pentru bucuresteni, unde s-a mutat Candiano Popescu?
![]() ![]() ![]() |
pentru bucuresteni, unde s-a mutat Candiano Popescu?
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La sectia de politie cu accidente de pe raza sectorului unde s-a produs "evenimentul"... asa cred, deoarece ducandu-ma sa reclam un accident am vazut la respectiva sectie o cutie in care tot venea lumea si introducea chitante de plata a amenzilor... dar merita totusi sa dai un telefon si sa intrebi.... la informatii, la Udriste... sau la Candiano... ca acolo e sediul central al DPR
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De obicei dovada achitarii procesului verbal (chitanta) ar trebui depusa la organul emitent. Adica la sediul trecut in antetul procesului verbal.
Dar sa fii mai sigur ca nu vei avea parte de surprize, inainte de orice, fa o copie a chitantei si pune-o undeva prin casa. Nu se stie niciodata cand te va intreba cineva daca ai platit amenda. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pastreaza acea copie 5 ani de zile ...in caz ca apar erori de sistem pe la ei . Ca eu am platit un radar de 2 ori , cand a trebuit si dupa 2 ani am fost nevoit sa o fac iar pt ca la taxe si impozite figuram cu el neplatit si copie o aruncasem de mult ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 1 Mar 2005, 11:43) Am oprit 3 minute dimineata in Romana sa iau ghiocei colegelor si am furat-o de 350 k pt parcare. Dupa plata amenzii, chitanta nu se mai depune la Candiano Popescu. Si nici la Udriste. Stie cineva unde trebuie depusa?? da-i in puii tai si nu o mai depune nicaierii, pastreaza insa foarte bine chitanta ca sa le-o faci guler cand o sa te mai intrebe de sanatate |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Multam, o sa pastrez o copie ca am mai platit amenzi de 2 ori pe tema asta.
Nu au adresa in antetul de pe PV. O sa intreb totusi la Candiano unde trebuie depusa chitanta. |
-------------------- |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru sectorul 2, la intersectia strazilor Masina de Paine si Reinvierii (langa cimitirul cu acelasi nume). In spatele facultatii de medicina (e o facultate particulara). In spatele bisericii care se vede de pe Sos. Colentina
Atasez o imagine a locului. Magazinul Bucur-Obor ar fi in partea de jos a hartii. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze. Post dublu.
This post has been edited by Mache: 1 Mar 2005, 10:46 Attached thumbnail(s) Amenda.JPG ( Size: 126.02k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Nu pot sa vad harta, dar o gasesc dupa descriere, merci.
Totusi, stii sigur ca trebuie depusa pe raza sectorului in care s-a intamplat magaria? (caci o mare magarie a fost.am vrut sa-l intreb daca e ok s-o las acolo 1 minut si a plecat de langa mine. cand m-am intors ma astepta razand. scrisese deja juma' de proces-verbal). |
-------------------- |
|
Mache |
![]()
|
Da click pe harta, sa o deschida intr-o noua fereastra. Eu am buletin de sector 2. Si acolo m-a trimis politistul care mi-a dat amenda, pentru ca nu vazusem indicatorul "Obligatoriu inainte" - adaugat nopatea (cu o zi mai devreme trecusem pe acolo si nu era!).
This post has been edited by Mache: 1 Mar 2005, 11:00 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce tot vorbiti aici? Eu n-am dus nici o chitamta nicaieri niciodata. Le platesc si le pun bine.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
Costi, procesul-verbal impreuna cu chitanta, se trimit la organul de politie care a emis procesul. Asa e regula.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa faca bine sa se lege la serverul alora unde platesc amenzile ca de la mine n-or sa primeasca niciodata vreo chitanta.
Porcii dracu', nu le-ar mai muri multi inainte ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, stiu si eu de varianta asta ... ca vorba aia se pot trimite prin posta - scrisoare simpla, si daca nu le-a ajuns , vai ce rau imi pare, le prezinti copiile celor de la taxe si impozite si le inchizi gura ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai daca iau amenda la Satu Mare, ce fac? Ma duc sa o duc, acolo?
Mai, dar n-ar face astia ceva simplu si clar. N-am vazut cita prostie in tara asta. Am platit-o, ce chitanta ce scrisori. Banii aia intra intr-un cont, ce o fi greu? |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Se lucreaza oameni buni si la capitolu' asta. Aveti rabdare.
