Aditivi Benzina pt. cresterea Cifrei Octanice, Aditivi pt. cresterea puterii motorului
![]() ![]() ![]() |
Aditivi Benzina pt. cresterea Cifrei Octanice, Aditivi pt. cresterea puterii motorului
panter1 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Alto 101(4.43RON/L) si aditv OMV supape (8RON/flacon). f buna combinatia. merge de zbarnaie.
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alto101 ce e?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca e zama aia noua de la RomNamol, cu C.O. 101. Da 4,34 lei pe litru, sincer acuma eu n-as baga in berlina asa ceva.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
NU AM AUZIT de ea:(
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
TRG-ul |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 3 January 09 ![]() |
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor posesori de Dacia :D ^_^,tin sa fac un anunt prin care sa declar ca am gasit "Tatal tuturor tratamentelor,aditivilor,solutiilor si vaselinelor" METABOND. "Imediat dupa lansarea din 1991 a cistigat Marele Premiu la Expozitia Auto din Frankfurt. O masina Ferrari tratata cu METABOND a atins recordul de viteza de 351 km/h desi initial viteza constructiva maxima era 291 km/h. De atunci toate masinile Ferrari sunt tratate din fabricatie cu METABOND."
Am vazut un aditiv pt. Benzina (Metabond Megalene) la 100 RON sticlutza si care trateaza 1000L de benzina. Modul de utilizare : METABOND MEGALENE la inceput, pentru primii 200 l de combustibil se adauga 20 ml la 40 l combustibil. Pentru un efect spectaculos se pot introduce 50 de ml chiar in carburator. Dupa aceea se vor adauga 10 ml la 40 l benzina. :foartefericit: Astept parerile Dumneavoastra :D |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B 36 GLN
|
|
giani.cosmin |
![]()
|
![]() Nea' Viteza Group: Members Posts: 141 Joined: 31 October 08 From: Dacia, Resita C-S ![]() |
<< ydaniel>> este un alt fel de CARCALETE mai nasol daca e de la: "RomNamol"
Eu m-am lamurit de aditivii cumparati, era mai bine cand faceam rost pe shustache de ceva tetraetil de plumb de la vechiul Shell, era provenit direct de la rafinarie. Cei de la Shell faceau dozajul in benzinarii, acum se aduce gata preparat peste tot. This post has been edited by giani.cosmin: 9 Jun 2009, 19:53 |
--------------------
Dacia 1310 TX
Opel Vectra A
.
- numar de Caras ([__\==v==/__]) |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(TRG-ul @ 9 Jun 2009, 20:49) Pentru un efect spectaculos se pot introduce 50 de ml chiar in carburator. Dupa aceea se vor adauga 10 ml la 40 l benzina. ![]() Astept parerile Dumneavoastra ![]() Parerea mea: de banii aia mai bine bagi benzina. Sincer. Ce mama naibii pot face 10 ml de orice zeama la 40 l benzina? |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(TRG-ul @ 9 Jun 2009, 19:49) O masina Ferrari tratata cu METABOND a atins recordul de viteza de 351 km/h desi initial viteza constructiva maxima era 291 km/h. Adica o crestere de 20% a vitezei maxime. daca mai luam in considerare ceva principii de prin fizica de zi cu zi (una ai fi aia care spune ca frecarea cu aerul e direct proportionala cu patratul vitezei), o crestere a puterii motorului sensibil peste 20%. De asemenea, o crestere cu 20% a turatiei pe care o are masina deplasandu-se la viteza maxima. Adica, in loc de, sa zicem, 7000 avem 8400. Lucru realizat fara a decola pistoanele in directia lunii. Mai pe romaneste. Permite-mi sa ma c*c pe mine de ras. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cu buna aproximatie ar fi necesara o putere cu circa 73% mai mare (adica asa spre dublu). Mda.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TRG-ul @ 9 Jun 2009, 20:49) Doamnelor,domnisoarelor si domnilor posesori de Dacia ![]() ![]() Culmea e ca numai Metabond zice asta, Ferrari nu.... Nu i-a dat nimeni in judecata pana acum ? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu, pentru ca magaria asta e inventata de terte persoane care se ocupa cu comercializarea, nu de producator in sine, care sta la limita legii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Aruncati banii pe iluzii
