Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare, Pentru parcari cu spatele
Ursaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia by Renault
Ambition
- B-46-MCK
|
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cam asta ar fi modelul de la Dacia..il are cineva pus pe masina?
http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/piese-si-accesorii,40 Radar de recul Senzorii de parcare vă avertizează sonor atunci când vehiculul se apropie de un obstacol în momentul în care executați o parcare cu spatele. Deși autoturismul este prevăzut cu un set complet de oglinzi retrovizoare, unele obstacole, cum ar fi gardurile sau stâlpii de mici dimensiuni sunt practic “invizibile” pentru cel de la volan. În momentul în care spatele mașinii se apropie de un obiect, senzorul vă avertizează sonor, sunetele crescând în intensitate pe măsură ce distanța între mașină și obstacol se micșorează. Această avertizare se desfășoară în etape, care sunt descrise dupa cum urmeaza: Etapa 1: Distanță detectare (m) - 1,8 – 1,4 ; Sunet avertizor: Două sunete pe secundă. Etapa 2: Distanță detectare (m) - 1,4 – 1 ; Sunet avertizor: Trei sunete pe secundă. Etapa 3: Distanță detectare (m) - 1 – 0,7 ; Sunet avertizor: Patru sunete pe secundă. Etapa 4: Distanță detectare (m) - 0,7 – 0,5 ; Sunet avertizor: Cinci sunete pe secundă. Etapa 5: Distanță detectare (m) - 0,5 - 0,3 ; Sunet avertizor: Trei sunete, apoi patru sunete rapide. Etapa 6: Distanță detectare (m) - 0,3 – 0 ; Sunet avertizor: Un sunet lung. |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mos craciun |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 January 06 ![]() |
da sint interesat cit e pretul
|
--------------------
dacia
logan
- vs.01.fax
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
radar recul - 474,9 ron cu tva
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite cum afiseaza senzorii mei.
Attached thumbnail(s) IMG_6455.jpg ( Size: 112.23k ) Number of downloads: 510 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
VeNoM386 ... le-ai montat tu? sau ai fost undeva sa le montezi? ca am si eu asa ceva... dar nu am montat inca..pentru ca am observat ca.. trebuie sa respecti nu stiu ce distanta intre senzori si faze de genu.... in concluzie : se monteaza usor?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Este interesanta treaba cu senzorii astia , dar in vre-un an si ceva , de cand au aparut nu au scazut prea mult la pret . Intrebare : daca ai de exemplu o bara verticala sau coltul de la bara altei masini cum detecteaza ? Adica sezorul functioneaza ca un front de unda cu o anumita deschidere de sa zicem 120' sau pur si simplu ca IR-ul in linie dreapta ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ca un front
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tr_adi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 February 06 ![]() |
260 RON cu 2 detectori si 340 RON cu 4. Avertizare doar audio.
adi_tripas@yahoo.co.uk |
--------------------
Dacia
Solenza
- B40DSZ
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
IN Iasi unde se gasesc/monteaza?
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
tr_adi |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B40DSZ
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Merci tr_adi. M-am interesat si eu.
Auto Expert (Pacurari, in sediul SOCOM): 320Ron pret cel mai mic, display in oglinda, senzori de diferite culori YV (Pacurari, linga RAR): 360Ron, display in oglinda, cu tot cu montaj 410 RON. |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
tr_adi |
![]()
|
QUOTE(collinro2 @ 23 Feb 2006, 07:17) Merci tr_adi. M-am interesat si eu. Auto Expert (Pacurari, in sediul SOCOM): 320Ron pret cel mai mic, display in oglinda, senzori de diferite culori YV (Pacurari, linga RAR): 360Ron, display in oglinda, cu tot cu montaj 410 RON. Salut Parerea mea ca nu ai nevoie de display. Important sa auzi si te uiti in oglinzi cand parchezi. Si nu te lua dupa toti "figuristii". Important sa te ajute cand te apropii de alta masina sau de un zid ca stilpisorii sunt inselatori. Nu trebuie sa te bazezi pe senzori pentru orice. Nu fac parcarea in locul tau. Este un sfat sincer. Si in alta ordine de idei pot sa-ti dau eu senzori doar cu buzz la 130RON 2 detectori sau 160 RON 4 detectori. Scrie-mi la adi_tripas@yahoo.co.uk. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B40DSZ
|
|
Prowler |
![]()
|
dd Group: Members Posts: 25 Joined: 17 January 06 From: somewhere ![]() |
Atunci sa nu cumpar de la Atigroup???