Am platit saptamana trecuta o amenda la taxe si impozite sector 1 si am avut surpriza sa constat ca s-au mai schimbat lucrurile. Adica evidenta amenzilor a fost introdusa intr-un program comun cu impozitul datorat pe cladiri si auto. Deci, de acum inainte cand mai trimit cei de la politie procesele verbale la DITL-uri, aici se poate constata foarte usor daca s-a platit amenda respectiva si nu va mai trimite nici o instiintare de plata respectivei persoane. Bine, asta implica sa platesti acolo unde ai domiciliul si organele respective sa aiba o astfel de evidenta. Sau sa se faca oarecum o baza de date comuna, lucru ce mi se pare iesit din schema momentan Exista si varianta sa aveti surpriza sa vreti sa va platiti impozitele si sa vi se ceara sa platiti si vreo amenda de circulatie, asta e. Nu stiu in celelalte sectoare cum se procedeaza. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Cel mai important este sa pastrati copiile PV si chitantei de plata ... toate ... nu de altceva dar treaba se rezolva finalmente tot la taxe si impozite cand vrei sa vinzi ceva casa, masina pentru ca domnii sau doamnele de acolo nu o sa iti dea liber la vanzare decat dupa ce vii cu copiile tuturor amenzilor luate in timp, la care organul emitent nu a primit, a pierdut, nu a radiat din calculator, a uitat, ... amenda primita ... bafta la indosariere ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Stefan.A |
![]()
|
bai frate zici ca nu-i adevarat.
dupa ce mi-a dat amenda degeaba, imbecilu de politai mi-a scris 1.02 pe procesul-verbal. 1 februarie adica, in loc de 1 martie Deci la CEC nu-mi primesc astia jumatate din minim, adica 350k. Acuma tre' sa platesc 700k pentru c-am luat ghiocei de 20k. Va doresc o zi mult mai buna ca a mea. |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cauta-l pe Garcea.
Ma da chiar ca sunt prosti ca noaptea. Pe bune. |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
Ai nimerit unul cu carte dar neatent.
Astia-s programati sa scrie 29.02. A mai fost un caz similar pe aici. Sint loviti rau.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Oare nu s-o putea contesta? Daca amenda aia a ta din 1.02 se afla in chitantier intre una de pe 28.02 si una de pe 01.03? Eu zic ca e discutabil daca se merita pt 350k lei, insa amenda are o serie. Politaiul are un chitantier. Cred ca se poate contesta neintocmirea corecta a PV.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bomicabomic |
![]()
|
Normal ca exista, de aceea i-am zis sa-l caute pe Garcea.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 1 Mar 2005, 15:38) bai frate zici ca nu-i adevarat. dupa ce mi-a dat amenda degeaba, imbecilu de politai mi-a scris 1.02 pe procesul-verbal. 1 februarie adica, in loc de 1 martie Deci la CEC nu-mi primesc astia jumatate din minim, adica 350k. Acuma tre' sa platesc 700k pentru c-am luat ghiocei de 20k. Va doresc o zi mult mai buna ca a mea. norocul tau, da o raita pe aici: www.amenda.ro , vezi cam pe unde te inacadrezi si dale mumu la gabori. de data asta o merita cu prisosinta This post has been edited by tarzy: 1 Mar 2005, 15:01 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
costi |
![]()
|
bine mai tarzy si acuma o pui !
super site! abia astept prima amenda &*%&$#()( de nenorociti ! auziti da la mitive de nulitate n-am vazut "timpenie congenitala"; ma duc sa ma mai uit o data ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu nu am trimis chitantele niciodata si am 3 amenzi dintre care 2 identice la diferenta de 2 zile . le tin in torpedou cu tot cu procese verbale
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Stefan.A |
![]()
|
too late.
l-am cautat de mi-au sarit capacele. am fost la Udriste si-mi zice unu: " da' cat e ceasu?! a doo, stati p'aici ca pe la 3-4 vine el.." zic: "sa mori tu! pai nu ma grabesc, pot sa stau pana maine. da' acum unde e. " "pai ar trebui sa fie pe la Romana daca acolo v-a amendat" si l-am cautat pe prost in Romana de mi-a venit rau, l-am gasit si mi-a modificat data de pe procesul verbal. ma voi uita totusi pe link-ul ala cu amenda.ro merci |
-------------------- |
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Stefan.A @ 1 Mar 2005, 17:33) too late. l-am cautat de mi-au sarit capacele. am fost la Udriste si-mi zice unu: " da' cat e ceasu?! a doo, stati p'aici ca pe la 3-4 vine el.." zic: "sa mori tu! pai nu ma grabesc, pot sa stau pana maine. da' acum unde e. " "pai ar trebui sa fie pe la Romana daca acolo v-a amendat" si l-am cautat pe prost in Romana de mi-a venit rau, l-am gasit si mi-a modificat data de pe procesul verbal. ma voi uita totusi pe link-ul ala cu amenda.ro merci imi pare tare rau, eu zic totusi sa incerci cu anularea PV pe motiv ca-i mazgalit, daca ai timp sapa un pic, sunt sigur ca o sa gasesti ceva care sa te ajute. te cred ca suma nu-i mare si o sa f**i ceva timp dar sincer prea te-au intarcat pe degeaba, |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(costi @ 1 Mar 2005, 17:09) bine mai tarzy si acuma o pui ! super site! abia astept prima amenda &*%&$#()( de nenorociti ! auziti da la mitive de nulitate n-am vazut "timpenie congenitala"; ma duc sa ma mai uit o data ! pai eu am gasit-o tot pe acest site, banuiesc ca stii toata lumea de ea. nu te arunca asa repedem, procedura de anulare manaca ceva timp si ... mai este si la mana (ca sa nu zic *ula) judecatorului. ai toate sansele sa nu-ti accepte contestatia mereu. mai bine sa nu ai nevoie. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:13 |