UCRAINA, Sugestii
![]() ![]() ![]() |
UCRAINA, Sugestii
don_racom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Singura sugestie pe care ti-o pot da este: NU TE DUCE !!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mergi la Odessa ca ai ce vedea.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
de ce domnule Marty?
si inca o intrebare. aia au prize ca a noastre? pot incarca un pda, tel, etc cu stecher de-al nostru? multumesc si acuma am observat ca nu s-a schimbat ceasul pe forum. ![]() This post has been edited by don_racom: 2 Apr 2009, 20:53 |
--------------------
DACIA
Solenza
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Voiai sa te lauzi ca treci granita sau ce ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
don_racom |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
acu' mult timp cand am fost eu tin minte ca mi-a placut foarte mult, in zilele noastre nu stiu cum e, dar am auzit ca e minunat. Daca ajungi in Crimea sa treci neaparat pe la castelul Swallow's Nest, nu e departe de Yalta. Multi care au fost in Ucraina au ramas surprinsi ca se asteptau la ceva nasol, si au ramas cu un gust amar cand s-au intors in Romania de kkt, nici nu se compara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ia cu tine euro si du-te in bazarul din cernauti. e ieftin, marfa este cam orice. mai este ieftina benzina. cam 5 grivine, o grivina o sa iesi in jur de 4000-4200, depinde unde schimbi, la bisnitari sau la casa de schimb.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
antares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
poate te ajuta asta
|
--------------------
...
...
...
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am fost si eu acum 14 ani pe acolo.
Stai linistit, prizele sunt ca la noi, tensiunea si frecventa aceleasi ![]() Mie mi-a placut ca era curatenie, ca in centrul unui oras (Vinita, daca nu m-a lasat memoria), aveau o fantana arteziana populata cu rate pe care nu le manca nimeni, ca pe vremea aia aveau moneda f devalorizata si intr-un magazin am vazut un Nissan (de teren, dar nu mai stiu modelul), caruia nu i-am putut citi pretul pentru ca avea mult prea multe cifre. Si multe femei frumoase. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
tre' sa stii cateva lucruri. cum e cu "traditzia"
1. te opreste politia pe strada. dai 10 grivine. eu nici salut nu mai spun, dau banii si plec. 2. radare. stau ascunsi prin boscheti, au radare din alea pistol. la radar vezi ca se cotizeaza mai mult, cer si 100 de euro, negociabil, la viteza mare. nu au radare in masini, eu nu am vazut inca, dar am vazut masina de politie franand brusc de la 100 la 0, politaiul sarind din ea drept cu radarul spre tine. la linia ferata opresti. 50% e un politai ascuns dupa o tufa, un copac, o masina. 3. la ei se da spaga in vama. LA INTORS OBLIGATORIU SA MAI AI 50 DE GRIVINE IN BUZUNAR. |
--------------------
dacia
1310
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
De asemenea ai mare atentie pe unde iti umbla rinichiul. Fi cu ochii pe el pt ca s-ar putea fuga pe undeva prin UE inainte ca tu sa-ti dai seama ce se intampla. In rest daca observi noaptea pe sosele care traverseaza padurea grupuri de cetateni ucrainieni inarmati cu AKM, fa-le zambitor cu mana, iar daca te opresc, ai grija ca atunci cand te dai jos din masina sa le adresezi salutul politicos: Howdy!
![]() This post has been edited by Michidush: 3 Apr 2009, 14:08 |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu nu as rade...in romanica va simtiti mai in siguranta?.....aici esti impuscat ziua in amiaza mare in mijlocul strazii de nea jmekeru cu q7....nu trebuie sa vina noaptea sa iasa taranii cu akm-uri...daca te opresc ukrainenii le spui ca esti roman ..... sa vezi ce o rup aia la fuga sa scape cu viata...
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Cititi aici despre cum sunt vazuti romanii acolo: http://rom.ava.md/material/548.html
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
slaiciprian |
![]()
|
articolul e o prostie. nu e o tara de rai, dar nici nu e vestul salbatic.
salariile sunt mai mici, dar si preturile sunt proportional mai mici. a fost o cadere la cursul grivinei, de la 7grivine/euro a ajuns si la 13, dar acum s-a stabilizat la 10.5. tie iti convine, de aceeasi bani aduci mai multa marfa. daca de 100 de euro azi primesti 700 grivine si a doua zi 1300, nu crezi ca esti in avantaj? preturile au ramas stabile, nu au crescut automat cu valuta. au masini bune, chiar si o lada veche nu are rugina pe ea si vezi ca e vopsita. multe straineze puternice, probabil la ei legislatia nu te descurajeaza sa aduci asa ceva. au case, vile frumoase. orase, sate mai curate decat la noi. strazi la fel de proaste, e dezastru cu deszapezirea. localitati prea lungi. sunt si paduri cuprinse intre semnul de intrare si cel de iesire din localitate. locuitorii sunt foarte de treaba. ce am observat, lumea e mult mai bine imbracata decat la noi. in domeniul vestimentatiei te lasa cu gura cascata. femei frumoase si foarte bine imbracate, eu cred ca fac o tara frumoasa. ingeneral la lucruri de calitate stau foarte bine. mult mai bine decat la noi. plus ca la ei nu e obsesia asta cu pirateria de marca. |
--------------------
dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:42 |