Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
![]() ![]() ![]() |
Da' gagica-mea ce rabla sa-si ia?, (pentru masini de pi... gagici)
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai ea nu mai are nevoie de imagine sa agate tipi
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mai bine isi lua espero de 2000 de euro, am auzit ca sunt super
This post has been edited by FLP: 18 Jun 2009, 17:52 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 18 Jun 2009, 16:36) Bravo ei. Felicitari pentru achizitie. Majoritatea tipelor pe care le stiu ar fi exclus din start Dacia - imagine proasta. Dacia a fost exclusa din start, pe motiv ca e prea mare. D-aia ne-am foit atit printre masinile mici. Acu', daca s-au apucat altii sa-i ia masina, sa se duca ei cu ea-n service!QUOTE(FLP @ 18 Jun 2009, 18:52) Acu' o faci si proasta pe gagica-mea sau cum? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Scuze martynezule.... Oricum felicitari, Sandero e o masina cinstita, nu e de bossi, nu antifoneaza claxoanele, dar iti faci treaba cu ea.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, voi va radeti de argon cu peretelul?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Jun 2009, 19:33) Acu', daca s-au apucat altii sa-i ia masina, sa se duca ei cu ea-n service! Ti-e rusine sa te duci sa-i faci revizia? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba inca-l stiu cei din service
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si fac misto de el ? ca iar are dacie
![]() CEva de genu,bunaziua domnu marty, iarasi pe la noi,nu va ajuns ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Apropo` nu pui poze cu jucaușa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am auzit ca cica s-ar gasi roti ajutatoare pt Sandero, te ajuta sa nu te rastorni pana te inveti sa mergi cu el, numa' ca se gasesc greu, se dau ca painea calda...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 19 Jun 2009, 15:49) Am auzit ca cica s-ar gasi roti ajutatoare pt Sandero, te ajuta sa nu te rastorni pana te inveti sa mergi cu el, numa' ca se gasesc greu, se dau ca painea calda... Si dupa aia, cand o parca intr-o zi Sanderou', si-a freca lansatoru' cu rotile alea....sa vezi atunci cat o sa iubeasca jucaria.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 19 Jun 2009, 15:39) Repet: VINE PESTE DOUA SAPTAMINI ![]() 19 Jun 2009, 16:29: QUOTE(IRONICK @ 19 Jun 2009, 12:07) Revizie zici? Adica D-acia nu mai monteaza greieri in bord, batai de bucsi, scartait de usi, vopsea saritoare? ![]() This post has been edited by Marty: 19 Jun 2009, 15:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre dar ce pretentios esti
![]() ![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Ma eu am asa ca un deja-vu.
Nu stiu cine mai facuse topic lung, cu tot felul de rachete, si pana la urma si-a luat Logan. Cred ca driverx, dar pot sa gresesc. P.S. Nu e driverx, ca el prin 2006 a inclinat de la inceput spre Golan, e altul dar nu mi-l amintesc, nici sa nu auda de logan tot topicul si in final si-a luat Logan. This post has been edited by b64chr: 19 Jun 2009, 16:12 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Alea erau fite ma... .si aici pe topicul asta tot fite... stai linistit....de la cutie automata si 30.000 euro cum vroia el sa dea pe nu stiu ce masina a luat Sandero.... Masina e foarte buna nimic rau despre masina ci despre cel care a deschis topicul......Putea sa se numeasca asa: Da gagica-mea ce sa isi cumpere Logan sau Sandero. Era mai simplu...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Ce a vrut si ce a luat. Masina de fite cu c. automata, cuplu, culoare de brotacel si rezultatul e sandelul da parca au in dotare vopsea de brotacel ce i drept un brotacel mai pamantiu, fara cutie autom. cuplu etc.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Marty |
![]()
|
Mazda 2 si Suzuki Swift masini de fite? M-ati convins, va rinjeste gingia la Aveo, uanabiilor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
doamne fereste ..... nici sa mi-o dai moca nu as conduce asa ceva.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C@talin |
![]()
|
lasa marty noi tre iubim ca inca esti in familia dashia
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 30 Mar 2009, 11:14) Asadar am ajuns si la acest capitol. Cerintele sunt: - maxim 10000 iepuroi - neaparat programu' Rabla - clasa mini - benzinar - pe cit posibil automata QUOTE(Marty @ 30 Mar 2009, 11:24) Va rog frumos, fara jargoane gen dacia sau reno. Dacia-i prea mare (Sandel) si reno automat am avut si credeti-ma ca nu-mi mai trebe! Ia, daca doriti sa revedeti, ca unii-s degraba varsatorii de frustrari si pizma pe forum (si chiar nu vad motivu').QUOTE(C@talin @ 19 Jun 2009, 19:37) IOOOOOOOOOOOOOO????? Nununununununu, lasati, e bine asa! 19 Jun 2009, 19:57: Intrebare indiscreta.... cit e garantia standard la Quasimodo? This post has been edited by Marty: 19 Jun 2009, 18:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lasa ca parca te vad rugandu-te de prietena sa iti imprumute si tie Sandelu' sa te joci cu el.
![]() This post has been edited by ady77: 19 Jun 2009, 19:19 |
--------------------
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:50 |