schimbat scaune, ati schimbat careva scaunele de pe solenza?
![]() ![]() ![]() |
schimbat scaune, ati schimbat careva scaunele de pe solenza?
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
e si cu tine acum, eu doar am spus ce a afirmat el....
oricum multe sf-uri pe forumul asta... ![]() This post has been edited by slider2: 26 Mar 2009, 22:35 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 26 Mar 2009, 17:17) domnul incognito de care pomeniti pe aici, a cam tras chiulul, nu l-am mai vazut postand, decat in topicul de anvelope. iar semnul ala de pe capota, era intr-adevar japonez, si era simbolul grupului din care face parte. presupun ca este un grup de arte martiale, sau ceva de genul.... Sa inteleg ca-mi duceti dorul ? Deci e rau cu mine dar si mai rau fara mine ? Unii se pare ca isi schimba nick-ul , dar naravul ba , de parca-i intereseaza pe ei de viata altora . Domnu' instalator , vezi-ti de viata dumitale , ca nu te-am mai deranjat pe nicaieri si tot o cautati cu lumanarea . On topic : Daca re-tapitati scaunele si puneti niste huse bune pe ele ( cu suport lateral si lombar ) si va trebuie scaunele altor masini la care sa va chinuiti sa faceti tot felul de adaptari . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
ai inteles total gresit!
de fapt nici eu nu am inteles absolut nimic din ultimele doua randuri pe care le-ai postat. oare ce ai vrut sa zici? |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 26 Mar 2009, 23:36) Sa inteleg ca-mi duceti dorul ? Deci e rau cu mine dar si mai rau fara mine ? Unii se pare ca isi schimba nick-ul , dar naravul ba , de parca-i intereseaza pe ei de viata altora . Domnu' instalator , vezi-ti de viata dumitale , ca nu te-am mai deranjat pe nicaieri si tot o cautati cu lumanarea . On topic : Daca re-tapitati scaunele si puneti niste huse bune pe ele ( cu suport lateral si lombar ) si va trebuie scaunele altor masini la care sa va chinuiti sa faceti tot felul de adaptari . ALOOO,domnu,despre dvs. era vb. in propozitie?nu stiam,dar se pare ca va simtiti.... am facut eu vre-0 afirmatie la adresa. dvs?o caut cu lumanarea?mai nou ,noi instalatarii folosim lanterne,domnu...(mai subtire cu astfel de amenintari,avertismente!!!) scaunele nu le-am schimbat din pricina tapiteriei,ci pt. faptul ca se balangane spatarul,cum de altfel se intampla si la dvs,ca la toate solenzele ,fara exceptie...Apropo"s...nu-ti duce nimeni ,,doru"...doar ca ne mai amintim ,,cu drag"...din cand in cand de dvs... ![]() This post has been edited by Banu1974: 27 Mar 2009, 08:33 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Banu1974 @ 27 Mar 2009, 08:27) ALOOO,domnu,despre dvs. era vb. in propozitie?nu stiam,dar se pare ca va simtiti.... am facut eu vre-0 afirmatie la adresa. dvs?o caut cu lumanarea?mai nou ,noi instalatarii folosim lanterne,domnu...(mai subtire cu astfel de amenintari,avertismente!!!) scaunele nu le-am schimbat din pricina tapiteriei,ci pt. faptul ca se balangane spatarul,cum de altfel se intampla si la dvs,ca la toate solenzele ,fara exceptie...Apropo"s...nu-ti duce nimeni ,,doru"...doar ca ne mai amintim ,,cu drag"...din cand in cand de dvs... ![]() Daca vrei sa nu se mai balangane scaunele pune mana si slabeste un pic ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Banu1974 |
![]()
|
Am promis poze...apropo"s,eu am pus scaune cu reglare lombara,nu cumpar ,,husa cu suport lateral si lombar"..
Am pregatit-o si de meci... Attached thumbnail(s) P3270509.JPG ( Size: 678.69k ) Number of downloads: 1817 P3270514.JPG ( Size: 700.36k ) Number of downloads: 2133 P3270515.JPG ( Size: 677.83k ) Number of downloads: 1997 P3270512.JPG ( Size: 673.82k ) Number of downloads: 1990 P3270522.JPG ( Size: 693.26k ) Number of downloads: 1985 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Tu sigur n-ai pus invers scaunele alea? Butoanele pt reglaj nu trebuiau sa fie pe centru??
