Examenul pentru permis, va mai aduceti aminte ceva? Orice, spuneti aici.
![]() ![]() ![]() |
Examenul pentru permis, va mai aduceti aminte ceva? Orice, spuneti aici.
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@ dragoselu Adica nu bagi nimic in seama
![]() This post has been edited by bion: 21 Sep 2010, 16:42 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am vazut un indicator din asta pe un Insight de drive-test. Era verde cat mergeai eco. La mine a stat verde cat am plecat de pe loc, dupa aia sufletu'!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 21 Sep 2010, 17:00) Din 97 de cand am luat permisul "bag in seama" doar semaforul, semnul stop, cedeaza trecerea, prioritate fata de si pentru... plus semnul cu GIURGIULESTI VAMA. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
...doar daca e flancat de funii cu usturoi.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
la categoria B prin 94 dupa bac am invatat pe o carte din 86 si am luat doar 22 de puncte.
la poligon am fost perfect. la oras am mers struna, daor ca intr o ramificatie mi a zis dreapta si era sa fac stanga. am virat dreapta cam din mijlocul intersectiei. fapt care l mai fac si azi pe unde nu cunosc orasul si mai gresesc strada. totul e sa inveti, sa ai siguranta, sa meriti sa conduci pe drumuri publice. eu unul vad testele psihologice f superficiale si 1/5 din soferi nu ar ajunge sa aiba dreptul sa conduca. dar daca un psiholog pica pe cineva la test nu i mai calca nimeni pragul si inchide. in 98 la moto a fost tare: tot 22 de puncte. era in severin si politistul mi a zis sa l caut dupa ce termina cu B urile. mi am dus motorul in parculetul din dr saidac (mz din 63 de 250 cmc) unde se da orasul. cand i am zis politistului (era deja in masina pe plecare) si eu care credeam ca merg cu el prin oras pana in poligon imi raspunde ca ne vedem in poligon. va dati seama ca a trebuit sa traversez orasul calare pe stradute si doar la intrarea in poligon am impins pana la politist. a fost gentil si nu m a intrebat cum am ajuns acolo. eram singur. am pus jaloane din sticle de ulei si racoritoare pe marcaje. am facut perfect si cand am intrebat daca mergem in oras mi a zis ca l-am convins :-) aveam si B ul deja... |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Odata trecut dincolo, nici semne nu mai intilneste. Noroc ca, de la un loc in colo, incepe sa creasca iarba, asa iti dai seama pe unde e drum si pe unde nu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george0 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 March 10 From: Brasov ![]() |
ziceti si voi
24 Sep 2010, 14:41: Pentru a conduce ecologic un autovehicul este necesar : A. Sa verificati o data pe luna, la rece, presiunia in pneuri; B. Sa schimbati intre ele pneuri la aproxmativ 10 000 km ; C. Sa inlocuiti pneuri la aproximativ 1000 km ; CARE E ? This post has been edited by george0: 24 Sep 2010, 14:41 |
--------------------
Renault Kangoo
Renault Kangoo 1,2 16V
2006 Oltcit Club
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aaaa-aaa-aaaa-aaaa (a se citi Tarzan style).
Edit: intrebarile au intotdeauna o logica. Daca nu iti dai seama de raspuns din prima, reciteste intrebarea, gandeste-te la sensul fiecarui raspuns... This post has been edited by bmwh548: 24 Sep 2010, 14:48 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(george0 @ 24 Sep 2010, 15:34) ziceti si voi <span class='edit'>24 Sep 2010, 14:41:</span> Pentru a conduce ecologic un autovehicul este necesar : A. Sa verificati o data pe luna, la rece, presiunia in pneuri; B. Sa schimbati intre ele pneuri la aproxmativ 10 000 km ; C. Sa inlocuiti pneuri la aproximativ 1000 km ; CARE E ? Sigur nu e A. Daca si asta-i grea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de fapt e D. Sa folositi cu regularitate pneuri SH din Germania
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Multi kmp.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:35 |