Sfaturi privind posibila cumparare Renault Clio
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi privind posibila cumparare Renault Clio
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Neah, nu SH și NU Renault, mai ales SH.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 20 Mar 2009, 19:55) Intrebarea mea este de ce? Si de ce nu SH, chiar daca are revizia tehnica facuta?? Eu dupa cate stiu, Renault-urile sunt masini bune.. Atunci ce sa iau mai bun la 4500 - 5000, maximum 5500 Euro ? This post has been edited by dragoselu: 20 Mar 2009, 18:58 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Din... experiența mai multor cunoscuți.
Și Daciile sunt mașini... ![]() This post has been edited by MAERSK: 20 Mar 2009, 18:59 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
decat clio SH mai bine Logan SH, mai nou si mai ieftin, cu acelasi dotari ca si Clio.
Clio nu-mi place deloc, ma simt ca intr-o Solenza, inghesuit, parca altfel stai in Logan, acum suie in amandoua si vezi care-ti place mai mult, oricare ar fi, nu lua diesel in nici un caz. Eventual daca scrie VW pe ea, dar doar un polo cu 2 usi din 2001 si cu 540.000 km iei in banii aia..cam veche, cauta sa fie cat mai noua. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 20 Mar 2009, 19:57) Am inteles eu rapid ce vrei sa spui ![]() si un Logan cu motor de Renault si tabla de Galati, made in Romania, parca as pune mana pe un Renaultz, nu ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aiurea, probabil e facut in turkey.
uita-te si dupa preluare de leasing la o masina de 2-3 ani, ca sunt atatia oameni disperati care si-au tras masina noua si acum nu o mai pot achita nici daca manca pita cu untura. This post has been edited by argon: 20 Mar 2009, 19:12 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
argon |
![]()
|
in ziarele locale de anunturi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
vezi ca la preturile alea gasesti clio bicorp (cred ca la asta te refereai) mult mai dotat si mult mai putini km, plus motor 1.4 16v.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Domn profesor,atentie vine revizia de 120.000 km si tare cred ca reprezentantul de vanzari a uitat sa va spuna asta.
El se referea la ITP,cand spune verificarea tehnica sau in cel mai bun caz,au facut o minima verificare.....nicidecum o revizie completa. Sincer la maxim 5500,gasiti logan din 2006-2007 cu destule optiuni. Dar un Cielo n-ar fi bun? Pe langa berlina e Mercedes....... Bafta! This post has been edited by puiu82: 20 Mar 2009, 21:23 |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Intra pe site-urile firmelor de leasing si acolo ai sa gasesti destule variante de masini de 2 -3 ani la preturi bune. Iti pot recomanda eu un site daca doresti dar pe PM.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
- GL O6 HKV / 53 DGD
2003/2009/2000
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(didosdoru @ 20 Mar 2009, 22:29) Intra pe site-urile firmelor de leasing si acolo ai sa gasesti destule variante de masini de 2 -3 ani la preturi bune. Iti pot recomanda eu un site daca doresti dar pe PM. Chiar va rog sa-mi recomandati acest site. E foarte greu sa gasesti o masina care sa se incadreze in niste venituri / imprumuturi bancare pe care sa le poti suporta in timp. Astept un PM. Cu stima, Dragos This post has been edited by dragoselu: 20 Mar 2009, 21:40 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sunt enorme acele prețuri.
|
--------------------
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Asta mi-a iesit primul in cale pe net.Mai sunt o gramada...
