DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Posesorii Dacia vs posesorii BMW, la nesfarsit

burnout
post 22 Mar 2009, 22:52
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(vijelie @ 22 Mar 2009, 23:50)
@burnout
Ba ai spus de Dacie chiar in primul post, esti beat, du-te si te culca.
*

Daca vorbiti cu mine, nu, nu ma aflu in stare de ebrietate si v-as ruga respectuos sa nu mai scoateti din context numai ce este pe bunul dvs plac.

--------------------
BMW M6 507 BHP
BMW M6 / BMW 120d / Audi A4 1.8T
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bylexus
post 22 Mar 2009, 22:52
Post #32

Membru autentic

From: Oradea

Incetati mah....
Daca era manelist nu cred ca va vorbea atat de frumos.
Nu e manelist, si e baiat foarte simtit. Nu e drept sa va legati de el, doar pentru ca e nou pe forum si bisericuta sta cu usa inchisa.

--------------------
Renault Symbol 2012 Start 1.2 16v - BH 90 DBA
+
Sony
post 22 Mar 2009, 22:53
Post #33

Membru autentic

From: Ban Land

Nea liniuta... sau burnout... sau cum te-o chema! Reconciliere la ce? Ca din start datele problemei sunt gresite. Ai venit cu o problema care e doar in mintea ta. De nicaieri din citatul ala nu reiese ca toti posesorii de beamveu sunt cocalari. Cum nu am negat nici faptul ca printre dacioti sunt cocalari. Asa ca sa ma ia dracu' daca inteleg ce reconciliezi! blink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
burnout
post 22 Mar 2009, 22:55
Post #34

Membru incepator

QUOTE(bylexus @ 22 Mar 2009, 23:52)
Incetati mah....
Daca era manelist nu cred ca va vorbea atat de frumos.
  Nu e manelist, si e baiat foarte simtit. Nu e drept sa va legati de el, doar pentru ca e nou pe forum si bisericuta sta cu usa inchisa.
*

Asemenea cuvinte ma fac sa imi intareasca acea convingere ca nu pot exista bariere intre comportamentele umane definite de masinile pe care le conducem.

Multumesc.

--------------------
BMW M6 507 BHP
+
bylexus
post 22 Mar 2009, 22:56
Post #35

Membru autentic

Tine-ti cont ca are doar 13 postari pe forum. E normal sa deschida si el un thread sa vada cu ce se mananca daciaclub... si nu si-a gasit un subiect adecvat.. (un lucru benefic: II MERGE MASINA BINE... macar nu posteaza ca mine 90% numai la probleme carburator dacie).
E urat sa va certati.. cand maine avem o zi de lucru.. hai sa vedem cum ramane cu salcamii plantati de Realitatea wub.gif

This post has been edited by bylexus: 22 Mar 2009, 22:57

--------------------
+
burnout
post 22 Mar 2009, 22:57
Post #36

Membru incepator

QUOTE(Sony @ 22 Mar 2009, 23:53)
Nea liniuta... sau burnout... sau cum te-o chema! Reconciliere la ce? Ca din start datele problemei sunt gresite. Ai venit cu o problema care e doar in mintea ta. De nicaieri din citatul ala nu reiese ca toti posesorii de beamveu sunt cocalari. Cum nu am negat nici faptul ca printre dacioti sunt cocalari. Asa ca sa ma ia dracu' daca inteleg ce reconciliezi! blink.gif
*

Atata timp cat putem pastra un ton civilizat avem un dialog, altfel devine un monolog fara sens. smile.gif Nu mi te adresa cu apelative precum "nea liniuta", asta este o rugaminte.

--------------------
BMW M6 507 BHP
+
vladrehau
post 22 Mar 2009, 22:58
Post #37

Instalator

From: middle moldova

important e sa nu dea de oameni limitati...cum sunt multi pe aici...imi cer scuze nici eu nu mai cred ca esti manelist...

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
Sony
post 22 Mar 2009, 22:58
Post #38

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:57)
Nu mi te adresa cu apelative precum "nea liniuta", asta este o rugaminte.
*

Scuze! Da' io asociez linutele cu burnoutu' si cu ursuletii tunati pana se descompun!

22 Mar 2009, 23:00:
QUOTE(vladrehau @ 22 Mar 2009, 22:58)
important e sa nu dea de oameni limitati...cum sunt multi pe aici...imi cer scuze nici eu nu mai cred ca esti manelist...
*

Aidi, bre, ca si Mitica de la Liga e manelist, da' se exprima elevat. radmasa.gif

This post has been edited by Sony: 22 Mar 2009, 23:00

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ady77
post 22 Mar 2009, 23:00
Post #39

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:10)
Observ, voluntar si involuntar acest comportament al posesorilor Dacia fata de posesorii unui autoturism BMW. Un comportament ofensator si vad tolerat si pe acest forum.
*

QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:49)
Eu nu am spus nimic de posesorii Logan sau alt model Dacia, in schimb tu o faci.  smile.gif

Cine ar trebui sa reformuleze in cazul asta ?
*

?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
bylexus
post 22 Mar 2009, 23:01
Post #40

Membru autentic

Pace acum.
Bine ai venit printre noi @burnout.

--------------------
+
Merced
post 22 Mar 2009, 23:02
Post #41

No fear. No limit. No equal.

