talon suspendat, parasolar
![]() ![]() ![]() |
talon suspendat, parasolar
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Pune frate pe toata masina un banner din ala de pe blocuri si ai rezolvat problema. Inca legea e blanda...eu as propune chiar retinerea masinii de catre politie ca in alte tari.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(sweetboy89 @ 23 Mar 2009, 08:24) mi-a suspendat talonul si amenda 1200 RON Costa mai mult amenda, decat masina. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Mar 2009, 01:07) Costa mai mult amenda, decat masina In conditiile in care colantul ala deja a ridicat valoarea masinii cu 30-40% |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
... contestatie la amenda...
sigur judecatorul e mai indulgent... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
care ai mai facut asa ceva? ma poti ajuta facandu-mi si mie una? te rog
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
www.amenda.ro
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
@sweetbout89
Intreaba mai clar la politie ce trebuie sau la RAR P.S: Nu am vazut atata rautate si nesimtire pe forumu asta. Ce dracu comentati aiurea? Are si omu o problema. Ca e varza masina, ca e troaca ca e cum vreti voi, e masina lui si a ramas fara talon. Poate ca sunt niste prostii acele parasolare, poate ca sunt inutile. Nu asta conteaza. Conteaza cum isi recupereaza talonul. Eu unul atat am vazut ca a intrebat. Nu a intrebat daca va place masina... |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai in cazul asta este foarte simplu: da jos mizeriile de pe geamuri si hop talonul - inapoi in portofel.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(padre @ 27 Mar 2009, 01:28) Pai in cazul asta este foarte simplu: da jos mizeriile de pe geamuri si hop talonul - inapoi in portofel. ![]() am facut deja asta. dar nu inteleg totusi asta: "restrang sau estompeaza vizibilitatea in timpul mersului". pe mine nu ma incurca cu nimic, oare el chiar nu a avut ce face? initial mi-a cerut autorizatie pentru ele dar legea nu cere asa ceva. pacat ca nu am avut o legislatie cu mine dar o sa imi procur si o s-o tin in torpedo in permanenta sa le dau in nas. acum imi pare rau ca nu am citit legislatia in totalitate. am avut mare noroc la sala ![]() inca ceva: daca nu platesc amenda ce se intampla? pur si simplu nu imi permit. trebuie sa lucrez 2 luni doar pentru a plati amenda in valoare de 1200 RON. nu am avut posibilitatea sa platesc jumatate din minimum. This post has been edited by sweetboy89: 27 Mar 2009, 08:39 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.335 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mad_voly @ 27 Mar 2009, 01:02) @sweetbout89 Intreaba mai clar la politie ce trebuie sau la RAR P.S: Nu am vazut atata rautate si nesimtire pe forumu asta. Ce dracu comentati aiurea? Are si omu o problema. Ca e varza masina, ca e troaca ca e cum vreti voi, e masina lui si a ramas fara talon. Poate ca sunt niste prostii acele parasolare, poate ca sunt inutile. Nu asta conteaza. Conteaza cum isi recupereaza talonul. Eu unul atat am vazut ca a intrebat. Nu a intrebat daca va place masina... Linisteste-te ca iti face rau... sweetboy89 - daca tot ai citit legea.... cred ca ai sarit peste partea cu este intersiz sa.... asa ca nu-ti mai cauta scuze.... ai gresit platesti.... vrei talonul.... le dai jos... este atat de simplu.... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 27 Mar 2009, 08:58) Linisteste-te ca iti face rau... sweetboy89 - daca tot ai citit legea.... cred ca ai sarit peste partea cu este intersiz sa.... asa ca nu-ti mai cauta scuze.... ai gresit platesti.... vrei talonul.... le dai jos... este atat de simplu.... ![]() sunt interzise cele care estompeaza vizibilitatea iar eu vedeam foarte clar. recunosc am cam exagerat pe spate dar pe fata era putin mai jos de nivelul parasolarelor din interior |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca esti scund nu vad cum te-ar deranja alea, ca nu sunt avioane in trafic, dar legea-i lege, si totusi sunt cam inutile, exista parasolarele interioare ale masinii si fac acelasi lucru.
