Ce benzina folositi la Dacii si de ce?
![]() ![]() ![]() |
Ce benzina folositi la Dacii si de ce?
juristul2000 |
![]()
|
||
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|||
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
mai oameni buni,eu am Supernova mea din 2003,sh. de cand o am ,97-98% am mers pe Petrom 95,din Braila,Brasov, Slobozia,Plaoiesti,pe unde m-au purtat nevoile.
nu am constatat absolut nici o problema la mersul motorului sau la consum. pe la injectoare,nu stiu ce se afla,ca nu m-am uitat. de atunci,toata munca mea la masina asta a fost sa-i schimb toba toata,cureaua de distributie la 60000 si sa reconditionez o planetara.....in 2 ani de zile in care numai eu am facut 41000 de km. acu parca as trece si eu la Efix dar nu stiu ce sa fac. si mai stiu o vorba:"daca un lucru merge bine nu-l schimba". totusi as incerca Efixul pentru o eventuala curatare a injectoarelor. a folosit cineva Efix pt un timp relativ mai lung?ne poate impartasi cineva impresii din propria experienta,nu din carti,reclame si din "auzite". va multumesc frumos |
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Eu de obicei alimentez la MOL benzina de 95, insa ultimele dati am alimentat la Petrom si jur ca nu o voi mai face!Motorul la relanti nu merge lin ci turatia ba scade ba se mareste lucru care la benzina MOL nu s-a intamplat!
Cred ca o sa incerc si EFIX poate e mai bun decat cel de la MOL. Benzina 99 nu cred ca isi justifica pretul. |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
efix si lukoil sunt cele mai bune
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
bucluc2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 12 November 05 ![]() |
![]() This post has been edited by bucluc2004: 7 Mar 2007, 21:15 |
--------------------
Dacia
1410
- BC-02-KBZ ___----___<<<<HEAVEN CAN WAIT ~ BELT UP>>>>___----___
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Recomand lukoil daca vrei senzatii tari.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
pt berline recomand rompetrol efix si lukoil daca vreti sa schimbati carb
![]() Petrom si Petromv - Premium 95 fara plumb si carrera 95 fara plumb cea mai buna benzina |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
IONICA71 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 December 06 ![]() |
Salut voios la benzinari. Pana acum 1 luna mergeam pe fara plumb si numai de la PETROM. Intamplator ,am mai multe drumuri de facut pe Galati -Pitesti, in perioada urmatoare, si am facut card la Rompetrol. Am bagat numai Efix, imi permite cardul,cu plata ...........cand oi avea. Parca ar merge mai bine sau e doar senzatia.Poate Efixul face ceea ce spun ei curata .....tot. Pana la proba contrarie .................. merg asa. Have a nice day .......... cum ar spune un chinez
|
--------------------
DACIA
1310
2000- INJECTIE
- GL92EMP Cainii mor de alergatura si prostii de grija altora !!
|
|
IONICA71 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 December 06 ![]() |
Cred ca ceasul site-ului merge pe UE. e 17.40
|
--------------------
DACIA
1310
2000- INJECTIE
- GL92EMP Cainii mor de alergatura si prostii de grija altora !!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
benzina de dacie
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucluc2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
bag ce benzina prind, de unde apuc si cand am bani.
bafta. |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
wyzake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 06 From: Galati ![]() |
QUOTE si eu de vreo 3 saptamani pun numai efix si tot acceasi senzatie (ca merge mai bine) sau doar e o senzatie pe care ti-au facut-o cei de la ROMPETROL cu reclama lor.. ! acuma asteptam sa vedem...dupa o mai lunga utilizare a benzinei EFiX ... daca ajuta...motoru`... macar putin... Am pus si eu de cateva ori efix de la rompetrol pe berlina veche... Se simtea imediat... Era foarte puturoasa (nu stiam de ce)... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster Prestige 1.5 DCI
2012
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Senzatii tari in sensul de incertitudinea atingerii destinatiei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucluc2004 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
|
|
IGGY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 October 04 From: arad ![]() |
top premiun 99
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1410 L
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Benzina efix e cu pb sau fara? Ca vad ca e preferata de cei cu carburator.
Am o curiozitate, daca a incercat cineva asa ceva: In benzinarie sa bagi 10L de benzina de 95 sa zicem si imediat 10L de benzina de 98. Sunt curios daca a facut cineva si ce scrie pe bon, si oare care e cifra octanica a mixturii ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
Până acum vreo 5 luni puneam de la OMV sau, mai rar, MOL. Petrom... doar accidental.
Am pus o dată Efix și... hm... mi-a plăcut. De atunci am pus mereu de la ei, cu vreo 2 excepții (parcă OMV și PetromV). N-aș zice că în cele două excepții mașina a mers altfel. Dar tot Efix pun. Nu m-a influențat topicul ăsta. De fapt azi l-am văzut prima dată. This post has been edited by egox: 4 Apr 2007, 18:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
IGGY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 October 04 From: arad ![]() |
Se prea poate Sony sa fie cu mzici tu, dar sa nu uitam ca momentan e benzina cu cea una din ceel mai ridicate cifre octanice de pe piata romaneasca. Nu stiu daca ai incercat-o , dar asa ca si sofer, se poate oserva ca motorul iti merge mult mai lin si mai linistit, sa nu vorbim de faptul ca arderea e mai completa, mai putine depuneri prin camerele de ardere , galerii de admisie, carburatoare si tot meniul... Si in plus fiind cifra octanica mai mare nu prea iti intra in detonatie, ma rog daca ti-e reglat cat de cat corect.Ideea e ca nu se simte cine stie ce crestere de putere sau mai stiu eu ce 100 de cai dintr-o Dacie, dar merge mai bine ca si cu alte benzina (euroluk98, ecoprmium95, sau molul de 98)
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1410 L
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Petrom si OMV. Rare ori LUK Oil . Benzina 95 fara plumb , dar nu am simtit vreo diferenta intre cele 3 firme la calitatea benzinei ...
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Lukoil sunt cei mai sarlatani! Evitati cat puteti LukOil si Rompetrol! Baga apa cat cuprinde
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
Sony |
![]()
|
IGGY, nu vorbesc din auzite, ci din ceea ce am experimentat eu.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IGGY |
![]()
|
Sony si eu ceva experienta, si putine cunostiinte aprofundate.Ma rog gusturile nu se discuta nu?
![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
1410 L
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
benzina rapanoasa
![]() si le nustu toti va vaitati ba aia ba ailalta ,eu bag de ani de zile de la petrom 95 fara plumb si nici o problema ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 10 Apr 2007, 00:34 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De 98 de la Lukoil.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
omv din Oradea, de pe decebal, de 95 si de 100, depinde cat am in buzunar..juristu_2000 unde zici ca alimentezi cu multlaudatul efixx ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
bucluc2004 |
![]()
|
EfiXX apartine ROMPETROL>
|
--------------------
Dacia
1410
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am avut ce face și am zis să mai încerc și alți carburanți ... așa că am făcut plinul cu SuperEuroLuk 98 de la LukOil. Rezultat: transformarea motorașului meu 1.6 într-unul 1.4
![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 19:29 |