Tabla Logan, Ce aveti mah cu golanu' ?
![]() ![]() ![]() |
Tabla Logan, Ce aveti mah cu golanu' ?
zvasti |
![]()
|
||
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|||
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
Si loganul meu sta in fata casei de 2 luni, cu o julitura la aripa dreapta spate. nici vorba de rugina inca... vopseaua e sarita putin.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comnicam ca, vehiculul Dacia
Logan este un produs nou, modern, robust, un vehicul cu vocatie internationala. Acesta dispune de toate elementele fundamentale ale unui vehicul cu prestatii dinamice si o securitate la standarde europene.Odata cu aparitia Logan, reteaua de furnizori a fost modificata, incheindu-se parteneriate cu marii furnizori europeni. De asemenea, va precizam faptul ca toate reperele din tabla ce echipeaza Dacia Logan sunt tratate prin procesul de cataforeza iar anumite elemente cum ar fi: usi, capote, aripi, tabla fiind aluminizata. Pentru prima data, producatorul acorda o garantie anti-perforare de 6 ani, Dacia devenind astfel leader printre constructorii care produc in Europa de Est. Raspuns WC la intrebarile: Cand automobilul Logan va avea caroseria galvanizata? Logam MCV va avea ca dotare standard sasiu galvanizat? |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru raspunsuri punctuale de la WC, intrebarile ar fi de preferat sa fie cate una/mail, pentru a se evita raspunsurile de genul asta.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
pe a mea a batut-o grindina si pentru asta a stat masinuta 3 saptamani in service pentru reparatii
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
mariuscond, corect!
This post has been edited by IRONICK: 14 Oct 2008, 09:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
[quote=Muratu,5 Oct 2006, 14:33]
"... este un produs nou, modern, robust, un vehicul cu vocatie internationala". La primul buf, ramai fara radiator. "Pentru prima data, producatorul acorda o garantie anti-perforare (daca nu o faci cu cuiul sau burghiul) de 6 ani" Scuze, nu m-am putut abtine din ![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Masinile in ziua azi, sunt proiectate, ca la impact, sa se deformeze caroseria pentru a proteja pasagerii. De aia, si la un impact la viteza mica, deformarea este destul de mare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
eu de la grindina am avut aceleasi adancituri in capota pe plafon portbagaj si toata parte dreapta...daca capota era mai rezistenta nu aveam nimic la ea sau cel putin mai putine dar la fel era peste tot.toata tabla e de nimic
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Ce tabla avea berlina 1300 din '72 a socrului ...
This post has been edited by cris06: 15 Oct 2008, 06:53 |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da era galvanizata...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristi.c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 April 07 From: Tulcea ![]() |
Salut
Am gasit in materialele promotionale ale modelului Sandero urmatoarele: "Protecția anticoroziune a făcut obiectul unei atenții deosebite; în acest sens, au fost utilizate diverse dispozitive : – ceară injectată în cavitățile din partea inferioară a caroseriei și în portiere – etanșeizare cu mastic la exterior – utilizarea de ceară suplimentară pentru protecția pieselor mecanice expuse – protecție împotriva criblurii la nivelul părții inferioare a vehiculului și al pasajelor roților." Sursa: http://portal.rpi.ro/ Intrebarea mea este: se aplica acelasi tratament si in cazul noului logan sau nu? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan 2 1.5 dci
Prestige 2016
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Probabil ca da, asta daca s-au invata minte de la vechiul Logan, si problemele cu vopseaua.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
raspunsul e DA... dar lucrurile evolueaza, in sensul ca si Dacia a inceput intr-un anumit fel si a mai imbunatatit pe parcurs datorita feedback-ului... mai cauta si pe forum, deoarece a mai intrebat cineva in legatura cu tratamentul chimic/electrochimic al tablei.. sau cel mai bine e sa intrebi la vocea.clientului@daciagroup.com sau tel. 0248-500000
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
puiuart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 13 September 05 ![]() |
-Pana acum am fost de doua ori la service cu rugina la portbagaj si am mai gasit la portiera in interior si undeva in exterior, modelul este Laureat 1,4 2005 gri perla. Faza este ca mi-a fost zgariata la mare acum 2 ani si nu a ruginit in locurile respective, in schimb in locurile mentionate a ca au fost reparate a "inflorit" pe sub vopsea altfel nu era luata in considerare si nu beneficiam de garantia de 6 ani. Cei din service au zis ca din 2007 se aplica un tratament special si nu au mai avut probleme cu rugina.
This post has been edited by puiuart: 13 May 2009, 10:20 |
--------------------
logan
laureat
2005- 1,4 ce parere aveti de Laureat de 1,4
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru probleme de rugina exista topic separat la sectiunea cu probleme tehnice... aici se inchide.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:41 |