Sa bag tratament de motor metabond sau nu?, ast parerile celor care au folosit
![]() ![]() ![]() |
Sa bag tratament de motor metabond sau nu?, ast parerile celor care au folosit
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai deja la 2 litri intr-un schimb eu n-as mai merge cu masina pana n-as face motorul. La mine litrul la 5-6000km, asta cu pierderile de rigoare pe la capacul culbutorilor, mai exact pe langa unul dintre suruburile de prindere a acestuia, chiar si pe la buson vad ca s-a prelins si intr-un loc pe la garnitura. Ca pe la baie slava Domnului nu pierd nicio picatura.
Macar stiu ca am pompa de ulei buna si presiune corespunzatoare, daca pierd asa de sus. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
depinde la cat faci schimbul...daca faci la 4000, 2l consum..adica 500ml/mia de km mi se pare f ok...avand in vedere ca limitele de reparatie sunt la dublul valorii asteia.
poti pune BP ca nu e scump.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
io uleiul il schimb pe la 12000.
de mancat undeva la 200 - 300 ml la 1000 de km. Motorul e plin de ulei mereu, curge pe la nenorocita de garnitura de la capacul culbutorilor. Multumita garniturilor romanesti de calitate. I-am facut ieri un reglaj la tacheti, am strans cu cheia de 10 inelara si o teava de juma de m suruburile si acum vad ca are alt sunet motorul. E silent la relanti. De schimbat... treapta 1 pe la 30, trec prin a 2-a pana la 40 iar in a 3-a o calc la podea pana ajunge la 60 - 70 dupa care vede a 4-a. Azi mergeam spre targ cu 130 la ora. In oras stilul de condus puturos subturat daca e aglomeratie, sumacher daca e liber. De obicei prima varianta e practicabila doar. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai daca pierde pe la garnitura ia capac nou cu tot cu garnitura de uzina:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... si nu-l mai stringe prea tare (vezi tabelele cu de momente de sringere). Explicatie: de la stringerea prea puternica, capacul se deformeaza si nu mai apasa garnitura corect.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
da ma...de uzina, e vreo 80 de lei afurisitul ala de capac. Pentru un motor care il tin inca vreo 2 3 saptamani pe masina nu merita. La vara cand imi fac tractor si pun motorul actual de pe masina, pe caroserie poate i l-oi schimba.
@OS stiu ca nu trebuie strans tare, primul capac care l-am avut pe ea era indoit de fostii proprietari. Asta care il am acum l-am recuperat de pe o masina lovita si nu e foarte stramb. Problema reala e rahatul ala de garnitura care pur si simplu e foarte tare din magazin. Am gasit pe motor din 80, garnitura mai moale decat aia noua din magazin.. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La o adica gasesti garnitura Victor Reinz cred, trebuie doar sa cauti.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:23 |