schimbat panou sigurante, a luat-o razna
![]() ![]() ![]() |
schimbat panou sigurante, a luat-o razna
omide |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1996/1986
- DB 02 NUD/ DB 04 PSJ [IMG]http://i66.tinypic.com/4u72ah.jpg[/IMG]
|
|||
omide |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 2 February 09 ![]() |
hai ma frate ,nimeni?
am rezolvat acum cu luminile,insa nu am semnalizari,cu toate ca merg avariile si nu imi mai merge nimic din ce e pe contact: stergatoare,motoras aer,bricheta. stie sau are careva ceva despre codul de culori de la sigurante sau orice ? |
--------------------
dacia
1310
1996/1986
- DB 02 NUD/ DB 04 PSJ [IMG]http://i66.tinypic.com/4u72ah.jpg[/IMG]
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sigur nu ai legat bine firele ai aici o schema cu panoul si ordinea sigurantelor
Attached thumbnail(s) siguranteyy8.jpg ( Size: 184.44k ) Number of downloads: 3044 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Pune firele cum au fost din fabrica. Se pare ca pe undeva fierle sunt legate prost in panoul de sigurante. La Dacia treaba cu schema panoului de sigurante e o aberatie, pentru ca nu corespunde cu realitatea celor de la Uzina in 90% din cazuri. Deci, leaga la loc cum a fost si pune sigurante de amperajul celor ce au fost puse. Parerea mea...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
grasuhye |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 14 December 06 From: BR ![]() |
Daca zici ca ai facut o schema... sa o vedem, si poate mai faci una si cu cele doua panouri de sigurante sa vedem diferenta dintre ele...
|
--------------------
dacia
break
1995
- 02-HYE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 11:42 |