Resetare kilometraj
![]() ![]() ![]() |
Resetare kilometraj
alin12 |
![]()
|
||
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf 3
1993 1.6 De ce simplu, daca se poate si complicat?
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tre sa apesi si sa invarti de buton, ca nu e ca la magnetofoane
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
La modelele precedente(aka <99) trebuia sa invarti de buton. Buton de genul ala, am la reglatul intensitatii luminii din bord. offf... cred ca o poza ar face toti banii. Cred ca maine am sa fac o poza
![]() pana vin maine cu poza... sper ca proprietarul sa nu se supere, dar e genul asta This post has been edited by alin12: 19 Mar 2009, 22:01 Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 268.22k ) Number of downloads: 367 |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu nu stiam ca se poate reseta kilometrajul... doar ala mic de 999,9 km cu o rola rosie se poate reseta.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
alin12 |
![]()
|
pai despre ala vorbesc
|
--------------------
VW
Golf 3
|
|
jews |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 June 07 ![]() |
QUOTE pai despre ala vorbesc se numeste jurnalier si se reseteaza apasand si rotind in acelasi timp de butonul incercuit in poza. |
--------------------
Dacia
1310L
1998
- PH-09-BVD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trebuie sa demontezi sa vezi ce-i acolo, nu ai cum altfel, ma mir ca inca iti mai inregistreaza ceasul de jos..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
da' de ce sa nu inregistreze?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
alin12 |
![]()
|
ce sa demontez?
|
--------------------
VW
Golf 3
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ceasurile, se scot de acolo pe dedesubt, ansamblul ala se desface in doua, adica partea cu geamul se demonteaza, si kilometrajul se scoate desfacand cele doua suruburi de langa stutul unde intra cablul. Mai departe nu stiu daca e reparabil, da' nu ai cum afla altfel, doar daca desfaci.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RazWan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 March 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1975 I[COLOR=red]ntoarce clepsidra, da timpul inapoi.[/COLOR]
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
sal,
eu am ceasi problema si de reseta!nu vrea deloc jurnalierul;kilometrajul cel mare mi sa resetatat singur cand a aajuns la 99999;dac reusesti dai un reply sau un pm te rog;eu l-am desfacut dar nu vrea sa sara rotitele,axul de afara e verical si transmite o miscare unei rotite ce este fixata de axul ce sustine si micile rotite cu cifre,undeva are o piedica,un arc,o siguranta si aceea trebuie sa de deschia at cand rotesti de ax,dar la mine n-a vrut...nu e chiar asa necesar daca merge bine cel de sus....bafta |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
alin12 |
![]()
|
Asa arata butonul de resetare. Daca e sa il rotesc, se roteste in gol, nu ajuta cu nimic.
Daca e sa apas, se invart putin cifrele. Insemnand pana pe la 200 si ceva, nu ajunge pana la 0. Daca ar fi o alta varianta decat desfacutul ![]() Daca nu, astept caldura si il desfac. Attached thumbnail(s) DSC00888.JPG ( Size: 75.2k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
argon |
![]()
|
poti sa-l rotesti pana maine, ala se apasa, si nu exista alta varianta, trebuie vazut poate nu mai calca bine parghiile alea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
trebuie sa-l desfaci si sa vezi tamburii aia de plastic cat de uzati sunt.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ehe,la al meu nu mai merge nici unul.Cel de jos de cand o am zice pas,cel de sus a mers o vreme iar acuma merge cum are chef.L-as repara cat mai curand ca in 2-3 zile termin de facut si montat motorul si n-ar strica sa vad cat parcurg......mai ales pe perioada rodajului.
Avand in vedere ca in partea ceasului cablul in verific usor,se poate ca, cablul sa fie stricat in partea dinspre cutie? |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
kog |
![]()
|
da, se poate. Problema ar fi daca s-a stricat mufa aia in care intra capul in cutie...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:51 |