Si eu care credeam ca frustrarile merg in sens invers. De cand conduc Dacia, de fapt hai sa zic altfel, de cand s-a jigarit iar rabla mea, am observat ca multe masini insista sa ma depaseasca. Nu mai zic de BMW-uri, zic inclusiv de Logan-uri.
Si inainte sa inceapa glume proaste legate de fum si alte alea, sa mentionez: nu, nu scoate nici pic de fum albastru sau negru, nu duhneste in urma mea a nimic. Probabil ca merita sa mentionez ca niciodata nu merg mai incet decat coloana, sa zici ca tin oamenii in urma si d-aia ma depasesc.
Am experimentat cu unu' care avea parca Logan(fara ofense, eu stiu ca nu-i un complex care tine de ce masina ai, cum nu toti posesorii de BMW sunt cocalari) pe un drum relativ liber care a fost marit recent la doua benzi pe sens. Mergeam cu 60 eu pe banda intaia cand l-am vazut ca se apropie pe banda a doua. Am ajuns usor la vreo 80km/h, in oras deci, viteza la care ma gandeam ca naibii, nu mai sta sa se puna la mintea mea, adica daca eram in locul lui imi vedeam de treaba. Nu nene, a trebuit sa ma depaseasca, ca apoi sa se ingusteze drumul, sa mi se bage in fata si sa incetineasca la 40. Nu ca m-as fi grabit, totul a fost experimental, da' ce-i trebuia sa ma depaseasca daca oricum el intentiona sa incetineasca? Era vreo problema daca mergea constant? Chiar asa urat arata o Dacie 1300 din spate.
Altu' aseara s-a pacalit fara sa vreau. La un semafor erau trei benzi pe sens, prima fiind practic inainte de o statie de autobuz, apoi banda aia disparea. Am prins primul rosu, m-am pus linistit pe banda a doua, ca sa nu stau sa astept dupaia sa ma lase altii sa ma incadrez pe ea, de fapt nu se baga nimeni pe banda 1 cand se pune acolo rosu. Un tip insa ce o fi zis, ca nu tre sa stea in spatele Daciei, s-a bagat pe prima banda. Eu insa nici nu l-am vazut, eram concentrat la semafor, cu mine in masina un prieten care-l vazuse dar n-a zis nimic. Cand s-a pus verde eu am plecat mai tare, repet, fara sa-l vad in acel moment, ca-l lasam sa-mi iasa in fata si plecam usor. Insa l-am vazut prea tarziu, cand era sa se urce pe stalpii care ingradesc trotuarul, fiindca s-a crezut deja in fata mea. Si dupaia 2 km de linie dreapta, am mers 60km/h constant, deja la jumatatea liniei abia-l mai vedeam.
De ce m-ar fi depasit daca nici macar nu se grabea? Ca-s cu Dacia?
Si asta nu tine pana la urma decat de soferi. Unii sunt frustrati, altii sunt ofensati daca o masina mai naspa ca a lor le merge in fata, eu chiar am pomenit sa-mi dea un putoi blitz-uri prin oras. L-am lasat sa se duca, si pana la urma tot eu am ajuns inaintea lui pana la iesire, datorita faptului ca pe el blitz-urile si proiectoarele aprinse nu-l ajutau sa se incadreze cum trebuie la semafoare; ma depasea, la urmatorul semafor il depaseam eu.
La fel cum am pomenit oameni care erau sa ma omoare, iesindu-mi complet aiurea in fata, depasind masini stationate pe banda lor de drum fara sa schiteze macar o semnalizare.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
burnout
post 22 Mar 2009, 23:03
Post #42

Membru incepator

Si eu personal ma confrunt cu un comportament jenant al unora cu ursuleti obositi sau alte cazane ruginite, dar nu ma voi hazarda niciodata in a judeca la modul macro-social aceste comportamente.

De aceeam considera ca, noi cei cu un bun simt care vine din interiorul nostru, trebuie sa indreptam lucrurile, nu se le facem mai intunecate, sa ne toleram in primul rand unii pe altii, restul vine de la sine si mai ales sa nu plecam cu idei preconcepute.

Primul meu post a fost creeat de asa natura cat sa trezeasca interesul, nicidecum pentru a creea "flame". smile.gif

--------------------
BMW M6 507 BHP
+
bylexus
post 22 Mar 2009, 23:04
Post #43

Membru autentic

Cate ati putea voi face in timpul asta, in loc sa va certati...

--------------------
+
radian
post 22 Mar 2009, 23:05
Post #44

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(bylexus @ 22 Mar 2009, 22:52)
...Nu e drept sa va legati de el, doar pentru ca e nou pe forum si bisericuta sta cu usa inchisa.
*

Ce tot insisti ca-i nou pe forum? E inscris din 2006...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
os
post 22 Mar 2009, 23:07
Post #45

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Nu mai scrieti in acest topic, fiindca...

urmeaza sa-l inchid. Motivatia: opiniile exprimate nu par sa convearga.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
skija
post 22 Mar 2009, 23:07
Post #46

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

asta mic de unde a aparut frate? Vezi ca topicul care te intereseaza pe tine e aici: http://www.daciaclub.ro/Machete-Auto-page-...5496-s1800.html

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:47
Forum Renault