Inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata
mihaiionutlucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|||
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Eu am pus recent pe masina o alarma cu tot cu inchidere centralizata, modelul este Thunder CA 107.
Sunt foarte multumit de ea, mi-am pus si deschidere electrica la portbagaj. Am comandat-o de pe net, am dat pe ea in jur de 150lei(fara transport). Ti-o recomand cu caldura. This post has been edited by DJ-55-AMC: 9 Apr 2013, 19:07 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
mihaiionutlucian |
![]()
|
Pe mine m-ar interesa doar inchiderea cu telecomanda !
|
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Daca vrei cu adevarat doar inchidere centralizata se gaseste si separat dat crede-ma este FOARTE FOLOSITOARE o alarma mai ales la dacie.
Dacia se poate deschide cu orice cheie de dacie, chiar si cu un briceag daca te straduiesti putin. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
mihaiionutlucian |
![]()
|
E si normal asta ai dreptate dar nu am destui bani ..! si mai mult de 100 de lei nu vreau sa dau pe ea , defapt nu am de unde
|
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
Eu luasem la Dacia mea un set inchidere si alarma la oferta din Real cred, in jur de 100 110 lei am dat pe ea si am montat-o singur. Daca urmaresti schema e simplu.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Daca zici ca nu ai bani (te inteleg, si eu am strans banii in cateva luni) poti sa iti faci o alarma "mecanica", adica iti trebuie doar o goarna, cateva contacte, un buton si niste fire.
In continuare iti recomand cu tarie sa iti pui o alarma la masina, bunicului meu iau furat bateria de pe dacie si nu avea mai mult de o luna. E simplu de montat, pui cate un contactor la fiecare usa (sau poti pune doar la cele din fata), unul la portbagaj si unul la capota si le legi la goarna. Cand se deschide usa incepe alarma sa cante. Inchiderea centralizata o gasesti si la 50-60 lei, e netu' plin |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
Sasu Vick |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 11 April 13 ![]() |
Sall ,am închidere centralizată +alarmă pe dacia care o am și nu mai încuie ușile când Vreau să o încui....știe careva care Poate să fie prblm?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- CT 82 VAS
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca are modul de recunoastere vocala/in scris a comenzilor, cred ca nu intelege ce vrei de la ea
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 15 Apr 2013, 09:48) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On topic: Ia si inlocuieste bateriile telecomenzii, poate s-au consumat. Eu cand am montat alarma pe masina m-am speriat ca nu lua nici o functie desi LED-ul martor se aprindea. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |