faruri ceata, culoare alba
![]() ![]() ![]() |
faruri ceata, culoare alba
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alea albe nu mai sunt de ceață, sunt de cocalar. Lumina albă e ineficientă pe ceață și ploaie.
Săriți... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt becuri din alea, cu sticla albastra, cumparate din piata.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ca posesor de xenon pe proiectoare, confirm ca pe timp de ceata nu prea vezi cu ele
![]() becuri cu tenta alba/albastruie gasesti cam la orice magazin de piese auto mai de soi. Succes! This post has been edited by speed_fane: 24 Mar 2009, 22:06 |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu cit lumina emisa de un bec are o temperatura de culoare mai mare (adica de la alb intens si pina spre bleu), cu atit este absorbita in mai mare masura de mediu (asfalt, pamint, iarba, etc.) si suprafata in cauza este, de fapt, mai prost luminata. Chestie de lungime de unda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' becuri din alea galbene, cum aveau proiectoarele pe vremuri, se mai gasesc?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Si eu caut becuri de culoare galbena de tip H1 pentru proiectoare. Confirm, astea albe desi sunt de 55W sunt proaste pe timp de ceata, sunt absorbite de mediu.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Idem. Caut si eu H1 galbene!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la masina din dotare se pot pune faruri(proiectoare) de ceata fara sa arate naspa?
This post has been edited by kog: 29 Mar 2009, 10:41 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Eu vreau sa-mi fac proiectoare cu led-uri galbene la masina mea,
dar nu stiu daca e legal. Stie cineva? Dupa logica mea pe ceata se vede cel mai bine galbenul. (proiectoarele as dori sa le folosesc doar pe ceata nu tot timpul cum mai fac unii soferi) |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:38 |