instalatia racire dacia 1310, probleme???
![]() ![]() ![]() |
instalatia racire dacia 1310, probleme???
Kiraly |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|||
cibi25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 16 December 08 From: Botosani ![]() |
Pana la urma ramane sa desfac motorul sa verific cap coada ce anume are, inca o intrebare am un motor cu injectie de 1,6 codul 106-30 dar nustiu ce fel de set motor are cu inele de cupru sau cauciuc ,parca am mai intrebat pe undeva pe forum dar nu gasesc.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- BT 27 AIC A fi sofer nu inseamna doar sa stii sa bagi cheia in contact
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
desfal si te vei convinge/vedea singur ce inele are la etansare
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
cibi25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 16 December 08 From: Botosani ![]() |
Las desface bucuros dar e pe o alta masina si nu as vrea sal desfac degeaba, o mai foloseste bunicu masina.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- BT 27 AIC A fi sofer nu inseamna doar sa stii sa bagi cheia in contact
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
da imi cer scuze nu am specificat NU TREBUIE LASAT MULT SA FUNCTIONEZE.daca lui ii da apa pa afara din vas decupland pompa apa nu mai are cine sa o mai plimbe prin motor deci clar nu ar mai avea cum sa iasa din vas afara,dar cu pompa decuplata cand motoru coprima amestecu carburant o posibila fisura in cilndru face ca aerul din interioru cilindrului sa scoata apa afara din motor.am dreptate ce spun sau nu?.repet inca odata nu trebuie lasat mult sa functioneze cel mult un minut.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
Kiraly |
![]()
|
daca da apa afara din borcan nu poate fi de vina pompa de apa...poti tu decupla chiar si cutia de viteza ca tot da apa afara...si ce faci daca cu pompa decuplata nu mai da apa afara?e pompa defecta sau la ce te gandesti? nici cu 5pompe de apa nu are voie sa deie apa afara din vas.. deci poti cauta problema linistit la motor cum au zis si colegii mai sus la inelele de etansare sau la camasi..bafta
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Am o problema la instalatia de racire,mai exact pe la furtunu ce intra jos in pompa(nu cel gros de la radiator )celalalt cred ca turu e vorba ,precizez ca am schimbat 5 coliere pe el ,am mai taiat putin din el ca am zis ca poate ii piscat desi nu era si tot degeaba ca picura destul,la 2 zile trebuie complectat (noroc ca am bagat numai apa distilata ,de era antigel dadeam faliment),am verificat si reverificat sa nu se prelinga din alta parte dar nu e nici asta ,ai mai patiti asa ceva ?
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
De ce nu incerci sa schimbi furtunul, poate la cel vechi e imbatranit cauciucul si nu mai etanseaza ca lumea. Verifica si acel stut in care bagi furtunul, sa nu fie foarte corodat, plin cu mizerii, bavuri. Doar o parere
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
O sa schimb si furtunu sa vad desi nu e batran(cel putin nu pare),stutu de la pomap nu este corodat sau mancat ,am si dat cu smirghel pe el sa faca prindere furtunu pe el si tot degeaba ,o sa schimb zilele astea furtunu si va tin la curent,mss frumos de sfat
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Daca furtunul e nou, stutul in ordine, ungi cu putina vaselina stutul, strangi cu simt, nu are voie sa picure
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
ghitza |
![]()
|
Credema ca asa am facut ,am uns stutu dupa ce l-am smirgheluit sa faca aderenta cu futunu (care nu e nou dar nici copt)acuma il schimb sa vad pe urma ,si tot picura de nebua,nici nu vad sa se prelinga din alt loc ,ii ceva SF
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Kiraly |
![]()
|
Ai grija ca se observa foarte greu locul de unde picura. O data ce l-ai dat jos furtunul nu mai etanseaza calumea patit si de mine dupa ce am facut motorul la 2locuri picura
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Vezi ca conteaza si locul unde pozitionezi si strangi colierul, sa fie cat mai aproape de capatul stutului, nu de capatul furtunului (care intra pe stut). Ca sa nu mai zic ca daca colierul e mai slab, atunci cand motorul se incalzeste si furtunele se dilata putin, colierul se slabeste usor, si ar mai trebui strans.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Acolo am avut si eu problema, tot asa cu doua coliere si pana la urma am rezolvat dupa ce am schimbat furtunul si am pus un colier mai batranesc, cel cu surub... mai gasesti prin targ modelul acesta, dar sa fie cam fix pentru acel furtun, pentru ca nu are plaja mare de strangere. Ideea este buna sa dai si cu vaselina si daca tot nu vrea, incearca cu silicon rosu, dar trebuie sa fie ok cu furtun nou, doua coliere si vaselina. Spor!
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ghitza |
![]()
|
Ms baieti ,maine montez furtunu nou si colier si vad pe urma sper sa nu mai am probleme,mss inca odata
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Aceeasi problema am si eu de vreo luna, de cand s-a incalzit afara. Insa eu am suspectat ca e pompa de apa de vina. In unele dimineti gasesc balta de antigel sub masina. Si e curios ca nu tot timpul, asta ma face sa cred ca e totusi presetupa de la capac de vina. E adevarat ca se vede umed si la mine furtunul respectiv.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
Kiraly |
![]()
|
Schimba si tu presetupa aia si rulmentii. Daca ai pompa originala atunci merita mai bine decat sa iei unu de Asam
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
|
|
ghitza |
![]()
|
Deci problema nu era de la stut cum credeam,se prelinge a de la capacu pompei de apa ,pe acolo scapa si se prelingea pe stut in jos pe furtunu de aici si eroarea,am dat capacu de la pompa jos ,curatat brici pus silicon BISON de temperatura si pana acum nici un strop,sper sa nu mai picure ,mss de sfaturi
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Ti-am spus ca problema e de la capac
![]() This post has been edited by tynn: 5 May 2012, 19:22 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ghitza |
![]()
|
Curgea intre capac si corpul pompei ,nu pe la presesupa,am facut un drum cu ea si nici o problema
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
Inseamna ca ai scapat ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:05 |