Baraj Vidraru si imprejurimi, Posibilitati de cazare
![]() ![]() ![]() |
Baraj Vidraru si imprejurimi, Posibilitati de cazare
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de baraj (cum vii dinspre Pitesti) e satul Corbeni. Cand am fost ultima oara acolo erau cateva pensiuni de 2-3 margarete.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sddragos |
![]()
|
Ai si ceva informatii legate de conditii (curatenie, apa calda, caldura, dus)/pret?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
de la iesirea din curtea de arges...pana la cerbureni (ultima localitate inainte de baraj) este plin de astfel de pensiuni, mai scumpe, mai ieftine, cu conditii mai multe sau mai putine....crede-ma ca ai de unde alege, eu am o casa pe acolo si ma duc mai mereu prin zona, si ceea ce ma uimeste de fiecare data este ca mai apare cate o noua pensiune
![]() ![]() du-te fara grija...ai sa ai ed unde sa alegi, numai sa nu fie ocupate, dar acum ca s-a inchis transu nu cred,... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
sddragos |
![]()
|
OK. Poti sa-mi recomanzi o astfel de pensiune sa pot suna pt. rezervare? Am tot cautat cu Google si am gasit mai multe, dar nu stiu la care sa merg. De vila Serbanoiu, ce stii? Personal, nu sunt o persoana pretentioasa, dar nu merg singur si as vrea sa fie conditii cel putin decente.
Merci! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu, sa ajungi tu acolo ca de ales ai de unde si la vidraru si mai sus , e zona turistica activa tot anul.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca imi spui si in ce localitate se afla poate iti pot spune ceva. ideea e ca, cam toate pensiunile arata bine...au conditii, sunt si gen "casute" ca in costinesti daca sti...dar sa iti recomand una mi-ar fi destul de greu...pentru ca iti dai seama ca nu am stat la nici una, si nici vreun prieten de al meu...daca erau sa vina stateau la mine....doar atat iti pot spune ca oamenii sunt primitori... si in general sunt conditii...stii tu...concurenta e in floare pe la ei... sa iti dau un exemplu...prin vara viitoare se va deschide un motel de 3 stele(stele nu margarete) la aprox 15 km de baraj....si normal ca daca vor sa reziste pe piata trebuie sa ridice si standardele...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
La vreo 8-9 km, dupa ce treci de baraj, este cabana Valea cu Pesti, daca imi amintesc bine e cotata la 3 stele. Pretul este pe la 1.3 milioane camera cu 2 paturi. E o agentie de turism care manageriaza cazarile acolo, imi scapa acum. Vezi un search pe google dupa Posada.
LE: www.posada.ro sigur o sa te ajute This post has been edited by liviurosioara: 14 Nov 2006, 00:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
AMW |
![]()
|
sau asa, privelistea e superba din restaurantul lor...nu stiu cum arata camerele....dar ceva imi spune ca sunt decorate in stilul hotelurilor comuniste
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu cand am fost in vara am stat la o pensiune din satul Corbeni de 2 margarete care avea camere si de 2 persoane cu 500 mii/camera si de 4 persoane cu 1 milion/camera conditii foarte bune. Oricum cum s-a mai spus sunt o gramada de pensiuni in zona deci ai de unde alege. Daca vrei sa stai chiar langa baraj e mai scump in schimb prin satele care-s la vreo 10-15 km de baraj, cum vii dinspre Curtea de Arges, gasesti lejer la preturile care ti le-am scris mai sus.
This post has been edited by tony-s: 14 Nov 2006, 10:16 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu am fost vara asta si am stat la cabanutele de langa Cabana Cumpana (deh nu au fost resurse de cabana, am preferat sa bag benzina si sa ma duc la Balea o zi). Cabana mi se pare OK, dar nu mai tin minte preturile. Nu e o zona extraordinar de frumoasa, dar e acceptabila.
Pacat ca s-a inchis drumul spre Balea ![]() Tips: -au o cafea super-buna la cabana la Cumpana, si barmanul e foarte de gasca. Pana la urma noi ne-am imprietenit atat de bine cu el incat a facut cinste cu un rand de beuturi (asta dupa ce am jucat biliard acolo vreo 4 ore). ![]() - drumul de acces este foarte "namolos" si plin de gropi, busteni, pietre. This post has been edited by ageana: 14 Nov 2006, 10:26 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
sddragos |
![]()
|
N-o sa ajung pana la Cumpana. Merg sambata doar la celalalt capat al lacului, cel cu barajul, apoi vreau sa merg la cetate, dupa care ma intorc la pensiune in Corbeni/Capataneni (sau unde o sa gasesc cazare). A doua zi (cand ma intorc la Pitesti) o sa mergem la Manastirea Curtea de Arges.
Dupa ce vad cum sta treaba prin zona, sper sa revin si sa stau mai mult de un WE. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
avram1987 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
care i-mi zice si mie cum ajung la vidraru si cati km is pana acolo din bucuresti
pls ca vreau sa fac un concediu acolo This post has been edited by avram1987: 13 Oct 2008, 05:03 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aproximativ 180 km.
Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges ... si ajungi acolo ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
realmcsar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 February 07 ![]() |
Acum Transfagarasanul fiind inchis se poate ajunge pana la Vidraru? Mai stie careva cum este drumul pana acolo?
|
--------------------
Renault
Symbol Expression 1.4 8V 75cp
2006
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ realmcsar
La Vidraru ajungi fara nici un fel de problema iar drumul este bun. De fapt, pana la Cabana Capra se poate ajunge tot timpul anului. Indiferent de cantitatea de zapada cazuta, drumul se dezapapezeste. Ultima data am fost la Capra pe 05.04.2009. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Am fost sambata la Vidraru, Transfagarasan inchis pana la km 104. Nu stiu exact unde e asta, eu mergand de la Curtea de Arges. Pana la Vidraru a fost ok, destul de multa lume sus, parcarile full (sau asa-zisele parcari), am tras cat mai pe dreapta si m-am bucurat de priveliste
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:53 |