[OFERTA]parazituchel e tepar!, rog operatorilor sa il baneze
![]() ![]() ![]() |
[OFERTA]parazituchel e tepar!, rog operatorilor sa il baneze
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(wizkid @ 19 Mar 2009, 19:43) QUOTE(wizkid @ 19 Mar 2009, 19:55) ![]() ![]() QUOTE(wizkid @ 19 Mar 2009, 19:55) l-am desfacut de fata cu soferul de la curierat, care m-a intrebat cum ia ala banii ca nu a facut cu ramburs. Deci parazituchel ti-a trimis o cutie goala si nu ti-a cerut nici un ban. Pai unde-i teapa? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
UPS.......Ce atent la detalii esti,Logan1,5dci
![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
pai daca nu deschideam cutia si o achitam si pleca...atunci abia consideri tu ca e teapa? cand verifici si nu gasesti continutul care-l vroiai, ce e doar tentativa de teapa,nu?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca nu a cerut ramburs nu iti putea incasa banii curierul.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.741 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sa se faca topic, dar cu obligativitatea postarii de probe atunci cand cineva e declarat tepar, ca altfel o sa fie un topic de platit polite mai vechi sau mai noi.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 21 Mar 2009, 14:18) I-am dat pt ca am vrut eu... eu doar l-am rugat sa il desfaca. Omul l-a desfacut frumos la un capat, am vazut ce e in el si dupa aia l-am desfacut de tot. Oricum omul care l-a trimis trebuia sa specifice deschiderea pachetului.Mie asa mi se pare normal. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(wizkid @ 22 Mar 2009, 09:44) pai daca nu deschideam cutia si o achitam si pleca...atunci abia consideri tu ca e teapa? cand verifici si nu gasesti continutul care-l vroiai, ce e doar tentativa de teapa,nu? ![]() In raportul tepar- tepuit, e clar ca sunt antitepar, adica sunt de partea ta. La stilul de narare, sunt impotriva ta. ![]() Pana la urma era sau nu ramburs, ca m-ai zapacit de tot. ![]() QUOTE(wizkid @ 19 Mar 2009, 19:55) l-am desfacut de fata cu soferul de la curierat, care m-a intrebat cum ia ala banii ca nu a facut cu ramburs. " RAMBÚRS, rambursuri, s.n. Sistem de expediere a unei mărfi conform căruia destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea mărfii sau a taxei de transport. " This post has been edited by logan1.5dci: 22 Mar 2009, 12:30 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nici mie nu mi-e clar. Sa folosim niste definitii:
1) taxa transport: taxa platita pentru transportul coletului (doh...). Se poate plati de catre expeditor sau destinatar. 2) taxa ramburs: taxa pentru transportul banilor ceruti ca ramburs pt. colet inapoi la expeditor. Se poate plati de catre expeditor sau destinatar. 3) valoare ramburs: suma de bani ceruta pentru continutul coletului, fara legatura cu taxele de mai sus. Evident, doar destinatarul o poate plati. Asadar, folosind definittile de mai sus, ce s-a intamplat exact? Ca daca omu' ti-a trimis niste gunoaie da' nu ti-a cerut bani (ci doar, poate trebuia sa platesti transportul), care-i problema? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci: tine de noi ca atunci cand facem tranzactii sa specificam finalitatea. Un simplu reply direct pe topicul cu pricina in care spunem cat de multumiti sau nemultumiti am fost. Eu asa am facut intotdeauna. Singura tentativa de teapa pe care am avut-o a fost cand am cumparat un buton de geamuri electrice de la cineva care dezmembra un Megane. S-a intalnit cu un amic de al meu care era din aceeasi localitate cu el si a incercat sa scoata de la el mai multi bani decat se intelesese cu mine. Noroc ca prietenul meu stia exact despre ce e vorba si nu a cazut in plasa. Daca a vazut asta a acceptat pretul initial agreat. Am pus aceasta informatie pe topic chiar daca nu i-a convenit. Tranzactia in final a fost "corecta", s-a facut la banii agreati initial, iar butonul a fost bun. Nu putem sa mergem pe premisa ca toti userii sunt corecti, e firesc sa ne luam niste masuri de siguranta.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
coletul a fost asa: taxa transport = 20lei, taxa ramburs = 450lei. expeditorul avea cont la firma respectiva, soferul urmand sa depuna banii in contul lui. ati inteles? Curiozitatea mea e alta, la cate reply-uri au fost date pe aceasta tema de ce "parazituchel' nu a dat macar un reply? iar pe mess i-am scris ca a fost nesimtit si ca nu i-a mers,si nimic. Acum daca omul era nevinovat venea si el cu un mesaj macar. Sunt de acord sa se faca cum a zis "clr". Un reply pe topicul respectiv si gata, sau macar o iconita cu 100% ok.
