DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se apropie 1 Martie!, Ce le luam femeilor din viata noastra?

romulus
post 27 Feb 2005, 10:19
Post #31

membru fost posesor de Dacie

Group: Members
From: Targu Mures

Eu incercam sa glumesc. I-am luat cadou ce-si dorea, i l-am si dat ca era mare si nu aveam unde sa-l ascund. De 1 martie o sa-i iau un martisor si niste flori

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Radduu
post 27 Feb 2005, 14:11
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu nu am glumit...pai masnia o am toata viata...femeia.. 04.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
EEN
post 27 Feb 2005, 17:12
Post #33

Membru

Bagati un ochi la Muzeul Taranului Roman - e la 100 m de Piata Victoriei. Taxa de intrare 30k dar inauntru gasiti multe lucruri de bun gust (15-30k bucata in medie). Portelan, lut, cinepa,piele... Mie mi-au placut unele de lut pictat (vesele)...Sa nu uitam ca este o sarbatoare ce vine din trecut, din obiceiurile populare romanesti si atunci cred ca aceste obiecte semnifica cel mai bine acest moment. Pun imediat s ipoze...

Duminica se inchide la 19.00.

This post has been edited by bflorian: 27 Feb 2005, 17:25

Attached thumbnail(s)
PICT0014.JPG ( Size: 51.82k ) Number of downloads: 24
PICT0015.JPG ( Size: 39.48k ) Number of downloads: 18
PICT0016.JPG ( Size: 48.76k ) Number of downloads: 15
PICT0017.JPG ( Size: 54.71k ) Number of downloads: 18
PICT0018.JPG ( Size: 41.24k ) Number of downloads: 14
PICT0019.JPG ( Size: 41.74k ) Number of downloads: 9
PICT0020.JPG ( Size: 69.5k ) Number of downloads: 10
PICT0021.JPG ( Size: 78.43k ) Number of downloads: 18

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
Leone
post 27 Feb 2005, 21:10
Post #34

Membru incepator

From: Toronto

Mai copii, luati aminte la "batrinu", ca deja are 4+10 ani de trai cu consoarta!
Totu' e sa prevezi totu' inaintea ei, daca poti!
Treaba la mine vine cam asa: anu' trecut de Martisor - batut la cap ca vrea si ea masinutza ei, bataie de cap care a tinut pina in iulie (aniversarea casatoriei) cind nu am mai scapat, adica i-am luat Matiz (a fost "virful de sezon" biggrin.gif); apoi cadou de ziua ei (noiembrie) - alarma auto DARRRRR... cum taticu' are alarma cu inchidere centralizata, ea a zis "vreau si eu" si eu am zis "atunci nu montam alarma acum, asteptam 8 Martie sa luam si inchiderea!" si ea a zis "OK".
Craciunul si Pastele intra la sarbatori de familie (in care se baga si cei doi puradei comuni pe care ii avem) asa ca nu se pun! Iar la sarbatori de nume, la fel - io n-am, a ei e in aceeasi zi cu ziua ei de nastere!
De 1 Martie, mincam bomboane rosii si albe cu totii, iar alte sarbatori nu ne batem capu' cu ele (de ex: 14 feb. - e deja fumata pentru noi! smile.gif )
Restu' zilelor din an, fac, planific si realizez ce-mi trebuie cum imi trebuie!
Daca va ajuta aceasta organizare, sa fiti sanatosi (si) de 8 Martie! smile.gif

P.S. A, sa nu uit! Florile au mai mare efect la femei daca le dai in momente in care nu se asteapta sa faci asa ceva - de 8 martie sigur isi zice "of, iar o sa vina cu niste flori nenorocite si niste bomboane seci! habar n-are ce vreau!"

--------------------
Toyota/Mazda Corolla/3 2012 - INCANU
Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
+
tazzz
post 28 Feb 2005, 00:27
Post #35

Membru autentic

From: Iasi - Romania

am o idee...

1 martie nu e ziua barbatului?...tre sa primim noi flori, cadouri, alea alea...

8 martie e ziua femeii...mai aveti os aptamana sa va ganditi wink.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
Lady V.
post 28 Feb 2005, 01:29
Post #36