QUOTE(sweetboy89 @ 27 Mar 2009, 08:32) 1200 ron=12 milioane lei vechi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Frate 12 mil?? Astia sunt nebuni... Eu mureau cu ei de gat "don sef nu am de unde plati"... Nu te-ai rugat si tu de el...?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Milogeala ar trebui apreciată prin dublarea amenzii. (pentru înjosire și pupincurism)
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
"daca si cu parca stau intr-o barca"
Eu nu vorbesc de un univers paralel in care omul traieste in fericire si autoritatile isi fac treaba in mod utopic. Eu vorbesc de Romania unde modul in care vorbesti cu "organu" poate insemna diferenta intre o amenda de 1 mil si una de 12 mil. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
sweetboy89 |
![]()
|
am rezolvat cu talonul. mai ramane amenda
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
mardeias |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu contestatie la amenda poti face doar in termenul ala de 15 zile. N-ai facut inseamna ca esti de acord. Plus...tu ai semnat procesul ala verbal?
Nu stiu cine o sa-ti omologheze tie banner-ele alea de pe parbriz si luneta. Bine ca mai fac astia controale RAR pe strada ca altfel ar fi vai de noi. Toti constructorii se chinuie sa mareasca vizibilitatea si tu iti acoperi cel putin 25% din parbriz si 40% din luneta. Cand urci un deal ce faci? Te bagi sub volan? Si in spate vezi cand iti da unu din spate flash? Sau tu stai pe banda 2 tot timpul? Eu ma chinui sa vad de stalpul din stanga cand iau curba la stanga si tu iti lipesti bannere. Daca au sarit atatia in capul tau inseamna ca e ceva in neregula cu atitudinea ta! Gandeste-te la siguranta ta si a celor din jur! |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 dci
2006 Expression + optiuni Renault Megane Estate 1.5 dci 2006
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
o sa pun altele mai micute, sau doar scris pentru aspect. mda cu amenda nujt ce sa spun nu a gresit ala nimic in PV
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' nu scrie ca puteai plati juma din minim in 48 de ore?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Fa in asa fel si depune o contestatie la amenda, chiar maine dimineata.
Vezi ca idee site-ul www.amenda.ro. Vei merge in instanta si mai mult ca sigur o sa iti schimbe amenda in avertisment. Grabeste-te si fa contestatie, face toti banii, mai ales ca nu aveau dreptul sa iti dea amenda maxima. Mentioneaza in contestatie ca amenda este mult exagerata, si ca nu ai antecedente recente ca sa justifice amenda maxima ... Si catre toti colegii de forum: fiti foarte atenti, de vreo 2 saptamani s-au pus tare cu amenzile, statul are mare nevoie de bani ![]() Nu te lasa , ca te lasa ei fara mancare ... Iar cu parasolarul ... ce sa zic, mai puteai sa tai si tu un pic din ele, sau macar sa pui unul mai transparent... asta e parerea mea... Mult noroc ... This post has been edited by mstaniloiu: 1 Apr 2009, 13:11 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@mstaniloiu - abuziv in sectorul 6 - ei filmeaza totul inainte- tare am impresia ca nu au ridicat-o abuziv
@sweetboy - nu stiu in ce masura se dau autorizatii pentru parasolarele de pe parbriz - dar pentru luneta e foarte simplu cu aplicare de folie autorizata |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
inca nu am platit amenda. ce se va intampla?
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
O sa o platesti...la sfarsit de an, la Administratia Financiara de care apartii. Nu te ingrijora, statul nu uita
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Partea proasta e faptul ca daca nu platesti amenzile care ajung la Administratia Financiara, se aplica majorari de 0,1% / zi, ceea ce mi se pare enorm ...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic: amenda nu poate fi "inclusa" in impozitul pe cladiri/terenuri, dar apare ca datorie de plata in acelasi rol fiscal ca si impozitul. Cum am scris si mai sus, majorarile (inainte se numeau penalizari) sunt f. mari: 0,1% pe fiecare zi de intarziere la plata.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
sweetboy89 |
![]()
|
o sa merg zilele astea sa fac un imprumut nesemnificativ sa o platesc si mai am nevoie si de ceva banuti. merci pt info. puteti inchide
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:22 |