[VAND] Incarcator pt Laptop DELL de 65W
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Incarcator pt Laptop DELL de 65W
Stefan_B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Attached thumbnail(s) Dell65W.jpg ( Size: 13.77k ) Number of downloads: 204 |
||
-------------------- |
|||
Stefan_B |
![]()
|
Up...
|
-------------------- |
|
bHz One |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 March 09 ![]() |
Salut, am o intrebare!
![]() Datorita unor incidente casnice (un caine) am ramas fara cablul de la priza la incarcator. Il vinzi separat? Eu am incarcatorul ok, dar inutil fara acel cablu... |
--------------------
Peugeot 206
S16
2001 >d( •• )b< ה₪m Ŀ±b≥ 2☼☼9 (Check Length) |
|
bHz One |
![]()
|
Dau up acestui thread, nu pot da PM din cauza unei reguli pline de sens
![]() ![]() |
--------------------
Peugeot 206
S16
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu te coafeaza?
http://www.conectica.ro/display/1-62-92-Ca...e_NoteBook.html @Stefan_B: scuze de off topic pe anuntul tau. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bHz One |
![]()
|
Nu prea, ala`i cu trei "tzutzuroaie" eu am nevoie cu doua. Astia de la conectica au si cu doua (se cheama cablu casetofon) insa distanta intre pini si diamentrul nu se potrivesc
![]() Sunt dispus sa il iau cu tot cu incarcator daca vanzatorul e dispus sa mai lase o idee la pret ![]() |
--------------------
Peugeot 206
S16
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hm,
Nu stiu ce sa-ti zic, laptopul meu de serviciu este Dell, incarcatorul e similar cu ala si are 3 "tzutzuroaie" cum zici tu. Despre lasat la pret discuti cu Stefan. Si ca sa nu fiu off topic din nou, i-am dat eu pm lui Stefan pentru tine asa cum ai solicitat pentru a-l atentiona ca esti interesat. Sper sa-ti raspunda ![]() This post has been edited by clr: 3 Apr 2009, 22:09 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Stefan_B |
![]()
|
Salut - nu vand cablul separat, dar poti sa-l comanzi (cablul) de la un partener Dell.
Pretul cablului insa va fi cam 50% din pretul pe care il cer pt incarcator ![]() Ti-am trimis un PM cu numarul meu de tel. Daca vrei vorbim. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 13:12 |