|
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și cum dovedești legătura între un ID și o persoană reală?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana se face sticky cu "Tepari" as vrea sa denunt si eu una:
Domnul flavius1611 vinde un opel astra care are chipurile doar 120.000 km. Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/-VAND-astra-g-hatc...t122224-s0.html De fapt a trecut lejer de 200.000 km. Dovada aici: http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=42827 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai ales ca un cont de Yahoo se poate fura usor daca "victima" foloseste calculatorul tau (sau ai tu acces la al lui/ei)... Si fisierele din arhiva eu zic ca se pot edita. Poate nu usor, dar se pot...
Si spre deosebire de fotografii, clipuri video sau audio (ca si alea se pot falsifica, dar foarte greu sa le faci sa para 100% reale), textul daca e editat, e bun editat, nu lasi nicio urma... Cu alte cuvinte, inseamna fix zero, si mi-ar fi frica sa traiesc intr-o tara in care o discutie de pe net poate fi folosita ca proba in instanta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nenea flavius se tine de d-astea de multa vreme. Aruncati un ochi la profilul sau de la okazii, sa vedeti ce fel de om este...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si ce calificative interesante da....
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Motreanu Sorin |
![]()
|
- Group: Members Posts: 271 Joined: 5 April 06 From: - ![]() |
QUOTE(A l e x @ 22 Mar 2009, 16:04) [...] mi-ar fi frica sa traiesc intr-o tara in care o discutie de pe net poate fi folosita ca proba in instanta. Mie din potriva mi-ar place sa traiesc intr-o tara in care inclusiv discutiile de pe net pot fi folosite in instanta.Ca utilizator cinstit nu am de ce sa ma tem de asa ceva si s-ar teme doar cei care au de ascuns ceva.Pe net,fiind la distanta,anonimi practic multi se cred ce de fapt nu sunt sau, (mai abitir ca-n viata reala) poti cadea victima unor tepari precum cei descrisi mai sus (si cati altii).Prin urmare,din moment ce si prin net poti fi victima unor infractiuni si poti fi pagubit sub diverse forme nu vad de ce nu ai putea apela la cei meniti sa te apere.Sau unii considera ca pe net ai voie sa faci orice? La fel ca-n viata reala si prin aceasta metoda de comunicare trebuie sa ramanem (unde este cazul) la fel de seriosi ca in viata reala si mai mult,sa putem fi trasi la raspundere la fel ca in viata reala daca facem "magarii". |
--------------------
-
-
--
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Descoperit de Valerika_str, Roberto$ e tepar, 120.000 km vs 210.000 km.
http://www.daciaclub.ro/-VAND-RENAULT-LAGU...01-t140302.html http://www.reno.ro/index.php?showtopic=132992&hl= presupun ca fabricatie nov 2001 si prima inmatriculare 2002, d'aia zice dincolo 2002, dar toate amanuntele o fac aceasi, zice 'laguna mea', in poze are numarul, in semnatura la fel, ma mir sa aiba doua lagune, una din 2001 alta din 2002, aceasi culoare, aceleasi motor, dotari. EDIT: mai are doua topicuri sterse, acum in cosul de gunoi(poate sa verifice orice moderator), sterse din motive de 'up', cu aceasi laguna de vanzare, dar inmatriculata cu numarul din profil, in topicul vizibil a pus poze cu numere rosii, probabil vechi, facute cand a adus-o, dar unele poze(ex cea cu husa) sunt identice. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ar fi complicat un sistem de "Trader rating" ca la computergames forum?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Domnilor, firma de curierat iti interzice (cuvantul este corect) sa desfaci coletul inainte sa semnezi de primire si eventual sa dai banii (daca trebuie). In cazul in care nu semnezi curierul nu trebuie sa te lase sa il deschizi.
This post has been edited by RaduNG: 23 Mar 2009, 11:27 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
domnu Trufasu e din Brasov ?! http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod...d_articol=11563
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Home Page No Information
Birthday 15 August 1982 Location Brasov Interests No Information |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
stop
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:06 |