuit si ceasuri scria Vileda parca. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Imi mentin parerea: indicatoarele de bord de EP sunt mult mai aspectuase decat turcismele alea castrate de functii. Ca is mai proaste, nu contest. problema apare la porcariile alea de plasticuri care invart kilometrajul. Am montat si eu modelul ala cu turometru, dupa ce am modificat turometrul ca nu se potrivea cu aprinderea mea de nici o culoare si imi afisa balarii si am reparat kilometrajul care a cedat din nou dupa 3512km. Cred ca o sa ma apuc sa inlocuiesc plasticul din ele cu ceva bronz.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca sa spunem, pinioanele din plastic le poti schimba cu altele din bronz, manufacturate, ce te faci cu acei "clicheti" care-s angrenati cu acele pinioane si care se uzeaza rapid? cu rezultat = lipsa avans rotiita kilometrica, deci, adio inregistrare de kilometri parcursi sau, in cazul mai bun, inregistrare defectuoasa.
E mai bine cum spune argon, dar... eventual studiati posibilitatea inlocuirii NUMAI a kilometrajului pe bordul EP Sacele si chiar, de se poate, inlocuirea cadranului si acului Takosan cu cele de E/P/... Asta pentru cine nu agreaza acel design... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
yon buna ideea cu ceasurile din dezmembrari, probabil alea bazaie mai dulce ![]() nu stiu ce sa zic , eu am cumparat de la dezmembrari ceasuri si sunt multumit de ele, functioneaza normal si au fost chiar ieftine(50 de ron tot panoul de bord). Acum sa fiu sincer si eu am avut oarece temeri cand le-am cumparat dar tipul ma asigurat ca sunt bune si asa a si fost. |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:19 |