Treba jidaneasca, intamplari cu politia romana!
![]() ![]() ![]() |
Treba jidaneasca, intamplari cu politia romana!
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sincer, nu inteleg de vrei sa spui! Pentru mine "a judeca jidaneste" inseanma a fi eficient, nu o jignire.
Totusi nu asta este problema. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Mai erau cel putin 2 topicuri deschise dar...
Trebuie facut ceva cu cei responsabili de radarul din Cotorca (in afara de a le da iubire pe gura), sunt multe reporturi de balarii, camera e setata sa masoare pe ambele sensuri (nu prea OK), nu trimit poza decat daca-i dai in judecata si (zice-se) ca folosesc functia crop pe fotografii astfel incat sa dea amenda la toti cei dintr-un cadru desi numai unul -probabil- are viteza... Niste marlani. Ar trebui facuta contestatie, sa arate poza, sa vad pe unde scot bulajii camasa ![]() PS: pe bune, daca voi trece vreodata pe acolo voi opri (indiferent de sens) inaintea camerei si voi acoperi numarul... Altfel e riscant. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vi_escu |
![]()
|
Oricum smecherii din Cotorca nu se aleg cu nimic (deci nici cei care au montat camerele). Amenda o voi plati la mine in oras, legea imi permite.
Decat sa fure primarul lor mai bine sa fure al nostru! ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca se confirma ca poti plati in localitatea de domiciliu, atunci anunta-ne.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Se poate plati in localitatea de domiciliu.
Chiar nu se justifica oboseala unui proces pentru 2 puncte, dar daca dai in judecata sigur vei castiga. Mai nasol e ca se judeca acolo unde s-a intamplat. Umbla o vorba, nu stiu cat de adevarata este, ca cica urmeaza, sa se dea o lege prin care, in cazul in care contravenientul castiga procesul, cheltuielile de judecata sa fie imputate politistului care a constatat. Poate asa ii mai responsabilizeaza putin. Posibil sa dezinformez, dar asa am auzit. This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2009, 20:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Cred ca ai vrut sa spui audi Q7?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
1. Am primit 7 astfel de amenzi... una chiar cu 104 km/h.. NU AM MERS IN VIATA MEA CU VITEZA ASTA IN ACEA LOCALITATE!!! avand in vedere ca stiu si camera (merg saptamanal la Buzau). O sa vad ce am de facut..
2. @RADIAN - ai PM (aici a fost un text catre RADIAN, pe care-l pot repune la cerere.. era despre "JIDANI") REVIN asupra amenzii: am sunat acum la POLITIA SLOBOZIA (0243-207.412) si am cerut la "Monitorizarea Traficului". Acolo mi-a raspuns un politist mai tinereal (dupa voce) si l-am intrebat ce tre' sa fac sa depun contestatia PTR. CA EU NU AM MERS NICIODATA CU VITEZA AIA IN LOCALITATE.. bla bla bla.. ala mi-a cerut nr. de inmatriculare ca sa verifice "ca sunt curios"... si normal ca l-am refuzat! apoi mi-a zis ca, ATENTIE: "NU O SA AM CASTIG DE CAUZA NICIODATA, CA ORICUM EL PRELUCREAZA POZELE" si nicio contestatie nu s-a castigat! ca sunt 5000 de contestatii pana acum si nimeni nu a castigat! ce o fi vrut sa spuna cu "ORICUM EL PRELUCREAZA POZELE..."??? This post has been edited by skija: 2 Apr 2009, 17:25 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Adica modifica ce e de modificat acolo in caz de litigiu.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.008 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
porcii, pot sa lipeasca pe alta masina nr meu ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
GoGu |
![]()
|
Mai in gluma, mai in serios, eu zic ca treaba cu acoperitul numerelor in dreptul camerelor e valabila...
![]() Eu va sfatuiesc sa mergeti in asa fel incat sa nu treceti prin dreptul acestor radare simultan cu alte masini, asa, pentru orice eventualitate... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sau asteptati noaptea... si sa nu fie luna plina...
|
--------------------
dacia
1310
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 3 Apr 2009, 14:04) dar cu cat? cu 102? hai, ma la 7 amenzi... tot tu esti ala revoltatu'? sau toate sunt falsuri ale organului? Frate nu are cum.. ma jur.. eu merg saptamanal la Buzau (vineri seara spre Bz, sambata spre Buc.) M-a luat cu: 62/65/61/68/72/62 si aia de 104... Aia de 104 e la ora 11.30 noaptea... nu merg cu viteza aia in localitate MAI ALES NOAPTEA! mi-e teama de biciclisti/caini/betivi/carute.. etc... sunt ferm convins ca nu eu am avut viteza aia! Ce m-a "speriat" a fost ce a zis ala.. CA ORICUM EL PRELUCREAZA POZELE... sunt un pic in ceata.. oricum fac contestatie si va zic ce si cum si daca ma vad frumos in poza (ca in realitate nu prea sunt)... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
slaiciprian |
![]()
|
|
--------------------
dacia
1310
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
GoGu |
![]()
|
Pai da, sunt raportari precum ca, in cazul in care au mai multe masini in cadru, pentru o mai buna sporire a bugetului local, fac crop pe poza si trimit amenzi la toata lumea. Aveam undeva (nu mai gasesc) o copie dupa un PV cu poza in care masina aparea suspect de mare (suspiciune de crop). Daca esti singur in cadru si mergi sub limita (deci camera nu va declansa) atunci nu au ce face. In schimb daca trece unu' de declanseaza camera, nu ar fi exclus ca zgubiliticii aia sa fericeasca pe toti cei din cadru.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si eu mi-am furat-o in Cotorca mai demult! Ma concentram sa depasesc un Logan, aveam vreo 70 km/h si m-a prins camera chiar cand eram langa el.
Nici acum nu mi-a venit amenda acasa. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Io fi venit aluia cu Loganul...
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
slaiciprian |
![]()
|
au vazut dacie din 74... s-au gandit baietii ca oricum nu ai bani de amenda, dar ala cu loganul are...
|
--------------------
dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io cred ca s-au gindit ca e imposibil ca o dacie din 74 sa mearga cu 70, asa c-au trimis-o la Logan.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
mi a venit si mie ceva prin posta din saptamana cand au instalat doua camere pe la Focsani ....nu am luat o de la posta prin octombrie .....pana acum nu a mai venit nimic ce sa fac?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 6 Apr 2009, 12:29 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vi_escu |
![]()
|
Da? Si cu alea montate sa te ia din spate ce faci?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
poate alea-i plac......
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
fac tot posibilul......
![]() daca nu trece ... ![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 6 Apr 2009, 15:08 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vladrehau |
![]()
|
va rugam platiti amenzile ca banii....se duc unde trebuie....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
incearca si ei ,cred ca ii mai crede cineva,mincinosii naibi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:25 |