[VAND] Piese de pe un logan dezmembrat la 9000km., pret de supermarket !
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese de pe un logan dezmembrat la 9000km., pret de supermarket !
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Jentile le mai ai ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tomu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 February 08 ![]() |
UP !!!
ansamblu punte spate ! 300ron !!!! punte fata (bascule, fuzete, discuri, etrieri, placute, arcuri, amortizoare bara stabiliz) 700ron !!!!!!! instalatie servo-directie 750ron !!!!!!!!!!!!! 23 Apr 2009, 22:30: UUPP!!!! This post has been edited by tomu: 23 Apr 2009, 22:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
|
|
milibey |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 May 07 From: Ploiesti ![]() |
ornamentele de plastic din interior la stalpii de la parbriz le ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus Albrecht AE4200 RO si MEGAWAT ML 145
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
Bara din fata din plastic negru o mai ai ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Am o problema cu 2 dintre jantele care le-am cumparat de la tine la pretul fix "aproape noi": sunt descentrate asa ca doresc sa imi returnezi banii pe ele plus 20 de lei plata de la vulcanizare pentru incaltat/descaltat cauciuc. Nu stiu exact cum ai folosit iarna aceste jante. Astept PM de la tine! Sper sa fii intelegator!
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Ma intereseaza stopul stanga spate, daca este pentru versiunea cu semnalizare alba (masina mea e din 2007).
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Shafu |
![]()
|
Si inca astept un raspuns de la tine .....
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
g_dani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 8 September 08 ![]() |
Am scris ceva mai sus ... bara din fata din plastic negru o mai ai ?
|
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVTi 2003 BMW 525 i , 2002
"Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor" |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
[attachmentid=1627520817] [attachmentid=1627520818] sistemul de inchidere al portbagajului?adik piesa aceasta?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Salut
Radiator Racire+Radiator clima+ventilator...la ce pret ii? |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
![]() --------- Group: Members Posts: 115 Joined: 17 April 09 From: ---------- ![]() |
injectoarele mai sunt?cat vrei pe ele?
|
--------------------
------------
------------
----------
- ----------
|
|
Shafu |
![]()
|
Am cumparat jantele de la acest utilizator si dupa ce mi-a garantat ca sunt aproape noi si am platit cu incredere, doua din jante erau descentrate total, repet mi-a garanta ca sunt bune, ca au doar 9000 de km, ca el le-a folosit pentru cauciucurile de iarna s.am.d.
I-am adus la cunostinta faptul ca doua din ele erau defecte iar el mi-a spus ca "trebuia sa imi inchipui ca proveneau de pe o masina care a suferit o avarie sau ca la transportul pana la iasi sau indoit" (ma gandesc sa nu mai spal rotile cu jet de apa ca se pot indoi........). Deci nu va recomand acest utilizator care de altfel nici nu mai raspunde. Numai bine si atentie de la cine cumparati si verificati marfa intai! |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
geo_scream |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 May 09 ![]() |
salutare!m-ar interesa si pe mine spatarul bancheta spate cu tetiere!cat ceri pe el?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005/Ambiance
- B-17-SGY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:38 |