Membru incepator

Daca acceptati si sfaturi venite din tabara adversa, ele ar suna cam asa:
iubitei/sotiei de 1 martie ii poti lua niste flori de sezon vesele si ieftine (zambile 35 000 lei, la Iris la florarii sau frezii) si doua bilete la "Flamingo Boys" (e chiar pe 1 martie), sa se duca ea cu prietena ei cea mai buna/mama ei daca e f. de gasca (ocazie cu care ai scapat si de martisorul prietenei sau, dupa caz, mamei). Daca vrei sa-i iei totusi un cadou, cumpara-i o lenjerie rosie (sa fie in ton cu martisorul) ocazie cu care ti-ai facut si tie un cadou, nu-i asa? tongue.gif Parfumul pastreaza-l pentru 8 martie, dar numai daca stii ce parfum prefera, altfel o s-o dai in bara rau de tot, pentru ca noi femeile avem alte gusturi decat voi. La parfumul ala poti adauga ( a se citi e musai) trandafiri (gasiti f. frumosi la floraria Iris din piata Latina sau din Dorobanti, in fine). Am vazut tot in Latina trandafiri creti care erau 3-4 pe o tija si tija costa doar 90 000 lei (fata de 1 trandafir pe o tija 70 000 lei). Poti sa-i iei o singura tija cu trei trandafiri creti galbeni si 2 irisi violet alaturi ( 35 000 bucata) si cu 160 000 i-ai luat un buchet de bun gust, si de trandafiri si ieftini.
Daca "nu gusta" florile ( am intalnit si fete din categoria asta, pe care eu le-as numi materialiste), banii pe care i-ati da pe flori ii adaugati la banii de parfum, astfel incat sa va ajunga de o caseta parfum+lapte de corp parfumat care...definitiv le va place (daca e si marca de parfum dorita). Un sfat: colegelor dati-le martisoare la toate, oricat de mic si de urat sau un buchet de ghiocei, orice, ceva. Nici nu stiti cat ii "comentam" pe cei care nu fac gestul asta de 1 martie si cat...ii tinem minte!( si pe ei si pe saracele consoartele lor indevalmasie, ca zicem ca o femeie desteapta isi trimite iubitul cu martisoare la serviciu) biggrin.gif Mai ales daca sunt cu noi in birou.
Oricum, aprecieri lui GeorgeB si lui romulus parca. Parfum de baieti! biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - gri perla
You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
+
romulus
post 28 Feb 2005, 10:10
Post #37

QUOTE(Lady V. @ 28 Feb 2005, 02:29)
Oricum, aprecieri lui GeorgeB si lui romulus parca. Parfum de baieti! biggrin.gif
*

Plecaciuni in fata Doamnelor!

--------------------
+
GeorgeB
post 28 Feb 2005, 10:20
Post #38

the 7 stars of Pleiades constellation

blush.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
MAS
post 28 Feb 2005, 10:35
Post #39

Le Bubulateur

QUOTE(GeorgeB @ 26 Feb 2005, 14:29)
1 martie martisoare
8 martie cadou , luat deja biggrin.gif
rusine alora care pun maisnile in fata nevestelor/ prietenelor  251.gif  022.gif
*

Auzi ma la el....Pai cum ma?
masina iti impoaie creierii tocmai atunci cand ai mai putina nevoie de draci???!!! Masina stii ca dai un ban pentru ea (oricat de pretentioasa ar fi) dar stii ca se poarta cu tine cu recunostinta (pe cand femeia e discutabil...)
Sunt sanse mult mai mari sa-ti vezi femeia cu altul decat masina...
Masina de duce si te aduce si iti provoaca placerea aia pentru care ai grija de ea si iti umple inima de bucurie atunci cand vezi ca ii toarce motorul ca o pisicuta smile.gif

Cam asta e varianta de automobilist...

Varianta indragostitului:
Intr-adevar... femeia, daca ai grija de ea, daca stii sa te porti cu ea si stii s-o iubesti, este omul alaturi de care iti faci viata... ea este cea care te hraneste, care te spala, care iti pune o compresa atunci cand ti-e rau... Sa nu intelegem gresit! Femeia nu o folosesti de menajera! ea trebuie tratata cu respect si fiecare gest de afectiune primit de la ea, trebuie tratat cu respectul si cu recunostinta cuvenita... Sunt femei care merita totul... nimic nu se compara cu iubirea si cu lucirea aceea dragastoasa care o vezi in ochii femeii iubite (cei care au iubit(iubesc) si au fost iubiti (sunt iubiti) cu adevarat, stiu despre ce vorbesc wink.gif )

Varianta omului trecut de 40 de ani si care e un pic misogin:

Dupa masini si femei sa nu alergi niciodata... amandoua se strica la un moment dat, amandoua sunt cu toane si li se pune capsa atunci cand nu trebuie, si-n plus, amandoua MANANCA BANI!

Acum fiecare alege ce i se potriveste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by MAS: 28 Feb 2005, 10:42

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
SorinTSI
post 28 Feb 2005, 10:37
Post #40

Membru

Eu ma bazez pe buchetul de trandafiri rosii,si pe sarmul meu de Don Juan. blink.gif
Asta pentru 1 martie,pentru 8 martie o scot in oras.(e fata de la tara laugh.gif )

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
Mache
post 28 Feb 2005, 10:55
Post #41

Chibiț autorizat

Avea dreptate nenea ala care zicea: "Barbatul e cu adevarat indragostit, atunci cand uita cateva zile de masina sa".

