Eleron demontat (s-a rupt) cum astup gaurile?, M-am gandit sa bag ceva suruburi
![]() ![]() ![]() |
Eleron demontat (s-a rupt) cum astup gaurile?, M-am gandit sa bag ceva suruburi
ddmihaid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Cred ca te referi la eleron chestia aia de pe haion
Ar merge si cu poxilina pui pe dedesupt si pe deasupra dai cu chit si vopsesti Cel mai bine ar fi sa-ti cauti altul si sa-l pui in loc |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
cauta linistit ca nu se mai fabrica de mult. Doar daca mai are vrunu ratacit prin depozit. Si eu l-am avut rupt si mi-au comandat de la service unu original de SN dar de fapt nu mai pica la gaurile originale de pe haion, nu avea aceasi forma ca cel original, era gol pe interior etc. Asa ca am dat gauri in cele doua bucati rupte, am bagat 2 tije metalice cu poxipol si dupa aceea dus la chituit si vopsit. Puteai sa bagi mana-n foc ca nu a fost rupt niciodata
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am desfiintat ca era rupt ca naiba, in plus s-a mai lasat si unchiul meu pe el si l-a rupt inca o data
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:43 |