lichid parbriz
![]() ![]() ![]() |
lichid parbriz
AG09KLU |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai luat lichid de frână...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ia vezi daca nu scrie pe bidon ceva cu "coolant"
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AG09KLU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am luat lichid cefalorahidian ...scria pe el glass cleaner......si nici nu mai iese...au trecut cam 5 spalari de atunci si se vede doar o mica imbunatatire....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit aceeasi zeama galbena de la Petrom si nu am avut probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AG09KLU |
![]()
|
eu o sa o duc la polish .. sper sa iasa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta s-a mai discutat, e de la lichid si se intampla si la case mai mari.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
AG09KLU |
![]()
|
si cum iese ... exista alta solutie in afara de piatra si polish?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Piatra e soluția dobitocului, care apoi va înjura că s-a mărit prima de asigurare.
|
--------------------
-
-
|
|
AG09KLU |
![]()
|
HAHAHAHAHA
a dobitocului a cui o fi....nu stiu cate asigurari stii tu...dar iti zic sigur ca nu se modifica nimic la prima pentru o capota ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
DMP |
![]()
|
Dupa ce o vor vopsi meseriasii din reteaua Dacia, sigur o sa iti para rau ca ai dat cu piatra.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AG09KLU |
![]()
|
acum nu ca vreau sa fiu gigi contra dar si la prima vopsire tot in reteaua dacia a fost facuta...si am mai vazut tablarie vopsite si spre surprinderea mea aratau chiar bine....
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Lichid-Spalare-Par...ml#entry1733717
Poate te ajuta cu ceva parerile forumistilor pentru viitor. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai era un topic unde cineva spunea ca lichidul e tinut la soare prin benzinarii si isi pierde proprietatile. Eu am patit-o la Focus cu lichid din ala scump de la Mol si OMV. Si la Logan era la fel, faptul ca e vopsita capota sau nu n-are nici o legatura. Deci poti sa vopsesti capota pana te saturi, tot aia e.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Eu nu inteleg de ce va complicati cu zemele de la Petrom sau alte statii de alimentare (si scumpe pe deasupra) cand in super-marketuri gasiti la bidoane de 5 litrii la preturi fara concurenta si foarte bune calitativ pe deasupra. Eu cel putin numai din asta bag in vasul de la strop gel si nu am avut niciodata probleme de genul asta.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Como |
![]()
|
Lichid de la super-market pe care scrie "dupa utilizare spalati imediat capota"?
![]() AG: poti sa o rezolvi cu scratch remover si o carpa (investitie de max. 20 de lei); in plus poti incerca sa mai diluezi lichidul cu apa demineralizata. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Repet: eu nu am avut nici un fel de probleme cu lichidul de la super-market niciodata. Nici o pata, nici o decolorare sau mai stiu eu ce ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La un lichid ieftin uitat undeva intr-un colt, am observat o cantitate mare de impuritati care erau depuse pe fund la amestecare acestea tulburau serios.
|
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
mie mi-au ruginit/oxidat grilele de aluminiu din cauza la lichidu de parbriz, vopseaua a scapat din fericire
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aluminiul nu oxidează.
|
--------------------
-
-
|
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba eu cred ca se oxideaza, fara insa a se deteriora (se matuieste) daca este netratata suprafata.
Dar despre ce grile e vorba? oricum ar fi oxidat indiferent de ce foloseai ca lichid. This post has been edited by AutoVic: 2 May 2009, 20:40 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AutoVic |
![]()
|
Au oxidat puternic, cred ca e si problema de productie la mijloc.
Ai incercat cu polish sa vezi daca se amelioreaza? Dar nu cred ca e de la lichid, nu prea ajunge acolo lichidul de la spalatoare... |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
Asa au zis cei de la reprezentanta, ca este din cauza lichidului de parbriz.
A trebuit sa cumpar grilele eu. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Esti sigur ca sunt din aluminiu?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Gingis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 August 08 ![]() |
Alea sant de tabla(fier nu aluminiu),dar datorita slabei "placari" cu inox si cred ca datorita sarii de pe drumurile patriei au oxidat(ruginit).
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- XX-00-YYY
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 16 Apr 2009, 18:18) Repet: eu nu am avut nici un fel de probleme cu lichidul de la super-market niciodata. Nici o pata, nici o decolorare sau mai stiu eu ce ... Si eu folosesc de foarte mult timp lichid din supermarketuri si nu am avut probleme pana acum. Ce-i drept, s-au infundat o data duzele, dar acum nu stiu sigur daca e de la lichid sau de la impuritatile din bidonul masinii. Pe de alta parte, tot din supermarket, am cumparat lichid de parbriz pentru iarna si de fiecare data cand aruncam pe parbriz imi imputea masina a alcool sanitar. Cat de curand trebuie sa rezolv cu filtrul de aer dar tot mi se pare iesit din comun sa miroasa atat de puternic a spirt... |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
AutoVic |
![]()
|
Ei, mergeti la Mol si iarna au lichid de parbriz cu miros de scortisoara si mai e si de calitate
![]() |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:18 |