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
superb, si cu reglaj pe inaltzime :X
mai trebuie niste huse akum macar ![]() totusi, ce e aia de sub cotiera? surub, scrumiera??? off topic: antena aia scurta merge bine, se aude radio ok? eu oricum folosesc un modulator fm pt ipod, si mi-as pune si eu una scurta, da ma gandeam k poate nu "bate" bine This post has been edited by Marian66: 27 Mar 2009, 14:13 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Banu1974 @ 26 Mar 2009, 16:30) A ![]() Ma scotea din sarite alea vechi,de parca astea ar fi noi,cand acceleram se ducea spatarul pe spate....cand franam se ducea in fata...astea sunt tepene.... ![]() <span class='edit'>26 Mar 2009, 16:32:</span> Te referi cumva la cine ma gandesc si eu? Avea pe capota un stiker mare ca o litera japoneza sau ce dracu o fi insemnand? ![]() nuuuuuuuuuu nu se poate.......nu vreau asta ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 27 Mar 2009, 13:33) unele masini au rotitele cu reglaje in partea cealalta. daca te uiti mai bine are sistemul de prindere al centurii de siguranta fixat de scaun si daca le punea invers nu mai avea cum sa isi puna centura. dl SAC foarte frumos arata si imi imaginez ca si confortul s`a modificat simtitor. se poate sa ne spuneti si noua exact ce modificari au suferit suportii initiali in care erau prinse vechile scaune? a trebuit taiat si sudat in alta pozitie? sau s`a prelucrat un sistem de adaptare? daca da, cum arata? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(Marian66 @ 27 Mar 2009, 14:10) superb, si cu reglaj pe inaltzime :X mai trebuie niste huse akum macar ![]() totusi, ce e aia de sub cotiera? surub, scrumiera??? off topic: antena aia scurta merge bine, se aude radio ok? eu oricum folosesc un modulator fm pt ipod, si mi-as pune si eu una scurta, da ma gandeam k poate nu "bate" bine Daca vii diseara la Carol,poate iti dau eu o antena.... 27 Mar 2009, 19:01: QUOTE(psychoo @ 27 Mar 2009, 14:29) unele masini au rotitele cu reglaje in partea cealalta. daca te uiti mai bine are sistemul de prindere al centurii de siguranta fixat de scaun si daca le punea invers nu mai avea cum sa isi puna centura. dl SAC foarte frumos arata si imi imaginez ca si confortul s`a modificat simtitor. se poate sa ne spuneti si noua exact ce modificari au suferit suportii initiali in care erau prinse vechile scaune? a trebuit taiat si sudat in alta pozitie? sau s`a prelucrat un sistem de adaptare? daca da, cum arata? Da .am taiat din suporti,pt. ca erau inalte...dar cum le-am prins si cum le-am adaptat...nu spun. ![]() 27 Mar 2009, 19:02: QUOTE(Boris08 @ 27 Mar 2009, 08:34) ,,,,Rade ciob de oala sparta".... This post has been edited by Banu1974: 27 Mar 2009, 19:02 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
Misto scaunele,dar totusi mi se par inalte,nu stiu de ce..
