jantele se pot intoarce ? intreb si eu.., la supernova,dacia berlina,logan..?!
![]() ![]() ![]() |
jantele se pot intoarce ? intreb si eu.., la supernova,dacia berlina,logan..?!
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 31 Mar 2009, 22:04) Trebuia sa spun cuiva.... acum chiar ma bucur ca vi-am povestit. 31 Mar 2009, 22:15: Marty nu as vrea sa mai continuam aceasta disputa.E aiurea... Eu propun sa ne strangem mana. ![]() This post has been edited by bylexus: 31 Mar 2009, 21:15 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu zic ca jantele tale nu se mai intorc... ori mergi la casco, ori iti cumperi altele
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bylexus @ 31 Mar 2009, 21:59) Gandindu-ma la capul meu de sticla m-am uitat si la al tau care ti l-ai pus la avatar... si facand o analiza psihologica pot sa-ti spun cu mana pe tastura ca esti un copil isteric daca te raportez la ideeile exprimate de tine in acest thread (ca sa nu zici ca ma leg in general de tine) Dup-o simpla analiza gramaticala, am conchis: nu esti cap-de-sticla, esti cap-de-sfecla!Am avut ceva cu tine sau care e treaba?Am aparat un coleg si ai zburat din patic dupa pompa... QUOTE(bylexus @ 31 Mar 2009, 22:06) Doar o vorba sa-ti mai spun: BĪJTI! You're my new favourite toy! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Egoistu-le!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
daca omul pleaca dintre noi, ma supar pe voi. io ma trezesc vesel dimineata, deschid calculatorul sa vad ce a mai spus, ce topicuri a mai deschis. el si mai era unul care a deschis niste topice cu cate o poza.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pe mine mć binedispun īntotdeauna membrii clanului REHAU.
This post has been edited by Lostboy: 1 Apr 2009, 09:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(bylexus @ 31 Mar 2009, 21:06) nuy e asa ca aici pe dc sunt niste ascultatori minunati? te simti mai usurat cand te marturisesti, mai ceva decat la popa? si noi ne bucuram ca ti-am putut fi de ajutor. mai spovedeste-te, si tu esti un povestitor minunat.... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca jantele marca Bumerang se intorc singure in functie de cat de tare le dai.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Apr 2009, 08:51) Dup-o simpla analiza gramaticala, am conchis: nu esti cap-de-sticla, esti cap-de-sfecla! Doar o vorba sa-ti mai spun: BĪJTI! You're my new favourite toy! ![]() Iti garantez ca stau mai bine ca tine si la romana ca doar peste 3 luni dau Bac-ul, si la engleza sunt in camion pe langa tine. Vezi, ca din 3 cuvinte cate ai scris pe acolo in linghish.. 1 l-ai gresit. "Favourite" se gaseste doar in capul tau, pe sticla mea e proiectat cuvantul intr-un alt mod... Loooooading... <favorite> Si cu astea fiind spuse.. gata ![]() Nu pe mine sa ma venerati, ci pe Domnul Dumnezeul vostru ca mi-a dat intelepciune si puterea sa ajung aici printre voi ![]() Capul de cristal il am tot de la El. Se zice ca 12 cranii din cristal contin profetii despre urmatoarele milenii, 1 e la mine... cheia e la tine.. tot ce trebuie sa faci este sa nu ma lasi sa inghet. ![]() Pentru mai multe informatii... vezi upload-ul. Attached thumbnail(s) 973_8951_22_4.jpg ( Size: 71.64k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dom'le, jantele astea nu se intoarce. De fapt, depinde cine le ia, poate se intoarce, poate nu. Da' daca vrei sa nu fie nevoie sa se intoarce atunci pui prezoane antifurt custom-made, la strung.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bylexus @ 1 Apr 2009, 14:07) Iti garantez ca stau mai bine ca tine si la romana ca doar peste 3 luni dau Bac-ul, si la engleza sunt in camion pe langa tine. Observ! Virgula inainte/dupa SI? Intr-adevar, la engleza esti in camion pe linga mine, ca eu merg in masina si pe tine te cara ca pe vite... QUOTE "Favourite" se gaseste doar in capul tau, pe sticla mea e proiectat cuvantul intr-un alt mod... Loooooading... <favorite> Habar n-ai de licente poetice. QUOTE Si cu astea fiind spuse.. gata ![]() Pace,pace / Intre doua dobitoace Adica mai gaseste unu' ca tine'! ![]() QUOTE Nu pe mine sa ma venerati, ci pe Domnul Dumnezeul vostru ca mi-a dat intelepciune si puterea sa ajung aici printre voi ![]() Daca io va zic ca asta-i Ainjtain, ce dracu' nu ma credeti? QUOTE Capul de cristal il am tot de la El. Se zice ca 12 cranii din cristal contin profetii despre urmatoarele milenii, 1 e la mine... cheia e la tine.. tot ce trebuie sa faci este sa nu ma lasi sa inghet. ![]() Ok, hai sa te dezghet cum dezghetam busonu' de benzina pe vremuri. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:21 |