Forumul DaciaClub A FOST AMENDAT, Curtea de la Haga a hotarat, MODERARE EXCESIVA
![]() ![]() ![]() |
Forumul DaciaClub A FOST AMENDAT, Curtea de la Haga a hotarat, MODERARE EXCESIVA
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
@logan1.5dci: Șoferul internat la urgențe Craiova era bătut sau băut?
Ori din ambele că e mai sănătos? @vis-a-vis: Un ban de aur cu sigla BNR aș lua … This post has been edited by Squirrel: 1 Apr 2009, 10:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Corect gramatical:
Șase moderatori în zonă! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Multimea e in delir ina Bucuresti
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
SARITI, l@u l-a muscat de cap pe vis-a-vis.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Imnul de lupta
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
13 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
11 Members: slaiciprian, daniro, V a L y O, FLP, Squirrel, bradone, cosmin_2300, verde57, ceribros, BlaueCorsa, vet aia doi guest sunt moderatorii care intra incognito? |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt undercover.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
16 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users). se inmultesc. ar trebui taiat netul la socola tower.
15 User(s) are reading this topic (4 Guests and 1 Anonymous Users) dar anonim cine e? argon? This post has been edited by slaiciprian: 1 Apr 2009, 10:52 |
--------------------
dacia
1310
|
Squirrel |
![]()
|
Haoleo! Recesiunea e mare!
Dacia a renunțat la producția de autovehicule și a trecut la biciclete! 298153l-576x432-h-6d36e3af.jpg |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
se inmultesc. ar trebui taiat netul la socola tower.
![]() Eu inchei aici, ca mai am si treaba. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
slaiciprian |
![]()
|
Du intrat moderatorii unii parasesc corabia???
|
--------------------
dacia
1310
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Rezolvat, este WiFi la Socola tower. Reporting live.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
ATENTIE, se pare ca moderatorii si-au recapatat drepturile. Numai ce era sa ma baneze unul, dar nu stia ca sunt INTANGIBIL.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mda... m-am speriat o leaca... am crezut ca m-am imbogatit cu un ban
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Sincer, nici nu am stiut ce e , acum stiu si eu cum e.
![]() Mentiune pentru carcotasi : Nu ma laud! |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
care e faza ca a venit dimineata politia la mine cu scandal caini, etc, mi-a luat calculatorul si Dacia si pe mine m-au umflat in duba. M-au tot interogat, care sunt relatiile mele cu moderatorii DC, au zis ca ma baga in puscarie daca nu dau detalii despre nus ce trafic de piese auto si ca au nus ce dovezi si ca imi fac dosar penal. Abia amu am scapat. Wtf?
![]() ![]() This post has been edited by kog: 1 Apr 2009, 16:09 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
@ Membru cu plete
Da mai ai pletele sau ti le-au tuns ![]() Vezi ca era avocatul ala pe langa sediul DC. Poate te poate ajuta. |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
E PACALEALA DE 1 APRILIE ASTA MAH....
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu cred, e prea serioasa treaba.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu cred ca e pacaleala.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Criza de la Socola Tower se extinde
Grupul de protestatari aflati in fata sediului iesean al DaciaClub a crescut spectaculos, ajungand la cateva zeci de mii de persoane. S-au inregistrat incidente minore, sapte masini fiind incendiate, sase scutieri batuti, cinci geamuri sparte, patru luni, trei saptamani si doua zile. Un elicopter a fost vazut decoland de pe heliportul din varful Socola Tower, aparent avandu-l pe moderatorul GoGu la bord. Protestatarii au huiduit copios la decolarea aparatului, scandand diverse lozinci anti-moderatoriale. Doua batalioane de jandarmi au fost trimise la fata locului. Din nefericire, starea carosabilului nu a permis acest lucru, momentan autocarul jandarmilor fiind blocat in gropile din Canta. Primarul a declarat ca acest lucru se datoreaza vitezei excesive si lipsei de atentie a conducatorului auto. "Toate gropile sunt semnalizate, conform legii, cu urme de franare", a declarat edilul municipiului Iasi. Intersectia strazilor Socola, Ticau si Dancu este in continuare blocata de Loganurile protestatarilor. This post has been edited by BlaueCorsa: 1 Apr 2009, 16:56 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
e groasa rau. Ma duc pana la magazin sa-mi fac ceva provizii si 4 zile nu mai cobor din padure, poate se mai limpezesc apele. La radio numa asta se aude Socola Tower in sus si i jos. Au inceput sa sune si sirenele antiaeriene, cred ca se face o simulare a unei situatii de urgenta. Cade si curen
This post has been edited by kog: 1 Apr 2009, 16:58 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() <span class='edit'>1 Apr 2009, 18:05:</span> Se pare ca merbri DC au avut ceva probleme,elicopteru care trebuia sa vina sa-i ia pe cei dupa sediu DC bucuresti ,nu a mai ajuns .Inca e dezbatere pe strazi traficu e blocat.jandarmi nu mai fac fata. <span class='edit'>1 Apr 2009, 18:08:</span> In Galati situatia se agraveaza.se pare ca loganisti calca tot ce le iese in cale.Totu e blocat si toti vor sa fuga din oras cat mai repde.Politia face echipa cu tiganii. Imagini live . This post has been edited by C@talin: 1 Apr 2009, 17:10 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 1 Apr 2009, 16:35) Tu crezi ca de glume ne arde noua? Pe kog l-au luat prima oara, ca se stie ca astia cu 1300 sunt revolutionari de tip comunist... eu zic sa-ti retragi masina in garaj, sa scoti benzina si sa pregatesti cocktail-urili . Ca nu mai dureaza mult pana se extinde. Care puteti sa-i duceti un generator, un dinam ceva lui kog? In Timisoara e inca liniste, dar mie mi-e ca tab-urile alea parcate in colt n-o sa mai f u g i t iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:12 |