baterie sparta, cum o lipesc??? sau..se mai lipeste??
![]() ![]() ![]() |
baterie sparta, cum o lipesc??? sau..se mai lipeste??
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
daca poxipolul rezista la acid sulfuric da.
Eu as incerca sa folosesc un pistol de ala de lipit plasticul, care topeste plastic. Am o vaga impresie ca poxipolul nu e imun la acizi. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
cu pistol de lipit am incercat si curge
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
atunci incearca poxilina sau poxipol. concentratia de acid sulfuric e mica dar poate te tine carpeala.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Da cum a aparut gaurica aia?
![]() O lipitura cu plastic topit facuta cum trebuie ar trebui sa tina! This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 19 Mar 2009, 00:48 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Incearca sa carpesti cu bagheta termoplast, tot cu pistolul de lipit, plasticul ala nu mai merge topit...
Ziceai ca are 70A, am si eu una de 77A (e si recomandata pentru diesel), merge s-o pun fara sa modific ceva, gen sa schimb alternatorul sau releu etc... This post has been edited by v_razvan_c: 19 Mar 2009, 01:11 |
--------------------
-
-
-
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Sa topesti niste plastic pe acolo, cara sa acopere o suprafata mai mare decat gaurica aia, dar eu stiu daca tine la acid lipitura...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
am avut o baterie sparta si am lipit in 3 puncte cu pistolu de lipit un petec din capac de crema cit sa stea , dupa am pus in vreo 3-4 rinduri pe marginea peticului picatura .Peticul era mmult mai mare ca gaura si am lipit fara acid in element
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
binenteles ca asta e prima treaba sa fie fara electrolit,si vezi ca mai sunt niste adezivi f buni de la BIZOON cu 2 tuburi care le amesteci ca la poxipol,,ar trebui sa tina,eu folosesc poxipol f mult si sunt multumit ptr ca lipeste pana si tevile din casa de palstic si presiune e destul de mare(2,3 bar)...slefuiesti inatai cu smilgher acolo,degresezi cu puti diluant sau benz ,amesteci cam un sfert din fiecare tub de poxipol vreo cate va min si aplici;lasi vreo jum de ora si dupa aia pui electrolit ...sper sa ti iasa ca e pacat de bateria aia mai ales daca e noua cat de cat,,eu am de 65 de amperi caranda si invarte motoru dim del zapaceste+rotor nou la electromotor.....bafta
This post has been edited by neamtzu25: 19 Mar 2009, 21:03 |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca nu supureaza dintr-o crapatura, poti lua un holsurub mic/scurt, il incingi la aragaz si il insurubezi rapid pe unde picura, si nu te mai atingi de el. Cu grija sa nu faci mai mult rau decat bine. Chiar daca nu etanseaza, dupa ce ai largit gaura pui pe filet poxipol, si il insurubezi asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nu ar fi mai simplu sa cumperi alta? Serios...
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ba e foarte simplu, dar daca asta e buna si se poate face, poate nu-i cresc banii in ghiveci pe balcon.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Asa e. Dar eu mai am o intrebare: unde se duce acidul ala care se scurge, si ce mai corodeaza el de bucurie ca a scapat in libertate.
Cu alte cuvinte - e posibil (probabil?) ca neinlocuirea sa provoace mai tirziu cheltuieli si/sau necazuri mult mai mari. De aceea eu pledez pentru: 1. scos de la pozitie bateria cu bacul fisurat; 2. analiza atenta a posibilei coroziuni 3. curatare/spalare abundenta (cred ca apa si sampon auto (care cred ca e usor bazic, dar e de verificat aceasta opinie) ar trebui sa fie de ajuns 4. baterie noua. Banii nu dau afara din casa pe nimeni (cel putin pe nimeni dintre cei pe care ii cunosc eu), dar asta e - shit happens, si sa ai masina costa. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
daca nu se poate face sa nu mai scape, nu a zis nimeni sa o pastreze, trebuie alta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Fix ce vroiam sa zic. Lipitura poate sa nu tina si te trezesti cu alte pagube. Vorba aia cu "suntem prea saraci sa cumparam ceva ieftin"...
|
--------------------
.
.
.
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
incearca sa topesti putina smoala si sa pui pe spartura
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa topesti practic dintr-o bucata de plastic tot din acelas matertial ca pereti bateriei si sa o picuri ca ceara unei lumanari pe acea gaura dar picatura sa fie din plastic topit.. si ar trebui in felul asta sa se lipeasca deoareca plasticul lichid va intra si in gaura nu numai pe deasupra ca in cazul unui lipici tip poxipol care e gros si nu cred ca e imun la acid,iar acolo inainte de "operatie" sa cureti bine cu ceva gaura sa nu aiba urme de acid ca plasticul nu face priza cu acidul, deci.. curata bine inainte
![]() This post has been edited by panter1: 25 Mar 2009, 14:30 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
inainte de '89 se practicau diverse reparatii/inlocuirii de elemente ale bateriei.
ia una noua de calitate si gata:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
e trist totusi cand arunci poate o bunatate de baterie doar pentru o gaurica.. vezi totusi poate merge cu picatura de plastic topit
![]() |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:55 |