Pacat ca imi place H008 ![]() Sau are ceva marca Brees??? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
jdhkd
- aa 00 xxx
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Am de 4 luni senzori Brees H008 si merg fara nici un fel de problema. Nu stiu cat e de noroc dar mai conteaza si cum ii montezi. ![]() Ai garantie , ai OPC ![]() This post has been edited by Seb_: 24 Feb 2006, 14:49 |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
danut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Display-ul este absolut inutil. Eu am display dar nu il mai folosesc. L-am scos de tot.
Intrebare pentru cei care au senzori: Va merg cand ninge? Ca mie nu-mi merg. I-am curatat de zapada, mai este doar apa pe ei si nu merg. Face un bip cand cuplez in marsarier si nu detecteaza nimic. Posibil sa fie de la fulgii de zapada... This post has been edited by danut: 25 Feb 2006, 13:56 |
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danut @ 24 Feb 2006, 20:01) Intrebare pentru cei care au senzori: Va merg cand ninge? Ca mie nu-mi merg. I-am curatat de zapada, mai este doar apa pe ei si nu merg. Face un bip cand cuplez in marsarier si nu detecteaza nimic. Posibil sa fie de la fulgii de zapada... La mine merg si am avut masina inzapezita azi..... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Ca ninge,ca ploua,merg la fel de bine.Apeleaza la garantie.
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
Prowler |
![]()
|
La Brees H008 oglinda este ilumat noaptea?
Adica se vad semnele radarului? Mersi... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
jdhkd
- aa 00 xxx
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
![]() Afisajul este cu LED-uri. Normal ca se vad si noaptea. Ce credeai ca e oglinda cu holograma 3D ![]() Iar afisorul cu temperatura IN/OUT se poate inchide pentru a nu fi afectata vizibilitatea din oglinda. Pentru Danut: Senzorii merg indiferent de vreme. Doar sa nu fie acoperiti prea tare cu zapada, af putea afecta vizibilitatea. La tine daca face bip, inseamna ca unitatea electronica a senzorilor este alimentata. Faptul ca nu detecteaza nimic ar putea fi si de la senzorii decuplati de la unitate. Poate s-a rupt un fir de la senzori, etc. Mai verifica conectica. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
danut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici un fir rupt. Pur si simplu nu merge atunci cand ninge foarte puternic. Cand ninsoarea scade in intensitate, instalatia functioneaza din nou.
|
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
@Seb:
Cum ai reusit sa-ti montezi oglinda de la senzori - ai schimbat oglinda cu totul, sau doar ai aplicat-o peste cea originala ? Se poate o fotografie, te rog ? This post has been edited by Smeagol: 28 Feb 2006, 11:50 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
Prowler |
![]()
|
Inteleg...
Am crezut ca e cu cristale ... neiluminat:) sa intlegi si tu la ce m-am referit... Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dCI
jdhkd
- aa 00 xxx
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Am rezolvat metoda vizibilitatii la parcarea cu spatele, foarte simplu si fara a umbla la instalatia electrica a masinii, mi-am montat eleron. Desi ma gandeam sa-mi pun si eu senzori acum nu mai e nevoie, functioneaza cu putina orientare in spatiu beton
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, pentru obstacolele vizibile, pentru ca in rest... chiar ca e beton
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
A incercat cineva sa lege un webcam(USB) la un PDA? (nu e offtopic...)
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(juristul2000 @ 15 Mar 2006, 08:33) Am rezolvat metoda vizibilitatii la parcarea cu spatele, foarte simplu si fara a umbla la instalatia electrica a masinii, mi-am montat eleron. Desi ma gandeam sa-mi pun si eu senzori acum nu mai e nevoie, functioneaza cu putina orientare in spatiu beton ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Aici trebuie sa recunosc ca ai dreptate numai ca ma gandesc ca nici acesti senzori la pretul la care sunt nu stiu sa vada teava respectiva.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
si-a montat cineva echipamentul asta ?
http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/acc...r-de-recul/view |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Detectori de recul....ce denumire ...savanta. Is acelasi lucru cu ..."senzorii de parcare" despre care se vorbeste aici.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:11 |