Mansardare casa, help
![]() ![]() ![]() |
Mansardare casa, help
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Attached thumbnail(s) Screenshot_20170911_231053.png ( Size: 598.16k ) Number of downloads: 137 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai la costuri, cum te descurci.
Estimativ pt 70 mp poți ajunge la roșu la 7000 euro și la cheie cam la 13000. Plus minus 2000 de euro, că nu știu ce talent de bricolaj aveți. Eu că am 2 mâini stângi, cam trebuie să plătesc orice. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Nici eu nu excelez in a face asa ceva cu mana mea: e totusi vorba de un acoperis posibil cu mansardare in discutie si in ziua de azi nici cu neamurile nu e bine sa lucrezi. Mai bine cu profesionisti.
Daca as da desenul cu dimensiunile la niste maramureseni sa mi faca o oferta probabil este o solutie sau cu tamplari specializati din zona. Din tigla cand depun cerere sa repar acoperisul poate deroga sa pun acoperis metalic fiind mai usor ca si motiv.? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |