Recomandare serviciu TV satelit
![]() ![]() ![]() |
Recomandare serviciu TV satelit
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu mai bine un IPTV?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ba da, clar .. dar nu stiu ce broadband e disponibil acolo si la ce pret ... asa ca prefer un eter romanesc
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
IPTV inghite o poala de trafic. Nu ai specificat tara, dar din cate stiu eu de pe la diverse cunostinte de prin zona, e destul de scumpa distractia cu broadband-ul pe-acolo.
Farfuriile au dezavantajul ca nu pot fi puse chiar oriunde. In multe tari trebuie aprobari peste aprobari sa poti amplasa tigaia. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Liviu |
![]()
|
E vorba de Suedia - Stockholm.
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
http://en.kingofsat.net/
http://www.lyngsat.com/ Si acol gasesti si ceva de genu http://www.ses.com/4628656/astra-1l . Mai departe cred ca te descurci ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Liviu |
![]()
|
Multumesc de raspuns ... este foarte detaliat, prea detaliat insa
![]() Eu vroiam informatii de genul hands-on ... La urma urmei se pot numara pe degetele unei singure maini serviciile de televiziune romanesti cu transmisie prin satelit. Vroiam doar sa stiu unu/doua care au acoperire mai buna in zona, atat ... |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Acoperire cred că au toți providerii românești, chiar dacă oficial n-o recunosc din motive legislative, insa rămâne problema meteo.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
pai iei un divais focus sau diji dupa ce te documentezi din bibliogafie pe ce satelit emit cauti datele de spre sat vezi poza cu footprintu si dac te coafeaza ala esti.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 29 Dec 2012, 12:37) Eu unul nu m-am uitat la seria de canale Pro-xx de cca 2, poate 3 ani. Cred ca daca nu citeam [e net ca o sa se scoata nici nu mi-as fi dat seama ![]() Pai de ce vrei satelit daca nu te uiti la tv? ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Liviu |
![]()
|
Am zis ca nu m-am uitat de mult la seria Pro ... si ca in general nu prea ma uit la TV .. dar asta nu inseamna ca nu il deschid din cand in cand sa mai vad o stire, ceva.
In plus, mai am si nevasta .. si copil .. fiecare cu preferintele proprii. Si la cat costa un abonament HD full la noi, clar merita comparativ cu un serviciu similar de "la ei" ... chiar fac economii cu un asemenea serviciu ![]() |
--------------------
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Din cate stiu eu atat Digi cat si Dolce se receptioneaza in toata Europa. O antena de 60 cm (cum au cei de la Dolce pentru HD) e de ajuns. Eu unul as face un abonament HD, full la Dolce. Motivele: ai antena mare din start si un LNB la care poti conecta maxim patru receivere. Chiria fiecarui receiver HD este 2,5 Eur lunar, la care adaugi pretul abonamentului plus eventualele extraoptiuni.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Io zic sa nu te arunci la farfurii pana nu vezi daca ai voie s-o montezi. Intai ajungi acolo, vezi care-i treaba cu pozitia/posibilitatea montarii farfuriei si dupa aia mai vezi ce si cum.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O fi ajuns deja..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu am plecat inca
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:44 |