Se pot monta geamuri electrice pe spate?
![]() ![]() ![]() |
Se pot monta geamuri electrice pe spate?
danut_florin81 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- gl-81-aug
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nu cred,nu am auzit pina acum asa ceva.daca ar merge mar interesa si pe mine.bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad de ce nu s-ar putea monta "macarale" electrice universale (in fapt un motoras care actioneaza direct axul manetei manuale) la care nu e necesara schimbarea macaralei.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Mie mi-a spus un baiat de la un atelier ca a mai montat si ca se poate, se pune angrenajul motoras-macara de pe fata ca se potriveste, dar exista o vorba: "nu cred pana nu vad"
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Crezi ca daca se potriveau exact cele de fata nu isi punea nimeni pana acum?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Dupa cum am zis nu cred pana nu vad:), doar am auzit asta, nu am si vazut.
This post has been edited by dede_alex_87: 18 Sep 2008, 21:10 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
a pus cineva de logan de spate, dar trebuie fortat putin panoul, si trbuie refacut suportul in care se prinde manerul panoului
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sunt kit-uri universale de actionare alectrica a geamurilor. Este un motoras care printr-o curea actioneaza axul manivelei. Cautati pe gugal si ve-ti gasi !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
nu neaparat universale am vazut la cineva pe forum ...acum vreo 2 ani parca:P ...si-a pus motorase de clio peste tot...si cu butoanele langa maner...la sofer erau montate frumos...intereseaza-te s-ar putea sa mearga
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Teoretic se poate, in locul manivelei se pune roata cu zimti si un motoras care actioneaza cu un ax cu filet, ca sa aibe parghie si putere de invartire.
Am pus si o poza in atasament de pe net. Cred ca este mai ok daca se cumpara angrenajul din targ sau de la piesele de Logan. Attached thumbnail(s) macarale_electrice.jpg ( Size: 18.2k ) Number of downloads: 714 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
CorteZ_CTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Se poate.A pus un prieten pe Matiz a luat set complet la vreo 100 de euro parca.E cam 65 de euro pentru spate cauta pe okazii.ro
|
--------------------
Dacia
SolenZa
1.4MPI CLIMA
- B 34 WLR
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu mi-am facut macarale electrice(pe fata...dar tot acelasi lucru)
din macaraua mecanica de solenza si o macara electrica de logan......badabim badabum....macara electrica pe solenza ...poate va ajuta....o poza ![]() This post has been edited by nenestean: 5 Mar 2009, 19:43 Attached thumbnail(s) DSCF3778.jpg ( Size: 304.97k ) Number of downloads: 594 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
chiar nu ma lamureste nimeni?....o parte din voi aveti geamuri electrice pe fata...nu imi spuneti si mie ce sigurante sunt?....de care sa cumpar?....de cat?....
|
--------------------
-
-
-
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
de 25,mosule.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
De 30A.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
boomphunk si-a pus pe spate la solenza dinc ate stiu,.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Grasit,am vrut sa-mi pun,am macaralele,dar nu le-am montat,lipsa de bani,timp si mai ales de preocupare.Trebuie oricum facute niste adaptari,a nu se intelege ca sunt plug and play....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
credeam ca ai reusit de vre-un an de cand te auzisem
![]() lasa ca la faci la balea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Mai fac pe dracu„ la Balea,daca vin acolo stau praf de la venire si pana la plecare!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |