Peruș, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruș, User's Manual, FAQ
zax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
O fi plictisita, joaca-te si tu cu ea
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat e o consultatie si medicatia la astia? ca unul nou cu picioarele calde e 35 ron..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
argoane, asta e din seria il spalam sau facem altul?
Eu pe ai mei nu i-am dus la doctor, insa i-am tratat unuia un picior rupt acasa (cu succes as adauga, s-a recuperat perfect dupa). This post has been edited by einstein1984: 30 Nov 2010, 10:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la multi ani nene:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Zax, asta al meu (ca mie-mi pare baiat, narile incepind sa prinda o tenta albastra) e abia luat, n-are o saptamina de cind e la mine. Daca bag mina la el, sare pe deget. E drept, se fereste putin da' tot pe deget ajunge. Daca-l scot din colivie, incepe sa zboare, da' destul de nesigur si pe distante scurte. Acu' sta pe calorifer si dormiteaza, da' cum il vede pe golanu' ala mare camisca, cum zboara pe colivia lui.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O fi doar dezorientat de schimbarea locului si stapinului, probabil iti faci griji degeaba.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si eu sper sa fie de la stress.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu pari deloc genul de om care sa aiba grija de perusi cu atata atentie.
Aparentele se pare ca inseala. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca papagalii manifesta reticente fata de vreo gagica, pe ea o da afara !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Perusi, te rog frumos.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre punel in fata unei oglinzi mari ,preferabil sa ai si o camera video in mana .sa vezi show
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Papagali am eu , 2 bucati, perusi ma enerveaza, se pare ca si pe altii, prin tarile de unde-s originari sunt considerati un fel de lacuste, mari daunatori.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Nov 2010, 11:29) Zax, asta al meu (ca mie-mi pare baiat, narile incepind sa prinda o tenta albastra) e abia luat, n-are o saptamina de cind e la mine. Daca bag mina la el, sare pe deget. E drept, se fereste putin da' tot pe deget ajunge. Daca-l scot din colivie, incepe sa zboare, da' destul de nesigur si pe distante scurte. Acu' sta pe calorifer si dormiteaza, da' cum il vede pe golanu' ala mare camisca, cum zboara pe colivia lui. de kkt cum se kk? Ca al meu facea cam moale si verde. Nu-s veterinar, habar n-am ce simptome si ce boli pot sa aiba dar incercand sa-l salvez p-ala asta am aflat ca sunt sensibili la raceala si daca o iau se cam duc pe copca. Vezi cu statul ala pe calorifer, si eu il tineam langa calorifer sa-i fie cald dar usa de la balcon nu se inchidea perfect si era putin curent. Pentru mine era putin sesizabil dar el l-a simtit din plin. Daca zici ca zboara nesigur si e ce cred eu ca e, in maximum o saptamana nu o sa mai zboare deloc. Presupun ca nici de mancat nu prea manaca si nici apa nu bea. Eu zic sa te duci urgent cu el la medic, poate mai are sanse. Daca ajunge prea slabit si nu mai inghite substantele alea s-a terminat; sunt prea sensibili si nu rezista la injectii. Daca nu te duci cu el la medic macar muta-l de langa fereastra, in coltul opus si pune pe el lumina de la o veioza sa-l incalzeasca; poate n-ar fi rau sa si invelesti colivia cu ceva, s-o lasi deschisa numai cat sa nu se sufoce. Daca a racit e sensibil la cel mai mic curent de aer si la cea mai mica variatie de temperatura. Si nu-l lasa pe langa celalalt, sa nu te trezesti cu amandoi bolnavi. This post has been edited by zax: 30 Nov 2010, 12:55 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
si eu am patit asa cu riki...baietelul...bobo e fetita...nu radeti din cauza la nume dar e o poveste lunga...si slabise mai era doar pielea si osul..respectiv fulgi...din cauza ca racise..numai manca...numai avea chef sa cante..sa se joace...am crezut ca il pierd dar nu a fost asa...am mutat colivia in apropierea caloriferului...ii dadeam zilnic ou fiert cu mar cu morcov..si si-a revenit...
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Singura chestie care a functionat pana acum a fost Oxyvit S. Din 4 perusi mai am 2.
Dar astia cand se simt rau, le dau Oxyvit S si de obicei scapa. Uneori fac o boala ceva la intestine si orice le-ai da nu mai scapa. Slabesc tare si crapa. In general veterinarii nu se obosesc cu perusii, pt ca sunt foarte mici si de obicei e prea tarziu cand te duci cu ei la medic. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai mei au murit la varste suficent de inaintate si subit (nu s-au chinuit). Stiam ca sunt pasari rezistente.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
E dificil cu pasaricile mici. Cu una in firea ei, daca o grauntezi din belsug si o lasi sa te ciuguleasca la liber, n-ai nici un fel de probleme.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Corbex, tot la gaste te gandeai si tu?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
corbex |
![]()
|
@tatabobu: desigur, aici se trateaza un subiect serios !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In mod sigur zburatoarea e a jupanesii si daca pateste ceva zboara martinezu`
Corbex asa e la batranete cu pasaricile mici. Esti obisnuit cu din alea mai comode "Cu una in firea ei, daca o grauntezi din belsug si o lasi sa te ciuguleasca la liber, n-ai nici un fel de probleme". Aste tinere vor si altceva nu numai graunte. This post has been edited by bion: 30 Nov 2010, 18:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Astept sa scrii indrumarul ala, "De Pasaricibus", sa aflu cum trebuie ingrijite la batrinete.
Nimeni nu s-a nascut invatat. This post has been edited by corbex: 30 Nov 2010, 20:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 30 Nov 2010, 12:51) E dificil cu pasaricile mici. Cu una in firea ei, daca o grauntezi din belsug si o lasi sa te ciuguleasca la liber, n-ai nici un fel de probleme. Da` eu stau si ma gandesc, gaina nu e asa de pretentioasa. Bine n-o stii ea sa vorbeasca, dar o daca o tii pe porumb si grau (grau e deja delicatesa) + apa, si ceva iarba din cand in cand traieste in super-lux. Aveam la tara niste gaini nebune rau, aveau cuibarul lor, dar ele de ani de zile erau invatate sa stea in copacul de langa. Nici cand era furtuna afara, nu se clinteau din copac de-acolo. De ce... nu stiu! ![]() Asta-i la fel ca faza aia cu cainele, cand ii punea bunica o captuseala in cusca iarna, sa-i tina de cald, si puricosu` imediat o scotea afara tacticos... ca lui nu-i trebuie asa ceva! Ce ti-e si cu animalele astea... omu` incearca sa le faca conditii, si animalu` spune pas! ![]() This post has been edited by Filip: 1 Dec 2010, 00:04 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 1 Dec 2010, 00:03) Da` eu stau si ma gandesc, gaina nu e asa de pretentioasa. p-astea sa le preacinstesti tu! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ai mei fac 7 ani in februarie de cand ii am..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Iti faceai griji degeaba. Acu' sa pui mina si sa-i cumperi prezervative !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
e love.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:12 |