Conecatare telefon SE K810 la computer, Nu mi-l mai recunoaste :(
![]() ![]() ![]() |
Conecatare telefon SE K810 la computer, Nu mi-l mai recunoaste :(
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
asa am patit eu cand mi sa fisurat cablul usb...se rupsese un fir probabil...incearca alt cablu
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
si nu mai știi ce ai debifat acolo, sa bifezi inapoi?
reinstalează softul de conectare. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu am un W660 si am probleme similare. Cauza (in cazul meu) e mizeria ce se depune pe contactele din partea de jos a telefonului (si cum pinii cablului de date sunt foooarte firavi nu mai fac contact ca lumea). De obicei trebuie sa curat cu un bat dintr-ala pt. urechi contactele, dar si atunci se intampla sa nu mearga din prima.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
si mie mi se intampla din cand in cand. eu rezolvam repede reinstalind softul. daca nici asa nu merge incearca cu un alt cablu de date. iti dau eu unul daca vrei ca am vreo 3
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:42 |