ce cauciucuri ati alege dintre:
![]() ![]() ![]() |
ce cauciucuri ati alege dintre:
CrysMM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cris06 @ 27 Mar 2009, 21:54) Mai putin Debica! Sincer sunt mult mai bune decat astea anvelopele fabricate de Trayal, chiar si de Tigar. ![]() Eu am Debica Winter si sunt multumit de ele ... Sonycu - fiecare stie ce bani are si cand ... Eu pana la urma am luat 2 Good Year GT2 sh 175/65/14 la 130 ron ambele , am mai dat 40 ron pe echilibrat si montat pe spate si sunt f multumit de ele . Si da , am volan imbracat in piele fara airbag ( ca nu a avut din fabrica ) si toba jmechera ![]() Si sa nu crezi ca nu am ajuns in targ si nu m-am tocmit cu 2 idioti , ajunsesem la o intelegere pt 2 BF Goodrige , dau banii , face bonul si apoi intra seful lu' masa si le spune ca alea se scumpisera ( adica mai trebuia sa dau inca 40 ron ) , asa ca mi-am luat banii , le-am lasat scumpaciunile si am plecat , bagandu-i in origini pe toti . Ben - cu greu pot sa o numesc gluma ... dar asta e , atat ai stiut , atat ai spus . This post has been edited by marius80_eugen: 30 Mar 2009, 23:39 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=marius80_eugen,30 Mar 2009, 11:25]
Eu am Debica Winter si sunt multumit de ele ... Eu pana la urma am luat 2 Good Year GT2 sh 175/65/14 la 130 ron ambele , am mai dat 40 ron pe echilibrat si montat pe spate si sunt f multumit de ele . imi inchipui un tip de talia ta mergand pe strada cu doua anvelope montate pe spate ![]() lasa nu te rusina, important este ca esti multumit de ele. ![]() altii au cate o cocoasa in spate, tu ai doua anvelope. marfa. ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc dr_mKe pentru sfaturi, am luat Michelin energy pana la urma (Made in The United Kingdom). Nu cred ca m-as fi uitat la vre-un test online sau la clasa gumelor.
Multumesc inca o data! ![]() This post has been edited by bnedea: 3 Apr 2009, 19:56 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sa le folosesti sanatos
![]() Cand ai ocazia sa faci un test de franare pe ploaie cu alta Solenza sau Supernova echipata cu gume gen Matador sau Debica sa nu eziti. Rezultatul o sa te surprinda. Ajung si 80 kmh ![]() Plus ca pana ai sa ajungi la 2 mm profil (limita de siguranta) ai sa faci spre 50.000 km ![]() Inca o data sa le stapanesti sanatos. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Sa le stapanesti sanatos.Sa vezi acum cum mergi pe soseaua umeda(binee.....nu exagera).La franare se simte foarte bine diferenta si la demaraj.
App..cat au costat acasa? |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos, o sa incerc sa nu ma stapaneasca ele pe mine (sa vedem daca reusesc
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
eu numa matador mp 12 am pe ea.. si am fost si sunt..ffff multumit de ele.. acum de iarna am debica frigo..si acelea sunt super ultumit de ele..
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
- MK 60 OXP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce-i aia ffff mulțumit?
Ai comparat cu altceva? Cum poți emite o părere dacă nu știi cum se comportă altă marcă? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
eu numa matador mp 12 am pe ea.. si am fost si sunt..ffff multumit de ele.. acum de iarna am debica frigo..si acelea sunt super multumit de ele..
