inca o alarma pilot
![]() ![]() ![]() |
inca o alarma pilot
gg_cretu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1400
1999 carburatie
|
|||
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel (nu am schita langa mine), le poti lega la un buton de inchis/deschis usi, astfel incat sa le poti actiona in functie de necesitati.
Am verificat, te rog vezi ce am scris in http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t140006.html |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
gg_cretu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 February 09 ![]() |
adrianne nu ma intelegi.firele maro si alb care iasa din inchidere nu din alarma.daca le unesc da inpuls la acuiatoare de inchidere si deschidere.nu stiu ce sa fac cu ele.
|
--------------------
dacia
1400
1999 carburatie
|
|
pp.coco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 February 09 ![]() |
QUOTE(gg_cretu @ 2 Mar 2009, 20:38) adrianne nu ma intelegi.firele maro si alb care iasa din inchidere nu din alarma.daca le unesc da inpuls la acuiatoare de inchidere si deschidere.nu stiu ce sa fac cu ele. salut, mi-am montat si io acelasi tip de inchidere si la firele maro-alb am legat un buton intrerupator sub bord, o sa iti pun maine poza, asa inchid mai usor masina cand ies din ea apas butonul si gata, o sa iti pun maine o poza atentie: nu e intrerupator, trebuie numa facut contact si lasat, nu contact permanent, am pus un buton cu arc de la o sonerie si it works like a dream, cum am zis daca ai nelamuriri o sa pun maine poze |
--------------------
dacia
1310
1989 it's lonely in the top, but it ain't crowded
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de firele alea legi celelate doua fire de la alarma ptr telecomada.Cand dai sa deschida si sa inchida,ca sa actioneze si inchiderea,eu nam legat nimic la nici un buton la alarma aceasta pilot,si na ramas nimic in plus,e montata pe tico
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gg_cretu @ 2 Mar 2009, 20:38) adrianne nu ma intelegi.firele maro si alb care iasa din inchidere nu din alarma.daca le unesc da inpuls la acuiatoare de inchidere si deschidere.nu stiu ce sa fac cu ele. Pai eu ce spuneam... "12 comanda de inchidere a usilor, se leaga la firele de la inchiderea centralizata (maro) 13 comanda de deschidere a usilor, se leaga la firele de la inchidere centralizata (alb)" faptul ca tu nu ai alarma inseamna ca nu trebuie musai sa le legi undeva. Pe de alta parte ma intreb daca ai citit instructiunile de montaj, sau macar topicul din link. QUOTE(pp.coco @ 2 Mar 2009, 23:19) salut, mi-am montat si io acelasi tip de inchidere si la firele maro-alb am legat un buton intrerupator sub bord, o sa iti pun maine poza, asa inchid mai usor masina cand ies din ea apas butonul si gata, o sa iti pun maine o poza atentie: nu e intrerupator, trebuie numa facut contact si lasat, nu contact permanent, am pus un buton cu arc de la o sonerie si it works like a dream, cum am zis daca ai nelamuriri o sa pun maine poze Eu am montat un buton de inchis/deschis usi, cu revenire (fara retinere), gen DSN. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
fac legatura intre inchidere si unitatea alarmei. La activarea din telecomanda, unitatea alarmei face acelasi lucru pe care si voi l-ati experimentat: inchide circuitul.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
am si eu o problema cu o alarma pilot
nu stiu cum sa o leg la lampile de semnalizare. in manual scri ca alarma actioneaza semnalizarile la fiecare eveniment (armare/dezarmare/si alte evenimente) dar pe shcema nu exista nici un fir care sa se lege la acestea pls help am postat aici schema Alarma pilot |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
din cate vad pe schema ta, "trunk signal" ar fi pt semnalizari.Incearca sa legi acolo un bec exact cum e pe schema si vezi cum se comporta la armare-dezarmare.Daca e OK le lebi la +semnalizari.
Bafta! |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
asa m-am gandit si eu initial dar am citit k acela ar fi pt a vedea alarma daca e inchis portbagaju
mulstumesc am sa o iau pe incercate |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:37 |