DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Politia Rutiera ..., NOTA 10 ...

kato
post 13 May 2010, 20:12
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: barlad

QUOTE(Alydor @ 13 May 2010, 21:04)
@kato. si eu parca imi aduc aminte vag ca am mai zis asta da' nu mai stiu topicul si mi-a fost tarsala sa il caut. Sa fim bine intelesi. Nu sunt de acord cu baut+condus. Dar in caz de forta majora.... Ideea e sa nu iti faci din asta un obicei, si sa consideri forta majora inclusiv faptul ca ai ramas fara "combustibil" si te urci in masina mucificat de bautura si mergi pana la magazin ca sa iti mai iei inca un litru....
Suma respectelor, Alydor
*

@colegu garantez ca ai mai spus povestea asta! si nu stiu din ce motiv am incredere ca nu faci exces de zel la categoria condus+baut. in conditiile date in mod cert si eu ma urcam la volan fara sa comentez. spre rusinea mea o singura data am condus mahmur ( eram intrat in vie puternic cand am aflat ca trebuie sa plec) si am dormit 3 ore inainte sa ma urc la volan. categoric nu a iesit bautura din mine si am condus cu o tarsa de nedescris blush.gif nu doresc la nimeni sa ajunga in situatia de a pleca baut la drum pentru ca in 99.9% din cazuri greseste cand face chestia asta

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 13 May 2010, 20:16
Post #62

fan Dacia

From: Bucuresti

Alydor, in situatii din astea nu-ti pune nimeni fiola daca nu faci vreun accident sau doar daca puti a tuica si nu te tii pe picioare.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
kato
post 13 May 2010, 20:28
Post #63

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(einstein1984 @ 13 May 2010, 21:16)
Alydor, in situatii din astea nu-ti pune nimeni fiola daca nu faci vreun accident sau doar daca puti a tuica si nu te tii pe picioare.
*

pe ce te bazezi? daca esti baut bine si te urci la volan sa "faci un bine" si faci alta istorie, cu urmari de pierderi omenesti ( a ta, a victimei, a pietonului de pe trecere) crezi ca o sa mai dormi linistit?

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
Alydor
post 13 May 2010, 20:44
Post #64

Pressar

asta clar nu... si as fi de acord ca aia care sunt prinsi bauti la volan ca au chefuit in club pana nu au mai stiut de ei, si apoi s-au gandit sa faca o liniuta (se cred mai potenti dupa ce au baut juma' de tequila) sa ramana fara carnet de conducere , pe viata. Nu esti capabil sa iesi in oras si sa te abtii de la bautura... ia un taxi. Ai iesit in oras sa te dai mare cu masina, sa agati pitipoance, ai baut ca porcu? pai du-te nene acasa cu taxiul. Si atunci nu moare nimeni. Da' cum sa mearga cocalaru' cu taxiul?

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Jack Daniel's
post 14 May 2010, 13:04
Post #65

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(mk2 @ 30 Mar 2009, 22:51)
Daca tot e topic de de laudat politistii, hai sa zic si eu niste intamplari relativ fericite:

*

Ala in care sa le dam cenzurat, unde este? blink.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
tribunul
post 14 May 2010, 13:09
Post #66

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Eu nu le dau deloc cenzurat, de fiecare data cand sunt ei la centura Bucurestiului in zona mea, se poate trece lejer, cand nu sunt ei, se baga toti pe contrasens, adica depasesc coloana, unii o iau pe trotuar...etc.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Markos
post 20 May 2011, 23:21
Post #67

fost programator

From: Scursurești Vale

Autoritatile din Venezuela au suspendat primul permis de conducere din istorie. Legea care le permite autoritatilor sa suspende permisele de conducere auto a intrat in vigoare abia in anul 2008, dar nu a fost folosita pana acum, informeaza publicatia britanica The Telegraph.

Politia Nationala i-a suspendat pentru 12 luni permisul de conducere lui Ramon Alirio Parra Garcia, 41. Soferul aflat la volanul unui autobuz a fost surprins in timp ce conducea "intr-un mod nechibzuit" pe o autostrada din statul venezuelan Falcon. Potrivit sefului politiei nationale, Luis Fernandez, Garcia si-a pus in pericol viata sa si a celor 59 de pasageri, intrucat a depasit limita de viteza, conducea fara roata din spate si a permis supraincarcarea vehiculului.

Rai, nene, astia mellow.gif

Si ca sa muriti de ciuda:
Publicatia venezuelana El Nacional confirma faptul ca acesta este primul permis de conducere suspendat in Venzuela.

Potrivit The Telegraph, in Venezuela, un litru de combustibil costa aproximativ 3,15 centi, iar soferii nu sunt testati pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

This post has been edited by Markos: 20 May 2011, 23:28

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 21 May 2011, 10:13
Post #68

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Se impune un referendum prin care romanica sa ceara sa se uneasca cu preturile astara la benzina.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
bion
post 21 May 2011, 10:24
Post #69

Membru autentic

From: TM

Plwa . Nu l-ai votat pe Chavez l-ai votat pe Baselu asa ca taci si numara bolovanii cu care altii fac bani. biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Markos
post 22 May 2011, 12:26
Post #70

fost programator

From: Scursurești Vale

Info-trafic:

Polițiștii rutieri, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, vor desfășura duminică, începând cu ora 15.00, o acțiune pe șoselele din județele Bacău, Harghita, Neamț, Sibiu și Vaslui, fiind amplasate radare în cascadă.

Era o cascada si la Lepsa, dar n-am vazut radare.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 22 May 2011, 15:22
Post #71

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Radare in cascada in judetul Vaslui radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:31
Forum Renault