Portbagaj exterior
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj exterior
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC02538.JPG ( Size: 58.53k ) Number of downloads: 776 DSC02539.JPG ( Size: 58.86k ) Number of downloads: 802 DSC02540.JPG ( Size: 59.93k ) Number of downloads: 688 DSC02541.JPG ( Size: 60.98k ) Number of downloads: 656 |
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
zaher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 January 05 From: Langa tastatura ... ![]() |
Sunt din Brasov, s-ar putea sa fi vazut la mine bare pe SZ. Nu am gaurit masina, am luat bare din Metro si le-am indoit dupa forma masinii. Se poate dar trebuie sa ai o menghina , un ciocan si rabdare.Eu initial l-am bagat sub chedere dar mi-e frica ca intra apa si ruginesc. Am vazut la o alta masina pus pe deasupra chederului si merge lejer si le voi indoi si eu cu o bucla sa le pun pe deasupra.
|
--------------------
dacia solenza
confort diesel
- bv - 95 - rar
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AMZ @ 24 Jul 2005, 00:11) Am pus si eu un set de bare la SLZ mea, cumparate din Selgros la 220 lei - MODEL: SUPRA 10 AMZ, multumesc mult pentru informatie. Confirm si eu ca am cumparat cu 220 lei noi modelul SUPRA 10 din Selgros. Cu putina atentie reusesti sa le montezi cum trebuie. Mie mi-au fost de mare ajutor ca eram presat de timp si a trebuit urgent sa car eu ceva de vreo 50 Kg si lung de vreo 2 metri la o distanta de peste 300 Km. Am mers si cu viteze de 120 Km/h desi era un pachet tare voluminos. Am reusit sa il leg bine si stabilitatea a fost foarte buna. In situatia respectiva pot spune ca si-au scos deja banii... Poate erau bune si alea din Metro - erau mai ieftine - insa mi-a fost frica sa iau alt model si apoi sa ajustez forma aripioarelor de prindere. Chiar daca am dat mai mult sunt multumit de ele. Oricum in Carrefour cand au avut au fost la peste 250 lei noi iar la www.bear.ro le au chiar la 270 lei noi - nu sunt sigur ca e acelasi model dar eu asta banuiesc. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Are idee cineva la barele astea "SUPRA 10"- la ce numar trebuie sa le potrivesti ca sa fie montate corect ?
In manualul lor scrie la ce cifra sa le montezi fata/spate pentru Toyota nu stiu de care. Insa la SLZ nu stiu. Eu le-am montat asteara pe masina si am reglat in ambele parti ale barei pe numarul "10". Atat bara din fata cat si cea din spate. Pentru cei ce nu stiu, exista o mica fereastra prin care se vede un numar scris pe aceasta bara. Daca reglezi la numar mic atunci distanta intre prinderile de pe bara e mai scurta (pentru masini mici) si daca pui pe numar mare atunci e pentru masini mai late. Am uitat sa zic ca am carat cu barele astea 5 placi de gips-carton a cate 30 kg fiecare. Deci am carat 150 kg. Bine, am mers incet ca sa nu fie probleme ca distanta era relativ scurta - 10 Km. In mod normal nu se incarca mai mult de 60 - 70 Kg pe ele. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poze....
Vezi ca ai poze putin mai sus la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=301546 This post has been edited by i96nds: 24 May 2006, 12:50 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sistemul de prindere e urat cu spume ... Prefer sa-mi gauresc plafonul si sa pun ca cele de Matiz Power decat asa . Oricum sistemul de prindere va afecta chederul si nu sunt deloc aerodinamice si vor apare fluieraturi si zgomote deloc placute . Iar cele de Matiz arata super si odata instalate le poti lasa permanent , aspectul fiind f placut .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Ce mai conteaza o gaura in plafon, daca aspectul este foarte placut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
peti779 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 September 06 ![]() |
![]() QUOTE(Ghidioneanu @ 6 Jul 2003, 14:12) Salutare Sunt incepator pe forum dar am o veste buna: mi-am montat bare pe solenza!!! Adevarat ca am modificat un pic dar sunt sus si sunt frumoase. Voi incerca sa adaug si niste poze. Idea a venit de la un taximetrist care a facut niste gheare care sa intre sub gheder si sa urce sus intre usa si caroserie. Am cumparat de la second hand bare originale de la nu stiu ce marca dar are picioarele pe cauciuc si se culca pe capota. Sub gheare am pus cauciuc subtire sa nu zgirie vopseaua si gata. Mi-a spus un prieten ca va vace zgomot in timpul mersului, dar nu ma intereseaza, montez pe ea suport de bicicleta ptr pustoaica mea si la iarna suport ptr schiuri!!!! Salutare si daca mai vrea cineva lamuriri scrieti. |
--------------------
solenza 1,4MPi
europa
2005
- MS29AEP
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la unele taxi-uri ca isi prind dracovenia aia pe care scrie TAXI cu un sistem cu ventuze.
Nu se poate aplica aceasta tehnologie si la portbagajul exterior? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
i96nds |
![]()
|
Nu prea se poate... barele alea de Taxi sunt de plastic si sustin greutate de doar 5 kg, poate. Ideea e doar sa nu le ia vantul, nu trebuie sa fie rezistente.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
dar la problema cu hotii v`ati gandit?ca ventuzele pot fi dezlipite usor
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
procurorus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 October 03 ![]() |
in prezent, cine stie ce modele mai sunt pe piata?
|
--------------------
Renault
Megane II
2007/ 1,5 dci viata este simpla, noi o facem complicata!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:11 |