Escrocherie pe internet, niste gainari se folosesc de numele Dacia
![]() ![]() ![]() |
Escrocherie pe internet, niste gainari se folosesc de numele Dacia
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.760 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
ai dracu' astia de la uzina, si-au facut maluri pe gmail si pe yahoo ca pe daciagroup.com nu mai erau ID-uri disponibile
![]() PS: se pare ca ma numar printre castigatori, cel putin cu numele ![]() QUOTE Ma numesc Ioana Ardelean din Timisoara si as vrea sa multumesc pentru acest autoturism Dacia Logan , Este un vis devenit realitate nu stiu ce sa spun sant emotionata,inca o data multumesc mult pentru acest castig . Nu imi vine sa cred ca am castigat un Logan este tare am uitat sa ma prezint sant Covaci Andrei din ialomita,vreau sa multumesc uzinei Dacia.brd,ING ului pentru ca a dat sansa multor persoane de a castiga un Logan ...Tinetio tot asa santeti tari ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 17 Mar 2009, 17:44 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
foarte tare saitu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Chiar asa, pe free website?
Nici excrocii nu mai sunt ce au fost odata. Se duce dracului tara asta de rapa. Puteau apela macar la unul care stie (cat de cat) sa tasteze! "la sorti , vor fi" "fiecarui castigator ,indiferent de" Se pare ca "fericitii castigatori" sufera de aceeasi boala! "Dacia Logan , Este un" "emotionata,inca" (duduia e emotionata,inca ![]() This post has been edited by vi_escu: 17 Mar 2009, 18:15 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE Copyright ©2009 Create a free website at Webs.com AddThis Saracii ... nu mai au bani sa-si tina site ... apeleaza la site-uri gratis pe net ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
ROFLMAO
![]() ![]() ![]() Doamne, cum arata creatura. Sau testimonialele astea scrise in stil american. Faptul ca lipseste sigla dacia, sau macar renault nici nu ma mai mira. La fel si ca in mijlocul crizei, BRD si ING s-au gandit brusc sa dea premii in masini. E drept ca peroada asta e propice pntru escroci. Ca se inmultesc aia pentru care ziua de maine arata sumbru. In state e plina televiziunea de infomercial-uri unde "pentru doar $ 19.99" iti dau carti si dvd-uri care te invata cum sa castigi de la mii la sute de mii pe saptamana fara sa lucrezi mai mult de 3 ore pe zi. Si sigur exista prosti care platesc, ca o emisine de 10-20 de minute costa destul de mult, dupa parerea mea. Si sunt mai multi unul dupa altul, care sunt cu totii de acord ca "celalat minte, dar cu mine o sa va fie bine" ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E o capcana! Moldovenii nu se numara printre castigatori.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Iti dai seama dupa gramatica de ce e o escrocherie ieftina... pariez ca n-au mai mult de 20 de ani infractorii
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Vijelie, in primu' rand Braila e in Moldova (hai sa vad in cat timp sar DragosP si C@talin). In al doilea rand, restu' castigatorilor sunt tot moldoveni, da' s-au mutat prin alte orase.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ai baa cand vroiam sa castig si io ceva...
QUOTE This page is frozen ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
"This website is currently not available. If you are the site owner, please contact
Our Abuse Team regarding the status of your website. " Haoleuuu! Voiam si io un logan... ![]() LE: Dacia nu da nimic, cica! ![]() [attachmentid=1627508937] This post has been edited by koldun: 17 Mar 2009, 21:17 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Io m-am miscat mai repede Deja am cistigat 2 bucati si as vrea sa multumesc ptr acest vis care nu a devenit inca realitate dar mai
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
deja a fost si inchis
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata...... se inchise zice ca
This page is FROZEN Astept cu interes sa vad pe unde mai apare si cati mai iau teapa.. This post has been edited by nairam: 18 Mar 2009, 16:03 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brãila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce-i aia EXCROCHERIE?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 18 Mar 2009, 03:28) Vijelie, in primu' rand Braila e in Moldova Despre care parte a Brailei vorbesti? ![]() Se stie ca Braila si Buzaul NU sunt in Moldova |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
geografic vorbin, ai dreptate. dar mergi pe acolo si dupa accentul pe care il are lumea....
E drept ca nu e la fel de pronuntat ca in alte zone din moldova, dar exista... prin urmare vor... nu vor, tot moldoveni sunt. Acum suntem off topic rau... dar ma rog ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Evident ca Braila nu e in Moldova - e doar o gluma veche de pe forum (Marty e initiatorul, daca-mi amintesc bine). Da' nah, trebuia sa ma corecteze cineva.
EDIT: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=947973 This post has been edited by BlaueCorsa: 18 Mar 2009, 16:48 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ma iertati ca intervin cam off-topic.
DAR am baut "un" pahar in plus (si cu astea care-s inca pline o sa fie "doua") asa ca va rog sa nu initiaiti iarasi o "din aia" cu Moldova, da? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Domnu' os e asa de stresanta meseria de moderator pe daciaclub de ati cazut in patima bauturii?
![]() QUOTE(os @ 16 Mar 2009, 20:58) Asa... am luat o cina sumara (asa cum se cuvine in Postul Mare), formata din piine, brinza, fructe si - vai, cam mult - vin. A durat, caci mie-mi place "slow food". QUOTE(os @ 18 Mar 2009, 19:46) DAR am baut "un" pahar in plus (si cu astea care-s inca pline o sa fie "doua") asa ca va rog sa nu initiaiti iarasi o "din aia" cu Moldova, da? |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sarumina, ma scuzati ca intreb, da' cu Caracalul e voie?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da si vrai sa fasi cu Caracalu?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
Se lasa unii de fumat p-acolo, nu-i corect sa le dau o mina de ajutor?
ii tin ocupati. This post has been edited by corbex: 18 Mar 2009, 20:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
ady77: nu, nu-i stresant (sau daca este, nu asa ca sa ma duca "acolo"). Dar - brinza si vin (rosu), sau - ca acum - un alb sec bun... nu-s de lepadat.
|
--------------------
.
.
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
os |
![]()
|
Ideea principala era: sa nu-mi alunece mina pe mouse... (nu ala la care va ginditi voi, sa va fie rusine - ci echipamentul periferic de calculator).
|
--------------------
.
.
|
corbex |
![]()
|
Adica treci la pahare virtuale... Ceva cam ca tigara electronica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:47 |