DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mesaj primit pe mail, cat adevar sau cata miciuna ...

psychoo
post 25 Mar 2009, 13:46
Post #31

Membru

Group: Members
From: Timisoara

si totusi stiti ca in urma unor cercetari s`a stabilit ca oxigenul pe care il inhalam toti este principala cauza a imbatranirii celulelor? de aia imbatranim si murim! nu mai respirati daca vreti sa traiti mai mult biggrin.gif

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 25 Mar 2009, 13:46
Post #32

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

""4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea
cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe
fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut"

"In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte
tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta;
aviz numarul mare de copii retardati care se nasc:"

Asta-i grav! Sa iei un purcoi de bani fara sa-l consulti pe vacaroiu, hic, e inacceptabil pentru contribuabillii care beau apa, in care, pe deasupra, s-a mai bagat si fluor ! Parerea mea !

Institutul National Pentru Controlul Apelor Uzate Rezidual prin Folosire a lansat o atentionare: Florul a fost semnalat si in apa Argesului, in lacul de acumulare de la Merisani, de unde, pare-se, se alimenteaza Pitestiul.
Unii sint de parere ca de vina-i pasta de dinti pe care-o scuipa in chiuveta cei din Curtea de Arges. Ca si asta are fluor.

This post has been edited by corbex: 25 Mar 2009, 14:25

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Como
post 25 Mar 2009, 14:02
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

Vegeta e o prostie, dar cine te pune sa o folosesti? Te indoapa cineva ca pe gaini? La fel si cu Cola. Si multe alte alimente care iti fac ficatul ca la gastele indopate.

LE: Bagi in tine numai bunatati (gen forneti, cola, carne de porc, maioneza) si ajungi cu ficatul praf sa zici 'm-au otravit masonii'.

This post has been edited by Como: 25 Mar 2009, 14:19

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
victor_hd
post 17 Mar 2013, 00:43
Post #34

Membru incepator

Umbland mult in ultima parte dupa o serie de avize, la o institutie publica o doamna (functionara de altfel) ma vede sa sunt PFA (persoana fizica autorizata) , si-mi propune ca as putea fi promovat pe net printr-o retea internationala , care abia a ajuns in Romania , bla bla. La prima idee suna foarte interesant (adica draci sa-ti faca cineva reclama gratis pe net e ceva). Musc boaba si-mi plaseaza un numar de telefon sa sun ca o sa primesc mai multe detalii....
La celalat capat al firului altaa doamna imi propune sa ne vedem ca-mi va exolica toate detaliile.Accept si in unul din drumurile mele i fac o vizita la biroul ei ( in Timisoara pe Bv. Brancoveanu nr.57A). E de aici incepe partea tare ....
Incepe ea ca defapt este vorba de firma internationala SCNET care acuma a venit in Romanai si incepe sa formeze o retea care faca cunoscutele firmele romanesti. Ca ei ma promoveaza si in schimbul promovarii eu sa acord intre 5 ... 30% din contractul cu clientul adus de ei , lor adica SCNet. La prima idee parea ok desi poezia spusa de ea suna cam asa.
Dar cica cu clienti mei se face o retea de potentiali clienti. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Intre timp se incearca acapararea cat mai multor afaceri de partea SCNet Romania pentru a oferi potentialilor clienti serviciile acestora dar la un pret cu discount (5 ... 30% daca nu ma insel).
Ei bine discountul ala nu-l vezi pe loc ci platesti serviciul oferit in intregime, dar cei 10% din valoarea platita se impart in 4 directii:

- 1 % primiti dvs. in luna urmatoare
- 1 % primeste SCNet pentru administrare si alte cheltuieli (dar daca procentul oferit de firme e mai mic de 4%, SCNet NU ia nici un procent)
- 2 % se platesc in retea pe 4 nivele in sus.
- 6 % se intorc la Dvs., sub forma de vouchere de cumparaturi, care se vor strange intr-un cont virtual si se vor distribui intr-un un sistem Binar. (detalii despre sistemul Binar pe site: http://scnetromania.com/)

Sincer ce vedeam eu pe foaia aia era un sistem piramidal , o schema Ponzi pe fata. Aveti idee despre asta, dar sincer de 2 spatamani ma bombardeaza cu telefoane, intre timp ultima data imi spun ca o sa fie un seminar la timsioara Joi 2103.2013 la Centrul de Afaceri Timisoara, vreau sa merg sa-i inregistrez...

--------------------
dacia sandero smile! 1.5dci 2011 - TM593793
+
P-A-C-O
post 17 Mar 2013, 08:23
Post #35

What you see is what you get!

nu e seriosi... e unguri!

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
corbex
post 17 Mar 2013, 08:28
Post #36

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Baga mare! E timpul ca si daciotii sa devina milionari. Cel mai milionar ajungi cind cistigi platind.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:51
Forum Renault