Se apropie 1 Martie!, Ce le luam femeilor din viata noastra?
![]() ![]() ![]() |
Se apropie 1 Martie!, Ce le luam femeilor din viata noastra?
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Cineva scria mai sus ca asteapta impresiile fetelor de pe forum...........asa ca va spun si eu ce m-a invesetit astazi. Faptul ca seful meu, care este un tip foarte sobru si tacut,a venit astazi zambind si ne-a oferit cate o floare fetelor din firma.Avand in vedere ca el zambeste extrem de rar, mi-a picat tare bine zambetul care a insotit floarea.
Si multumesc pentru urari "ursilor morocanosi si ursuzi" ![]() |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
George
![]() Anul trecut mi-a dat un buchetel de ghiocei si m-am bucurat la fel de mult pentru ca george mai repede cumpara un cadou care il lasa lefter decat flori! tatal meu m-a sunat de dimineata sa-mi ureze la multi ani pentru martisor! Unicul meu angajat-barbat a fost chiar simpatic cand eu m-am oferit sa-i dau liber azi si pe 8 martie! Mi-a spus ca s-a obisnuit cu ideea ca lucreaza numai cu femei!Saracul, are sefa femeie si lucreaza cu alte trei fete! Alti prieteni au sunat si ei si e chiar placut ca cineva sa se gandeasca la tine si sa-ti faca o urare fara a fi obligati sa faca astfel! Multumim pentru urari si, desi barbatii nu sunt sarbatoriti de 1 Martie, exceptia este baietelul lui Ashu, eu va urez si voua o primavara frumoasa si plina de bucurii! O sa aiba grija de voi iepurasul de Pasi! This post has been edited by madalina: 1 Mar 2005, 11:50 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Cineva scria mai sus ca asteapta impresiile fetelor de pe forum"
Eu am zis. Sa inteleg ca sint "cineva"? Muaaaamaaaa ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am primit martisorul in avans de la boyfriend:)..Mada crezi ca au fost impreuna la cumparaturi?
![]() Multumim de urari...si sa vina primavara in sufletul tuturor! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La Multi Ani tuturor fetelor de aici de pe forum, sanatate, fericire si multa multa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Tuturor domnisoarelor si doamnelor de pe acest forum le doresc multa sanatate, viata sa le fie o permanenta primavara, sa fie asa cum vreti voi, cand vreti voi, unde si, mai ales, cu cine vreti voi!
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 December 04 ![]() |
Mi se pare mie sau "ursii" astia nu mai sunt asa de "morocanosi si ursuzi"?
Sa fie primavara de vina?..... ![]() Multumim, ursuletilor, sa aveti si voi parte de dragoste si tot ce va doriti. |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mooooor ! mooooorrrrrrrr ! mooooooooorrrrrrr !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Hopa cum au inceput sa rasara domnisoarele (doamnele?!) pe forum
![]() Se pare ca baietelu' lui Ashu o sa primeasca si el cadouri de 1 Martie ... nu numai prietena lui ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
"Se pare ca baietelu' lui Ashu o sa primeasca si el cadouri de 1 Martie ... nu numai prietena lui"
Abscons rau ! Tu stii ceva si nu ne spui ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 1 Mar 2005, 12:44) Bre. Invers, bre. ![]() O primavara simpatica domnisoarelor/doamnelor de pe forum si sa ne intoarceti si noua zambetele astea asa, din cand in cand, ca sa aveti un surplus de bucurie cand ne-om zambi iar la voi, fara sa fie vreo ocazie deosebita la mijloc, ca sa aiba viata culoare, si a voastra, si a noastra, dimpreuna. @costi: un masaj cardiac ceva? This post has been edited by Lolek: 1 Mar 2005, 12:56 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
@costi: Era un banc cu "cineva"...."Sunt cineva la mine in casa.Cineva duce gunoiul,cineva spala vasele......"?
![]() |
--------------------
Dacia
|
|
costi |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
thea |
![]()
|
Hai,mai Costi,doar nu te-ai suparat! :">
|
--------------------
Dacia
|
|
costi |
![]()
|
Nu m-am suparat
![]() Bottom line: - madalina - thea - pufu - Lexy - Lady5 ![]() Atit ? A si mai este Body ![]() Slabut, slabut ..... Asta e! Sa ne traiti sa va inmultiti ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Hai ca vad ca a iesit soarele si nici zapada nu-i prea mare !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
QUOTE(costi @ 1 Mar 2005, 12:40) Sper sa-l puteti vedea pe Costi.... ![]() Attached File(s) ![]() |
-------------------- |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
eu am cumparat azi cadou si pentru 1 martie si pt 8 martie. Pe langa flori am mai luat, constient de riscuri, un parfum; si am ales unul care imi place mie (Versace Metal Jeans) si sper sa-i placa si ei. Daca nu o sa ii placa, asta e, va aprecia intentia. Dupa atatia ani am ajuns la concluzia ca nu merita sa strici sarbatoarea zbuciumandu-te pt cadou. Nu inseamna sa fii zgarcit sau dezinteresant, dar cumpararea nu trebuie sa devina o corvoada. De exemplu eu de martisor am primit-o pe ea, adica am gasit-o cand am ajuns acasa doar cu un snurulet de ala de martisor in jurul gatului
![]() |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 28 Feb 2005, 14:11) In general femeilor din ziua de astazi le cam fac ochi ca girofaru in prezenta unui smecher plin de bani si am observat ca asta se intampla chiar in cazul unor domnisoare titrate si destul de educate. Bineanteles ca majoritatea nu vor face altceva decat sa nege treaba asta care din pacate ramane tot in picioare. Draga Pedro, pe o scara de la 1 la 10, un barbat smecher si cu bani la mine ia 8. Ca sa ia nota maxima mai trebuie sa fie aratos si sa aiba suflet mare. Deci nu negam ca ne plac barbatii smecheri si cu bani (a nu se citi smecheri de cartier) , asa cum nici barbatii nu neaga ca le plac, de pilda, blondele cu picioarele pana-n molari. Ceea ce conteaza, insa, in ochii unei femei este ca acesti barbati apar ca avand coeficient de protectie sporita. Si carei fete nu-i place sa fie protejata si rasfatata? Asta nu inseamna insa ca ne place orice barbat cu bani si nici ca ne poate placea numai un barbat cu bani. Ne place si unul care intuim ca e suficient de inteligent si capabil sa produca mai tarziu, ceea ce nu are acum: confort material. Adica unul cu resurse mentale si resorturi intime de invingator. Stii, eu consider ca perechea cea mai potrivita in ziua de azi este cea formata dintre o femeie cu trecut si un barbat de viitor. Pentru ca un barbat cu potential isi materializeaza mai bine potentialul langa o femeie care stie ce vrea de la viata si de la partenerul ei. O femeie superioara intelectual miroase looserul de la o posta si-i da cu tifla, ceea ce o femeie din popor (sau nu mai retin exact cum ai numit-o tu) nu face, pentru ca ea nu prea are de unde alege si atunci ia ce i se ofera, de frica sa nu ramana nemaritata. Dar hai ca am facut prea multa teorie pentru a zice atat: faptul ca tie ti-a dat in scarba placerea de a face daruri femeilor spune ceva despre tine, inainte de a zice ceva despre ele. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
Lady V. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 6 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Separat vreau sa multumesc domnilor de pe acest forum care au fost atat de draguti cu noi: mache, slider, romulus, costi, lolek, georgeb...etc.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- gri perla You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:34 |