Spre norocul meu, sotia e plecata in delegatie toata saptamana. Asa ca... 1 martie vine mai tarziu, la ea. Cred ca vor fi combintate martisorul si cadoul pentru 8. Florile sunt obligatorii!!!

Mai greu va fi cu martisoarele pentru colege, ca a dat zapada si n-am ajuns sa le cumpar din timp (ca in alti ani). Dar, dupa-amiaza, imi fac curaj si ma arunc in troiene ca sa dau de comercianti.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
AIX
post 28 Feb 2005, 11:09
Post #42

quite a regular

La mine situatiunea se prezinta cam asa: de ziua aia a indragostitilor m-am prezentat seara acasa cu una bucata trandafir frumos si o cutie asa-mai-mica de specialitati de ciocolata, plus o rezervare la un restauranta grecesc. Tzatziki dom'le.

Acu' stau si ma gandesc ce sa fie: stiu ca-si dorea un parfum de la Cacharel, Noa pe numele lui (merit un premiu numai c-am tinut minte smile.gif ). Insa trebuie sa mai caut prin punga, parca vad ca ajung la un martisor.

--------------------
. . .
+
costi
post 28 Feb 2005, 11:13
Post #43

Membru autentic

QUOTE(GeorgeB @ 28 Feb 2005, 10:20)
blush.gif
*

Bey ne leshi ?

Ce-a zis frate baiatul asta ca m-a spart !!!!
Auzi "parfum de baiat".....

--------------------
DSN/SLZ
+
GeorgeB
post 28 Feb 2005, 11:17
Post #44

ce parfum de barbat ? blink.gif cine, unde ?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
romulus
post 28 Feb 2005, 11:18
Post #45

Ceeeei? Ti-e ciuda? Ti-e ciuda? Asa suntem noi, mai deosebiti! biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
+
romulus
post 28 Feb 2005, 11:19
Post #46

Hai GeorgeB, ca ei nu stiu...

--------------------
+
GeorgeB
post 28 Feb 2005, 11:31
Post #47

urla invidia in ei ... i-am citit ...

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
Mache
post 28 Feb 2005, 11:38
Post #48

Chibiț autorizat

Bey, modestilor! Va da modestia afara din casa? I-a laudat si pe ei cineva si si-au luat-o in cap... Obraznicii!!!

Si, totusi, glanda criminala secreta, secreta...

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Lexy
post 28 Feb 2005, 11:41
Post #49

Just ME

On topic
Va faceti prea mari probleme cu aceste mici ocazii de primavara..daruiti din suflet si o sa stiti ce sa dati...mai ales persoanelor feminine intradevar imortante din viata voastra!

Off topic relativ...
Despre faza cu martisoare la servici mi se pare foarte fortat si ieftin iar faza asta
QUOTE(Lady V. @ 28 Feb 2005, 01:29)
. Nici nu stiti cat ii "comentam" pe cei care nu fac gestul asta de 1 martie si cat...ii tinem minte!( si pe ei si pe saracele consoartele lor indevalmasie, ca zicem ca o femeie desteapta isi trimite iubitul cu martisoare la serviciu)  biggrin.gif Mai ales daca sunt cu noi in birou.
*

mi se pare materialism.Inteleg sa dea martisoare un coleg cu care sunt in relatii mai bune, e mai de varsta mea sau ceva de genul asta.Dar acum hai sa consideram barbatii niste nesimtiti ca ce sa zic nu vin cu martisoare la toate cenzuratrile si uscaciunile din birou...let's get serious! E un gest dragut dar nu o obligatie...parerea mea

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
GeorgeB
post 28 Feb 2005, 11:43
Post #50

dar tu nu esti colega mea tongue.gif

anul trecut am luat 40 de flori si 40 de martisoara blink.gif mi-a luat 2 ore sa le impart ... anul asta sunt mai putine femei in firma la care sunt arondat biggrin.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
romulus
post 28 Feb 2005, 11:48
Post #51

QUOTE(Lexy @ 28 Feb 2005, 12:41)
On topic
Va faceti prea mari probleme cu aceste mici ocazii de primavara..daruiti din suflet si o sa stiti ce sa dati...mai ales persoanelor feminine intradevar imortante din viata voastra!

