meridian sud, ce se poate face in Romania
![]() ![]() ![]() |
meridian sud, ce se poate face in Romania
tonifieraru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laurete 1.4
2006
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
iti dau maine o persoana de contact de la meridian sud care sa te scape mai repede, hai ca pun eu o pila pentru tine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
boyenica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 06 ![]() |
Si pana la urma ce s-a intamplat? A mers cu pila, sau mai trebuie smilgher?
![]() |
--------------------
Dacia
Golan
- B-XX-XXX
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Meridian sud in sinea lui e praf, mi-au zis ca nau avut timp sa-mi monteze alarma pe masina si sa revin pe 14la 7:00 dimineata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Sa vedem cat le ia sa monteze alarma
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Salut. Am masina in service-ul Meridian Sud de pe data de 13 pentru cateva reparatii (schimbat yale , indreptat tabla sub butucul usii stanga fata si vopsit usa stanga). Am sunat astazi la service si mi-au spus ca masina ar fi gata , ca o sa trimita actele cate asigurator (reparatia se face pe CASCO) si ca in 1-2 zile , cand se primeste ok de la asigurator (Omniasig - nu e reclama) o sa fiu sunat de service ptr a ridica masina si a plati fransiza la asigurare. Intrebarea mea este...cum pot afla daca serviceul a terminat lucrul la masina si intradevar a trimis actele catre asigurator , si nu ma duc cu vorba masina nefiind gata si ei dand vina pe aisgurator? Sper ca am reusit sa ma fac destul de bine inteles. Tot ce vreau este o modalitate prin care sa fiu sigur ca serviceul a trimis actele la asigurator si se asteapta acceptul de plata de la acesta.
Multumesc ptr eventualele sfaturi si informatii. Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la ei si le ceri sa iti arate masina si vezi daca e gata.
Pentru acte suni la asigurator sa iti confirme daca le-a primit. Sau, daca tot ajungi la service, le ceri dovada ca le-au trimis (mail, confirmare de la fax). |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau te duci o tura pe la ei prin parcare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
razvy82 |
![]()
|
Salutare. In data de 13 martie 2009 am dus masina proprietate personale in service la Meridian Sud ptr o reparatie pe CASCO. Am avut de schimbat setul de yake , de indreptat tabla pe portiera sofer sub butucul yalei si de revopsit usa sofer. Masina am ridicat-o ieri (19.03.2009) insa am avut un mic inconvenient . Sa va povestesc despre ce este vorba :
-cand am lasat masina in service , rezervorul era aproape full (lipseau cam 8l din rezervor) insa pe bord imi erau afisate toate liniile . Stiu ca nu se merge in service cu rezervorul plin ,dar asa s-a intamplat sa fie in momentul cand am fost chemat ptr a se apuca de reparatii. -am fost in data de 19 sa ridic masina si dupa o inspectie vizuala a exteriorului acesteia , m-am urcat la volan sa plec. am observat ca imi afiseaza pe bord cu 3 linii mai putin in rezervor , insa am verificat consumul afisat de calculatorul de bord de la ultima resetare (cand am facut si plinul) , numarul de km , toate acele meniuri si aparea ca fiind ok. Atunci m-am gandit ca poate nu imi afiseaza corect nivelul prin acele linii si am plecat. Am trecut pe la o benzinarie ca sa fac proba sa vad cati litrii de benzina imi intra in rezervor si au intrat 22 litri. ![]() In consecinta , v-am povestit toate astea pentru a va gandii de doua ori inainte daca apelati la acel service sau nu. O zi buna va doresc si sper sa nu aveti parte de astfel de situatii. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai internat-o in service nu ti-au trecut la receptia masinii cat combustibil are? De regula trec un procent aproximativ functie de cate pavele ai.
Daca insisti receptionerul iti trece numarul exact de pavele sau chiar litrii afisati in meniu. Eu nu am fost vreodata la Meridian Sud dar la service-ul unde am avut doua interventii pe casco l-am rugat pe receptioner sa treaca numarul de pavele si nu am avut surprize neplacute dupa. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
razvy82 |
![]()
|
Ba da , a fost trecut , dar cand am ridicat masina si i-am spus m-a pus sa verific in meniul calculatorului , unde erau scrisi corect numarul de litri consumati si mi-a spus ca probabil e indicatia proasta pe afisaj (prin pavele) si ca mai mult ca sigur o sa-si revina acea indicatie dupa ce circul putin cu ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand trebuia sa-i pui sa-ti noteze nr. exact al kilometrajului general.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
razvy82 |
![]()
|
Kilometrajul general a fost notat , si la ridicarea masinii kilometrajul era acelasi...deci banuiesc ca s-a tras pe undeva benzina..nu ca s-a mers cu ea si s-au consumat acei aproximativ 16 litri.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
hmm...ce javre!
![]() nu se dezmint astia de la meridian! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:01 |