Imbrac diverse piese in folie carbon 3M, folie carbon 3M
![]() ![]() |
Imbrac diverse piese in folie carbon 3M, folie carbon 3M
Nemok |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 hatchback
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
cat ar ajunge de foliat consola centrala (cotiera) la un megan II?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Nemok @ 31 Jul 2009, 14:46) Pai a mai zis omul... QUOTE(navara @ 17 Mar 2009, 15:26) QUOTE(adrian2310 @ 19 Mar 2009, 21:15) Depozitul e in incinta Universal COOP dar trebuie sa ma suni in prealalabil ptr ca nu sunt in permanenta acolo .0752272559 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AlinushMicutzu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 08 From: Targu Mures ![]() |
adrian2310 lasa-mi si mie un PM cu mai multe detalii despre folia carbon comercializata de tine.culori disponibile, preturi in functie de marimea colii,daca este texturata sau nu, modalitati de livrare.nu doresc sa o si montezi, doar produsul:)
Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.5 DCI Egee
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
salut! ma intereseaza sa imbrac in folie ( exact ca cea din pozele cu consola Logan) urmatoarele: consola centrala megane 2 si manerele interioare de la usile fata (alea care sunt cauciucate si se cojesc) .
fa-mi un pret pentru astea, si separat pret pentru aceeasi folie dar pe toata consola centrala, de la parbriz, ceas de pe bord, aerator central si cele 2 laterale si consola cd-player - tot megane 2. de asemenea, care ar fi diferenta de pret si calitate dintre folia de pe logan si cea gri din pozele cu bmw-ul de la inceputul topicului. intrebare: folia e rezistenta la temperaturi extreme? vara cand bate soarele in ea si iarna cand e foarte frig... multumesc, astept un raspuns, doresc cu tot cu montaj in bucuresti This post has been edited by cristixxxlog: 2 Oct 2009, 17:43 |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
2011
- B-XXX-LGF
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Salut, m ar interesa pretul pt imbracarea capotei (fata) la un m2.2, oglinzi, manere usi fata (interior), consola aeratoare si cd player ul. Mersi.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
in afara de negru si argintiu/alb, alte culori mai ai, de ex rosu ?
multumesc |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
O capota de Megane 2.1 si plafon ?Cat ma duce?
This post has been edited by bahrim II: 23 Apr 2010, 20:11 |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
dj_app85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 August 12 From: Constanta ![]() |
sal. la un megan 2 vreau sa imbrac bordul si fetele de ushi in folie,cat ma ajunge?sunt din cta,astept un email dj_app85@y....com
|
--------------------
renault
megan 2 sedan
2007
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
am si eu o intrebare....voi , unii, cand faceti postari pe un topic de asta, nu cititi??? scrieti asa de-an prastia?
a zis omu ca nu poate pune pe fetele de la usi ca e suprafata poroasa, etc...eu stau sa citesc 3 pagini, care de fapt sunt doua, ca in una se fac postari aiurea...chiar ma enerveaza treaba asta. |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 16:01 |