directie, trosnituri
![]() ![]() ![]() |
directie, trosnituri
marian_turbo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 May 12 From: BOLINTIN A1 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super nova clima
2002
- GR 04 FIA dacia supernova GR 04 KMK
iveco |
|||
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
sau pivotul mai degraba
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica pivotul in primul rand ! Ridici masina si tragi de roata pe plan vertical jos-sus . Mai poti verifica si bucsele de la stabilizatoare , altfel flansele daca zgomotul se aude pe piatra cubica sau trepidatii mici , repetate.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Kr@veN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 8 May 08 ![]() |
exact aceeasi problema am si eu doar ca am schimbat, pe langa amortizoare, pivoti, capete bara, bucse bascule , bieleta antirasturnare , si toate cele 4 bucse de la bara stabilizatoare si tot degeaba, daca plec usor de pe loc nu se aude nimic , daca plec mai tare "trosc", e valabil si pentru mersul inapoi, aceasi trosnitura groaznica, am strans scutul , chiar am si taiat o portiune mica acolo unde vine surubul de la bieleta antirasturnare si tot degeaba, jur zici ca se rupe de la jumate rog foarte frumos daca ati avut aceeasi problema sa ne ziceti si noua rezolvarea, multumesc.
ps: cand plec tare inaite trozneste , dar daca plec si a doua oara numai face dar daca plec odata inainte odata inapoi trozneste de fiecare data. This post has been edited by Kr@veN: 28 May 2012, 20:46 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
invizibl3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 October 11 ![]() |
Eu Cred ca aveti probleme cu planetara(ele).
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- B 34 NHN
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
sa spun si eu cate ceva
cand am luat solenza acum 2 ani exact a doua zi aceeasi problema trosnea cand plecam de pe loc,destul de tare uneori trosnea si in frana de motor troznea o singura data mecanicul mi-a spus ca sunt planetarele,sau ma rog,una din ele intreband si eu in stanga si in dreapta,mi-a spus cineva sa pun ulei in gaurile alea unde vin stranse telescoapele.ca cica se scurge mai jos si ajunge la nustiu ce rulment am facut asta si dupa cateva zile de mers troznitura a disparut de atunci am cam 80 de mii,nu mai trosneste nimic,si nici la planetare nu am umblat Nu zic ca asta ar fi si solutia la voi,dar........ Bafta si multi km |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
invizibl3 |
![]()
|
shade4free poate ai dreptate eu am schimbat tot pe fata la a mea , de la bucsi,bielete,amortizor,flansa etc.Adica tot si tot aveam trosnitura aceea sa rezolvat schimband planetara dupa partea stanga.
![]() ![]() This post has been edited by invizibl3: 1 Jun 2012, 17:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- B 34 NHN
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
invizibil3
stai linistit,nu ajunje la roata,la rulmentul rotii nici atat sa nu iti inchipui ca uleiul ala curge ca la robinet,acolo sunt niste bucsi,eu l-am lasat doua spatamani dupa care l-am scos de acolo,deci nu se da in nici o bucurie,doar ca va fi mai murdar acolo ![]() This post has been edited by shade4free: 1 Jun 2012, 17:17 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
invizibl3 |
![]()
|
shade4free sar putea sa ai dreptate multumim pt sfat..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- B 34 NHN
|
|
marian_turbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 May 12 From: BOLINTIN A1 ![]() |
MULTUMESC shade,
S-a rezolvat problema [cu ulei in capu la telescoape} |
--------------------
Dacia
Super nova clima
2002
iveco |
|
marian_turbo |
![]()
|
ULEIUL IN CAPU" LA TELESCOAPE ESTE CAVA TEMRORAR
ca sa nu mai trosneasca trebuiesc schimbate flansele amortizor+rulmenti lor si veti avea o directie ce se manevreaza mult, mult mai usor...... |
--------------------
Dacia
Super nova clima
2002
iveco |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 20:42 |