amenzi primite in afara tarii
![]() ![]() ![]() |
amenzi primite in afara tarii
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0951.jpg ( Size: 84.68k ) Number of downloads: 319 IMG_0952.jpg ( Size: 83.81k ) Number of downloads: 348 IMG_0953.jpg ( Size: 116.77k ) Number of downloads: 354 IMG_0954.jpg ( Size: 94.74k ) Number of downloads: 354 IMG_0955.jpg ( Size: 88.3k ) Number of downloads: 347 |
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Un mic sfat. Scaneaza sau fa o poza la acea scrisoare la o rezolutie mare, apoi cu un soft de tip OCR, o poti transforma intr-un document editabil si insera intr-un traducator online si poate intelegi ceva de pe acolo.
Asta in cazul in care nu gasesti pe cineva care cunoaste limba. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai miine sau cel tirziu poimiine o traduc ! dar eu am sperat sa pot stii de azi cam ce scrie , ca sint teribil de nervos !
plus ca as vrea sa stiu ce se intimpla daca nu o platesc ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cat inseamna 15.000 de forinti?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
100 Forinti maghiari erau azi 1,3971 ron.
Iar 15.000 ar veni cam 210 ron. |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
dariusz |
![]()
|
bine , amenda ar plati-o firma , da nu inteleg de ce a venit numai acum ! nu inteleg de ce acea foaie este datata 22 ianuarie 2009 , iar eu o primesc in 12 martie.
si pina la urma , de ce a venit , atita timp cit politistii mi-au spus atunci ca nu voi primi amenda. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Se pare ca cunostintele mele nu mai sunt de actualitate.
Din cate stiam eu daca primesti o amenda intr-o tara straina ori o platesti pe loc ori o platesti la vama cand parasesti tara straina.Din cate stiam cand intrai intr-o tara straina trebuia sa primesti un tichet de contraventii pe care in cazul in care comiteai vreo contraventie il prezentai agentului care constata contraventia. Cel putin eu asa stiam...,acum nu stiu ce sa mai zic. ![]() Procesul verbal are serie si numar? This post has been edited by romanvs: 12 Mar 2009, 22:04 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Scaneaza documentul intreg, din franturi de cuvinte e cam greu sa te poata ajuta cineva.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
VanHellsing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 October 04 From: Arad ![]() |
Mi s-a intamplat sa primesc si eu amenda pentru parcare 10000 forinti dar era lipita pe parbriz si nu am avut pe cine sa intreb ce fac cu ea. Am venit acasa m-am dus la banca sa vad daca pot plati prin OP, dar mi-a spus ca e un comison foarte mare si nu se merita ci m-ai bine ma duc la posta in prima localitate dupa granita si sa o platesc acolo. Mi-au spus ca daca nu o platesc data viitoare cand mai trec in Ungaria si te verifica politia , o sa constate ca figurezi cu taxe neplatite si vei plati atunci de 10 ori mai mult. Astia nu se joaca deci atentie !
|
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 mpi
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 12 Mar 2009, 22:42) azi mi-a tradus un coleg cit de cit acel proces verbal. cica acei 2200 Ft sint rata fixa pe care o pot plati. adica , in cazul in care am probleme financiare , pot plati acea amenda in rate . sau sa ma duc sa fac munca in folosul comunitatii . initial nu am vrut sa platesc nimic , da saptamina viitoare am sa o platesc , pentru ca ma duc destul de des in ungaria , si nu prea am chef de probleme. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:30 |