|
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
- MK 60 OXP
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Fraților, ca deschizător al acestui topic, mă simt dator să zic:
- având în vedere că pe an fac aprox. 9 mii km, majoritatea în oraș, am zis că nu merită o investiție mare în pneuri, de asta am ales Debica passio2, cu 111lei buc. în Kaufland Iași. Am luat 4 buc , montat plus echilibrat 65lei. Nu am o părere extraordinară despre ele, e adevărat că amortizează mai bine, dar parcă a scăzut un pic stabilitatea în curbe. Nu am mulți km, o să revin cu păreri, când o să trag cu adevărat de ele. Direcția merge mai ușor, cu presiune 2,00,ciudat de ușor pentru că mi se par moi in carne totuși... Oricum ar fi, un lucru e sigur: odată ce am investit în cauciucuri, nu mai investesc în pantofi!!! |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
bnedea |
![]()
|
Pai sa le folosesti sanatos, debica este o marca decenta, pentru ceva timp mi-a trecut si mie prin cap sa imi cumpar dar m-a impiedicat pretul scazut si urmatoarea poveste:
Eu personal am avut o experienta destul de neplacuta anul trecut prin vara, cand am plecat in concediu la Oradea cu vechea masina (un nissan din '85) care avea cauciucurile destul de uzate si de vechi incat din cauza unei ploi mai puternice, pe autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti) sa simt efectiv ca nu mai am aderenta cu solul. Aveam cam 80 km/h si toti mergeau cu viteza asta, mai putin unul pe care am vrut sa il depasesc iar cand am tras de volan (usor)... am avut senzatia ca pentru putin timp masina a continuat sa mearga drept ![]() ![]() NU stiu daca am facut bine ca am dat 400 lei pe 2 anvelope "de firma", sigur ieseam mai ieftin altfel, dar am dat ca sa stau cu putin mai linistit in situatii din astea. Sunt constient ca daca e sa fie nasol... nici mama anvelopelor cu cuie in ele nu poate salva pe nimeni. Povestea este putin off topic si nu are legatura cu tine care mergi prin oras unde nu sunt viteze mari si nici nu esti obligat sa conduci pe vreme atat de rea dar daca macar o data ajuta pe cineva sa evite vreo boacana.... ![]() hmmm ![]() This post has been edited by bnedea: 1 May 2009, 09:16 |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Sunt de acord că singurul contact al mașinii cu solul sunt gumele, dar și cle scumpe nu țin la ani cât le-ar trebui să se roadă pe mașina mea... imbătrânește cauciucul, chiar dacă e scump.Ca să nu mai pun că pt. anotimpul rece am cauciucuri de iarnă...
Passio 2 sunt net mai adaptate in ceea ce privește acvaplanarea decât vechile Passio. Chiar îmi place profiul. |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salutare tuturor,
acum dupa ce m-am motorizat si mai am ceva rezerve (nu prea exagerate) deoparte, tinind cont ca mai este foarte putin pina cind o sa vina vijul, vreau sa ma dotez cu incaltari pe masura si nu stiu ce sa iau (rezervele ). am gasit debica frigo 2 aici: http://www.anvelonet.ro/?page=termek&kod=16565R14TFRIGO2 si matador mp 58 aici: http://www.anvelopeweb.ro/show/turismeiarn...165-65-R-14.htm pe care dintre ele sa il cumpar ? in teste http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/d...go_2/index.html scor total: 2,39 http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/m...mp58/index.html scor total: 2,45 debica are un mic avantaj fata de matador. pareri ? multumesc, This post has been edited by george_scala_2004: 5 May 2009, 08:16 |
--------------------
...
...
...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Matador MP58 intra in clasa celor recomandate in testul celor de la ADAC.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Matador MP58 intra in clasa celor recomandate in testul celor de la ADAC. Multumesc de informatie, dar un link, ceva, pentru confirmare ? This post has been edited by george_scala_2004: 5 May 2009, 08:17 |
--------------------
...
...
...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Intra pe site-ul ADAC. Google it
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Iarna folosesc Alaska Blackstone si ma feresc sa spun cat de bune sunt pentru ca iarna asta nu prea afost iarna
![]() Vara merg pe firestone Multihawk, destul de multumit. Succesuri. Feriti-va de Montana si Global. This post has been edited by misu78: 5 May 2009, 17:06 |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Intra pe site-ul ADAC. Google it La fel procedez si eu.
salutare, multam, asta am facut dar...nimic ! nu am cautat unde trebuie ? |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:28 |