Off topic relativ...
Despre faza cu martisoare la servici mi se pare foarte fortat si ieftin iar faza asta
mi se pare materialism.Inteleg sa dea martisoare un coleg cu care sunt in relatii mai bune, e mai de varsta mea sau ceva de genul asta.Dar acum hai sa consideram barbatii niste nesimtiti ca ce sa zic nu vin cu martisoare la toate cenzuratrile si uscaciunile din birou...let's get serious! E un gest dragut dar nu o obligatie...parerea mea
*

Cenzuratele si uscaturile, sunt la o adica si ele femei. Si daca esti si coleg de birou cu ele frumos e sa le dai si lor. Da ce te faci unde sunt 50-60 de colege, si ai relatii (de servici) cu ele in fiecare zi? la care-i dai si la care nu? Ca daca e sa le dai la toate, pana la urma lucrezi degeaba o luna smile.gif

This post has been edited by romulus: 28 Feb 2005, 11:50

--------------------
+
costi
post 28 Feb 2005, 12:06
Post #52

Membru autentic

Pt cei noi pe forum mu-ieri se scrie cum vedeti aici ca altfel iese cenzuratrile;

George tu ai pierdut 2 ore cu 40 de femei, ce m-as face eu cu 400 ? (nu nu lucrez la Apaca!) Cred ca fac over-time smile.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
AIX
post 28 Feb 2005, 12:08
Post #53

quite a regular

Da, dar uite asa ajungi sultan smile.gif

--------------------
. . .
+
Lexy
post 28 Feb 2005, 12:08
Post #54

Just ME

Deci ai de ales mai Romulus: ori pari baiat bun in ochii la toate cenzuratrile si nu te barfeste nici una dupa cum a zis LadyV asa..ori esti genul practic si fair play si dai numai celor cu care ai relatii mai apropiate(de natura jobului sau ma rog la fiecare cum e) ...Si cu painea intreaga si stomacul plin nu se poate(parca asa era proverbul)

Uite la noi in firma de 1/8 martie la femei le da liber..bine cateva o sa venim ca avem de lucru,dar in alti ani cand nu veneam pe 2martie se gaseau colegi care sa dea martisoare -de ce c?ca le facea placere..si nu de obligatie...si crede-ma ca cei care nu au dat nu au fost privitzi nu stiu cum-cel putin nu de mine....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Lolek
post 28 Feb 2005, 12:11
Post #55

Ignorog

In vremuri ca astea multumesti cerului ca nu te-a facut mecanic la APACA...

brrrrrrrrr

Pai sa va zic eu o chestie: la mine cel putin, daca e sa dau martisoare la 40+ colege angajate, in mod clar gestul in sine nu mai are acceasi importanta, din punctul meu de vedere.

Adica daca e sa o iei dupa martisoare "importante" si martisoare "sa fie", se cam duce prafului toata chestia...mai ales ca stiu micile rautati de genul "mie mi-a dat unul mai cu smotocei, e clar ca ma apreciaza mai mult decat pe aiureala aia de la Vanzari", cand de fapt nici prin cap nu mi-a trecut sa fac o atare diferentiere (soarta...).

Adica nu-mi place heirupu' asta cu "sa decoram toate inaintarile cu bolduri", dar il fac, ca stiu cu ce am de-a face, in principiu...si chiar iese, daca gasesc si niste floricele care sa nu aduca cu dieta eroilor X-Men.

Asta e, 1 Martie, rabdam...

dar de 8 nici sa n-aud! de 8 numai cine vreau eu primeste ce cred eu ca se potriveste, hasta la vista, babe!, sa am si eu satisfactia lucrului bine facut si potrivit propriei intentii.

This post has been edited by Lolek: 28 Feb 2005, 12:12

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Radduu
post 28 Feb 2005, 12:16
Post #56

Membru autentic

"am intalnit si fete din categoria asta, pe care eu le-as numi materialiste"
..pai toate femeile sunt materialiste dry.gif

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Lolek
post 28 Feb 2005, 12:22
Post #57

Ignorog

QUOTE(Radduu @ 28 Feb 2005, 12:16)
"am intalnit si fete din categoria asta, pe care eu le-as numi materialiste"
..pai toate femeile sunt materialiste dry.gif
*

sa vezi ce materialist sunt eu de ziua mea cand primesc inca un after-shave "Orsova - stationare" pe care-l adaug la colectie, alaturi de deodorantul "Caraibe Man" si samponul "Kur - pentru par normal"... (Kur e cu "u" cu doua punctulete pe care nu stiu si nici n-am chef sa le amplasez acuma...)

This post has been edited by Lolek: 28 Feb 2005, 12:23

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
costi
post 28 Feb 2005, 12:23
Post #58

Membru autentic

Pe bune Radule ?
Maaaaaama ! Am trait degeaba !
Eu credeam ca ma iubeste (femeile) si e moarte dupe mine !

Beeeeey materialistelor !!!!!

--------------------
DSN/SLZ
+
Radduu
post 28 Feb 2005, 12:31
Post #59

Membru autentic

Pai lasa ca le iubesti tu pe ele... laugh.gif

--------------------

+
Pedro
post 28 Feb 2005, 12:40
Post #60

Membru autentic

Eu maine imi ridic fiara 1300 din service si drept urmare voi fi in concediu.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:53
Forum Renault