Am mai scris si pe alte forum-uri, cei care produc "aditivi", solutii "minune" sau le comercializeaza ar trebui impuscati pe stadioane a la reteta Vadim. -aditivi benzina -aditivi ulei -tratamente motor -magneti pe conducte carburant -pseudo-turbine, motorase jucarie sau tiripleasca -palete care creaza curenti turbionari montate la admisie -pastile care se pun in rezervor -etc. This post has been edited by dancuciureanu: 15 Jun 2009, 11:13 |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
aditivii sunt praf in ochi
![]() This post has been edited by mihaimmm: 15 Jun 2009, 12:15 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
dgdgaby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
acu depinde si ce aditivi sunt
dar in general astia de benzina sunt cam pacaliciuri la ulei mai sunt uni buni de exemplu am vazut un aditiv cu grafit care se aseza exact pe rugozitatile de pe camasa |
--------------------
Dacia
1310 TX
1989
|
|
dancuciureanu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 19 June 06 From: IASI ![]() |
Si ala pentru ulei / tratament motor sunt niste pacaleli josnice.
http://www.carbibles.com/additives.html Cititi si nu mai bateti cimpii aiurea, am mai dat link pe la uleiuri dar degeaba, care mai de care cu pareri savante. La un motor de gen dacia clasic pui ulei semisintetic si la 5,000 il schimbi , la cele noi logan etc un sintetic la 10,000km maxim daca e folosit urban. Am bagat mina in destule motoare si stiu cu ce se maninca. |
--------------------
opel daewoo renault
captur si altele
2016
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
cu aditivii, unii se simt altii nu.
ce am bagat pan aacu de ulei, n-am simtit absolut nimic, chiar mai rau uneori. deci praf... cei de benzina, singurul pe care l-am vazut ca face ceva e cel de OMV. pt supape. rest. vacs. iar elica de turbionare si uisul prelucrate f bine puse pe un motor bine pus la punct la supape, cu aprinderea si carb reglate corespunzator functioneaza excelent. aci te contrazic. am incercat multe pe a mea pana am ramas la combinatia asta si in nici un caz nu le-as da jos. fiecare e liber sa experimenteze si daca e multumit.... concluzioneaza el. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
eu nu am vazut pe la benzinarii-benzina alto.
sincer decat aditivi,mia bine un filtru de aer nou sau un set de bujiiL:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
alto101 e al rompetrol si se gaseste cam peste tot...nu am incercat, nu comentez
in schimb cu efix 95 am curatat tobele...a dat la rateuri si a mers f prost... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ydaniel |
![]()
|
eu nu mai bag niciodata de la rompetrol.am avut niste pb:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
salutare
cat despre aditivii folositi ar trebuii sa luati si sa studiati in parte fiecare component al acestora. eu de exemplu la fiecare schimb de ulei, indiferent de cat de bun este uleiul bag bisulfura de molibden si sa simtit considerabil. masina nici la 120 km/h nu mai tremura nici un pic. aditivarea se face in cunostinta de cauza si nu dupa ureche. |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Threadu' e despre aditivi de pus in benzina, nu in motor. Ma bucur ca la tine s-a simtit mult aditivarea motorului, si in acelasi timp ma bucur ca ai echilibrat rotile in aceeasi perioada, ca sa crezi ca masina nu mai tremura la 120km/h din cauza aditivului minune.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Va recomand nitrometan
![]() ![]() vezi aici Dupa aceea vrammm vrammm bau . This post has been edited by djasu82: 26 Oct 2009, 21:52 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:58 |