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 20 Mar 2009, 22:56) MAERSK ma bucur ca iti ajuti colegii de marina... ![]() 20 Mar 2009, 23:32: QUOTE(daniM @ 20 Mar 2009, 22:57) Mersi fain, dar sunt relativ scumpe masinutele.. Cred ca am sa dau o fuga la Brasov, mi-a soptit un coleg ca acolo gasesti masini pe alese ! This post has been edited by dragoselu: 20 Mar 2009, 22:32 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dragoselu, am asa o presimtire ca topicul asta se va transforma iar intr-o disputa masina noua vs SH...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
asta cu clio masina nefiabila e un mare... care nu putea sa vina decat de la un anumit personaj. Cunoscu cateva personaje cu clio (si hatch si sedan) si pot sa zic ca e o masina fiabila. Mai ales daca il iei benzinar. Ca la orice sh, insa poti avea nenorocul sa dai de o masina de care cineva si-a batut joc. Deci casca ochii bine inainte de a da banii..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Astept cu interes un topic "sfaturi privind posibila cumpararea a unui Megane".
As aminti gama renault actuala, ca sa nu se rateze nici un model la urmatoarele topice: - Twingo - Clio - Megane - Scenic - Espace - Kangoo - Koleos - Laguna - Modus - Vel Satis. Si in unele tari si : - Logan - Sandero. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 21 Mar 2009, 00:32) Astept cu interes un topic "sfaturi privind posibila cumpararea a unui Megane". As aminti gama renault actuala, ca sa nu se rateze nici un model la urmatoarele topice: - Twingo - Clio - Megane - Scenic - Espace - Kangoo - Koleos - Laguna - Modus - Vel Satis. Si in unele tari si : - Logan - Sandero. Herr Klaus, atunci de ce mai exista sectiunea Cafenea, lumea mai palavrageste la o cafea, ba de una, ba de alta? Ce daca cerem niste sfaturi? Sau sa inteleg ca nu mai este spatiu, in vremuri de criza, pentru mai multe topic-uri privind achizitionarea unei masini. Nu sunt un personaj teribilist aici, insa incerc / doresc / caut sa cumpar o masina mai buna. Si nici nu imi bat joc de munca / eforturile colegilor de forum, expuse prin ideile / sfaturile lor. In ultimul rand, daca deranjez atat de tare cu niste topic-uri precum cel cu Logan-ul sau cel cu Renault-ul, atunci imi iau jucariile si plec pe alte forum-uri unde se poate discuta in liniste la o "cafeluta" in Cafenea. Sau mai am o presupunere: poate ca un umil si hulit profesor nu merita si el sa aiba o masina mai buna / fiabila ?? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stimabile domn profesor, am o rugaminte personala: sa lasati vrajelile de manipulare verbala pentru elevii dvs, eu sunt mai trecut prin viata, nu musc la faze genul "nu sunt personaj teribilist" sau "imi iau jucariile si plec" sau "un umil si hulit profesor nu merita etc".
Daca asta intelege un profesor dintr-o adresare referitoare la NEHOTARARE si oarecum la dorinta de a primi mura in gura, apai ce naiba de pretentii sa mai am de la tanara generatie care e formata de profesori? Eu zic sa luati chestiunea in mana, ca un barbat adevarat, si sa lasati alinturile si plangacismele. Pana si Zoe era mai "barbata". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
clio facut in franta
![]() ![]() am zis eu mentalitatea romanului lasa ca iau ceva naspa ,imi creste inima daca nu scrie pe emblema dacia oricat de praf ar fi masina ![]() Tu chiar crezi samsari la faze gen parbriz nou gume noi ? ![]() Invata sa citesti indici dupa anvelope si ai sa ai suprize ![]() ![]() 21 Mar 2009, 02:34: iti zic eu ca clio ala trebuie umplut unpic de bani,multi bani am vazut si io la apan braila masinile de la ocazie sunt intr-o stare jalnica uitate de lume neingrijite ,cred ca uleiu la ele e deja apa de cand na mai fost schimbat. In maxim 5000 euro gasesti un logan sh full ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 21 Mar 2009, 01:34 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cu firmele gen AAAuto care par serioase, dar de fapt sunt niste samsari legali mai rai ca samsarii din targ.Se practica aceleasi tehnici de dat km inapoi si de a crea un "boboc impecabil" dintr-o cazatura ordinara.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
klaus |
![]()
|
Pana se mai lamureste dom profesor ce doreste, as dori sa fac o comparatie.