![]() |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.730 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu am vrut sa par indiscret si imi cer scuze daca am fost asa
![]() ma interesa doar ca sa imi fac o idee despre cata bataie de cap este cu schimbatul scaunelor sa stiu daca imi trec pe lista pentru o eventuala imbunatatire. multumesc pt raspuns oricum ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
unde se gasesc huse cu suport lateral si lombar...?si cam cat costa?in bucuresti
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 27 Mar 2009, 21:30) nu am vrut sa par indiscret si imi cer scuze daca am fost asa ![]() ma interesa doar ca sa imi fac o idee despre cata bataie de cap este cu schimbatul scaunelor sa stiu daca imi trec pe lista pentru o eventuala imbunatatire. multumesc pt raspuns oricum ![]() Nu ai fost indiscret,dar la aproape 3 zile de munca,cate 6-7 ore pe zi,cu tot cu curatenia finala,ar trebui sa scriu un pomelnic,,, 28 Mar 2009, 02:10: QUOTE(rratzoiusexos @ 27 Mar 2009, 23:07) in targ,vitan.am luat eu,100 ron. 28 Mar 2009, 02:12: QUOTE(g0dz3uS @ 27 Mar 2009, 21:25) doar par mai inalte.... This post has been edited by Banu1974: 28 Mar 2009, 02:12 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
hmm interesant... p`arca m-as baga si eu sa imi iau un rand de scaune la solenza... dar sa vb la opel unde am avut masina in service poate.. fac rost de pe acolo de scaun
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rratzoiusexos @ 27 Mar 2009, 23:07) Cora , Carefura si targ , sunt in jur de 110 ron , sunt un fel de imitatie de piele , eu le am de peste 3 ani si sunt ok . Nu zic ca este acelasi lucru cu schimbatul scaunelor , dar costa mai putin . Si daca iti schimbi scaunele , huse tot iti trebuie , apoi daca ai scaune cu suport lombar si lateral iti trebuiesc si huse adecvate pt ele . Deocamdata ma gadesc in vara sa le re-tapitez pe cele originale si sa le imbrac in alt material , poate si cu incalzire in ele pt iarna , dar ... mai dureaza . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 30 Mar 2009, 10:34) Cora , Carefura si targ , sunt in jur de 110 ron , sunt un fel de imitatie de piele , eu le am de peste 3 ani si sunt ok . Nu zic ca este acelasi lucru cu schimbatul scaunelor , dar costa mai putin . Si daca iti schimbi scaunele , huse tot iti trebuie , apoi daca ai scaune cu suport lombar si lateral iti trebuiesc si huse adecvate pt ele . Deocamdata ma gadesc in vara sa le re-tapitez pe cele originale si sa le imbrac in alt material , poate si cu incalzire in ele pt iarna , dar ... mai dureaza . Ma bucur ca pana la urma imi dai dreptate... Ale tale nu se misca ?nu ,,bataie" spatarul? |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
psychoo |
![]()
|
mie mi se tot lasa singure pe spate. cam o data pe luna trebuie sa mai ridic spatarul ca ma ia somnul cand ma pun la volan
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ale mele se misca dar putin...nu se misca la frane
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(Banu1974 @ 31 Mar 2009, 13:51) omu vrea lux in solenza lui domne multumestele cu ce ai ![]() acu pe bune chiar nu se misca la frane , decat daca impinge cineva din spate 1 Apr 2009, 14:19: multumestete * am gresit This post has been edited by andr3y_yoo: 1 Apr 2009, 14:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(andr3y_yoo @ 1 Apr 2009, 14:19) omu vrea lux in solenza lui domne multumestele cu ce ai ![]() acu pe bune chiar nu se misca la frane , decat daca impinge cineva din spate <span class='edit'>1 Apr 2009, 14:19:</span> multumestete * am gresit ,,multumeste-te"..e corect. This post has been edited by Banu1974: 1 Apr 2009, 14:39 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma ne spui si noua cum le-ai montat???Sau tot secret e.....Ma intereseaza cat ai taiat din suporti...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(Boris08 @ 1 Apr 2009, 23:07) Pana la urma ne spui si noua cum le-ai montat???Sau tot secret e.....Ma intereseaza cat ai taiat din suporti... Am taiat din ei pana nu am mai avut din ce sa tai...pana la ,,blana"si parca ar mai fi trebuit...am taiat de 3 ori si tot scurti au ramas... Dupa care le-am prins in suruburi,hafturi de sudura si gata... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Boris08 |
![]()
|
QUOTE(Banu1974 @ 1 Apr 2009, 23:11) Am taiat din ei pana nu am mai avut din ce sa tai...pana la ,,blana"si parca ar mai fi trebuit...am taiat de 3 ori si tot scurti au ramas... Dupa care le-am prins in suruburi,hafturi de sudura si gata... "HAFTURI"????ce ti-era frica sa nu bei redbul si sa faci HARIPI si sa iti iei zborul???? Poate le-ai prins in afturi ![]() ON: Si acum iti functioneaza toate reglajele????Sau e fix pe pozitie??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:06 |