sunt afonul maxim, rca mai e valabil?
![]() ![]() ![]() |
sunt afonul maxim, rca mai e valabil?
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Polita mai e valabila...deci dupa cum ai spus in forma de gluma ai un an la dispozitie ca de banii dati sa lovesti cati vrei
![]() |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Recomand cu incredere citirea versoului RCA. Acolo se specifica limita despagubirii pe perioada de valabilitate, pentru diverse situatii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La anul ai sa platesti mai mult polita , ai avut daune=malus;se preconizeaza in curand interconectarea bazei de date politie- firme de asigurari, atunci sa te tii preturi la cei cu daune....si cu amenzi....
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu o sa plateasca deloc mai mult.. '''se preconizeaza''' ...pana sa mearga treaba cu baza de date...cred ca o sa mai dureze...si cum la noi ''preconizeaza'' inseamna 10 ani si ''in proiect'' cam 20 ani...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Asta cam asa e, cu "preconizatul"...
|
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu se plateste nimic in plus deocamdata...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Probabil nici nu se va plati...
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Ti-am zis cand am plecat de la politie ca RCA-ul tau este valabil in continuare si nu ai nici o treaba .. credeai ca te mint ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Omule, daca dupa ce ti-am "facut-o" mai ai dispozitia sa imi raspunzi pe forum, esti foarte tare ! Hai, sa ai bafta si sa nu mai dai de ........ ca mine in trafic ! Te salut cu respect !
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
LOL
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
QUOTE(vic24 @ 28 Mar 2009, 18:26) Omule, daca dupa ce ti-am "facut-o" mai ai dispozitia sa imi raspunzi pe forum, esti foarte tare ! Hai, sa ai bafta si sa nu mai dai de ........ ca mine in trafic ! Te salut cu respect ! ![]() Ce vrei, asta e, se mai intampla, poate intr-o zi o sa fiu eu in locu tau .. ![]() Ce e mai naspa ca raman fara masina 2-3 zile pana o sa fie gata..si o sa stau dupa banii alora de la asigurari. |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:22 |