Cand iti faci planul pentru o ora de predare, faci un plan, nu predai de-a-n boulea. Cum incepi (intarirea si verificarea cunostintelor din lectia precedenta), ce predai, modul cum predai (prin folosirea a 1-2 sau mai multe tipuri de invatare) etc. Atunci cand vrei sa cumperi o masina ar trebui sa faci la fel, sa-ti faci un plan. Sa stabilesti niste prioritati/posibilitati, o piramida a nevoilor pe care trebuie sa le satisfaca masina respectiva. Eu de ex. plec de la pret. Nu vreau/nu pot sa dau mai mult de... Apoi stabilesc categoria masinii, ca una e sa-ti iei camion si alta e sa-ti iei trotineta cu o roata. Din acest punct de vedere mie personal mi se pare cam mare diferenta de clasa intre Logan (incapator) si clio (mic, dar mai calitativ). Trebuie vazut la ce nevoi trebuie sa raspunda masina, ca una e sa ai o masina de oras si alta e sa ai nevoie de o masina sa faci si un concediu-2 pe an la cucuietii din deal cu 3-4 persoane si bagajele aferente. Dupa care imi cam stabilesc dotarile obligatorii ( de ex. AC-ul). Si apoi ma uit pe piata ce se gaseste in nivelul de pret, dotari si vechime, km. Ma uit apoi la pretul pieselor/reviziilor, posibilitatea gasirii lor. Si apoi, dupa ce mi-am facut ideea cam ce vreau/pot sa cumpar mai intreb niste prieteni ce au auzit/stiu despre respectivele masini. Si acum intrebarea mea, legata de supararea initiatorului pe mine: da dovada acest topic de organizare pedagogica? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu nu as lua masina descrisa in primul post sub nicio forma.
Mai bine iti cumperi cu 4500-5000E un Logan din 2006-2007 Laureat sau Ambition pana in 40.000km (daca ai rabdare gasesti) sau de ce nu un ABS Plus cu AC. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dom' invatator, nu pot sa nu fiu mirat de faptu' ca ne prezinti cauciucurile ca fiind demne de interes, dar nu ne zici nimic despre ce motor are caruta... pardon... limuzina Reno.
Daca o cumperi ai grija sa iti mai ramana bani pentru revizia de 120.000 km care presupune si schimbarea distributiei, in concluzie o revizie costisitoare. Dar totusi io cred ca distributia aia nu are numai 2.000 km pana la schimbare, intrucat kilometrajul a fost dat mult in urma. Deci a fost schimbata la 120.000 km ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
I-au luat-o altii inainte!
|
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Ford Focus Berlina din 2002 iti iei in banii astia.Nu trebuie sa iei Renault daca ai avut inainte Dacie... nu trebuie sa respecti nici o traditie doar de dragul de a fi conservator.
Mizeaza pe FORD SAU OPEL.(Eu voi merge mai departe pe BMW 320 D ![]() Pe autovit.ro gasesti FORD FOCUS BERLINA 1,8 TDCI 115CP GRI!!!! CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 4 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; MODEL GHIA ,IN STARE FOARTE BUNA DE FUNCTIONARE Pret: 5000Euro An Fabricatie: 2003 Carburant: Motorina Rulaj: 120,000 km Capacitate: 1,800 cmc Putere: 115 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO Alege FORD cu mult inaintea celor de la Renault! Asculta-ma... si nu vei regreta dupa ce se deschide fabrica de la Craiova. Bafta! This post has been edited by bylexus: 22 Mar 2009, 21:34 |
--------------------
Renault
Symbol
- BH 90 DBA
2012 Start 1.2 16v
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In loc sa spui ce motorizare are mai bine precizezi cum arata anvelopele.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:41 |